Keresés

Részletes keresés

Shuky85 Creative Commons License 2010.06.30 0 0 11
hello nekem megvan az első 18 rész DVD-n, akinek kéne írjon átírom.. olcsón... üdv chab.horvath@gmail.com
fanfan13 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 10
Hah, na ezt vajon hogy csináltam? Mármint majdnem két egyforma beírást? Bocs érte, de nem direkt volt!
Előzmény: fanfan13 (9)
fanfan13 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 9
Igen, én is utánajártam, tényleg ott nemrégen volt a századik. Jó lenne, ha lenne itthon is. Megszerettem én is, ahogy a gyerekekkel néztem. Ezért jó, ha az embernek vannak unokahugai. Magamtól nem biztos, hogy végigültem volna az elején. Végén már akkor is néztem, ha a srácok nem voltak a tévé közelében.

Mindenesetre továbbra is áll a kérésem, ha valaki felvette....

A majmok pedig... tényleg változtak. Többször is. Nekem a két utolsó kiscsimpánz tetszett a legjobban.

Előzmény: Mindigfutó Benvenuto (6)
fanfan13 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 8
Igen, én is utánajártam, tényleg ott nemrégen volt a századik. Jó lenne, ha lenne itthon is. Megszerettem én is, ahogy a gyerekekkel néztem. Ezért jó, ha az embernek vannak unokahugai. Magamtól nem biztos, hogy végigültem volna az elején. Végén már akkor is néztem, ha a srácok nem voltak a tévé közelében.

Mindenesetre továbbra is áll a kérésem, ha valaki felvette....

Mindigfutó Benvenuto Creative Commons License 2003.12.01 0 0 7
Az "észrevettétek" után kérdőjel áll természetesen.
Mindigfutó Benvenuto Creative Commons License 2003.12.01 0 0 6
Tyű. A Charlyt én is bírom, mondjuk a sorozat nem egy Oscar-díjas, persze, nem is az a lényeg, viszont a majom igen jó fej, ő viszi a filmet. Mostanában új majom van, észrevettétek, A régi aranyosabb volt, olyan kópébb, és kicsit értelmesebbnek is tűnt, azért a mostani sem rossz. Novemberben ment amúgy a 100. rész Németországban, kíváncsi vagyok, itthon leadják-e valamikor. Remélem.
fanfan13 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 5
Hát... a németen nem túl jó, azt nem érti a gyerek... Bár neki biztos a látvány a fontos! :-))
Viszont én is megnézném újra, előlről.. :-))))És én is érteni szeretném.

Áááá, sajna nincs panda... sehol. Néztem már mindenütt, turkálókban, bolhapiacon, hírdetek, fórumokat nyitok... Csak hasonlók vannak, de azt nem fogadom el általában, bár eddig már ketten ragaszkodtak hozzá, hogy enyém legyen a pandájuk. De nem azt akartam... Úgy tűnik, senki nem kapott 14 éve ilyen panda-párost, vagy ha igen nem nettezik, vagy nem válik meg tőle! :-((((((
De nem adom fel! :-)

Előzmény: hellokocsivigyáztam (4)
hellokocsivigyáztam Creative Commons License 2003.11.26 0 0 4
a német zdf adón most ismétlik szombatonként. este fél nyolckor.

sikerült-e pandát találni?

Előzmény: fanfan13 (-)
holdfényudvar Creative Commons License 2003.11.26 0 0 3
Bevallom őszintén, én mindig megnéztem az epizódokat. Sajna van egy rossz hírem, ez már ismétlés volt. Kb. 2-3 évvel ezelőtt már vetítették, bár nem biztos, hogy a tv2-n! De hátha megint lesz újra!
Egyébként tényleg aranyos. Én ugy tudtam megnézni, mivel dolgozom, hogy beállítottam a videót, és hétvégén végignéztük. De sajna, csak egy kazit használtunk el rá, minden hétfőn újra kezdtük. Ugyhogy most is csak a legutolsó hét van meg! :-)))
Előzmény: fanfan13 (2)
fanfan13 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 2
A gyerek miatt én is bele-bele néztem, de most már néha fel is veszem videoóra, mert én is kiváncsi vagyok. :-)))
Szerintemn tök aranyos!
Előzmény: Maz (1)
Maz Creative Commons License 2003.11.25 0 0 1
Szia fanfan13!

Sajnos nem tudok segíteni, de az biztos, hogy nem csak az unokahugod imádta a sorozatot.
Lassan két éves unokaöcsémnél minden majom csárli:-)

rik-027 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 0
n0 clue...
fanfan13 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kérlek segítsetek. Az unokahugom imádta ezt a sorozatot, szeretném vele meglepni. Vajon tudja-e valaki, megismétlik-e a Charlie - Majom a családban epizódjait és lesznek-e újak, illetve valaki felvette e a részeket videóra? Gondolom ez utobbi kizárt szinte! :-))

Köszi a segitséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!