Keresés

Részletes keresés

ivagábor Creative Commons License 2011.04.21 0 0 32

most, hogy végre itt a jó idő, több lehetőség közül is válaszhatsz. én például imádok futni, focizni és bringázni is. de ilyen szép időben egy kirándulás is remek vagy egy hosszabb séta...a lényeg, hogy mozogjon az ember!

hanna85 Creative Commons License 2011.04.12 0 0 30

Én is focizom, kispályán, általában salakon. De emellett még aerobikozom és el fogok kezdeni futni, mert a fociedzések ritkásak ahhoz, hogy normálisan formában tudjak maradni. Ma is futottam a bkv után (konkrétan az Ostrom utcából a Moszkva tér 61-es villamosig és volt nálam egy nagyon nehéz táska), azt hittem, ott halok meg, és kétszer is majdnem orra estem az igyekezettől, de végül elértem. A lányeg az, hogy muszáj elkezdeni futni, mert ez így nagyon szánalmas volt... :D

Előzmény: mary62 (29)
mary62 Creative Commons License 2011.04.02 0 0 29

Focizz. Én szeretem rúgni a labdát akár füves pályán, akár teremben, télen, nyáron, mindig.

Csapatban sportolunk, együtt küzdünk a győzelemért, szóval izgalmas is.

És nagyon el lehet fáradni, jó kikapcsolódás. Jöhetsz te is, de csak, ha lány/ hölgy vagy!:) 

barhelg Creative Commons License 2010.09.13 0 0 28
Én a túrázást kedvelem a legjobban, esetleg a biciklit. Nekem az sose jött be, hogy bemegyek egy tornaterembe és kínzom magam. A bicaj meg a túra legalább kint van, utazás, kaland, természet. Nekem a táv valahogy fontos abban, hogy érezzem a sport értelmét, a szobabiciklit is teljesen idegennek érzem. Persze aki a kondiját akarja karbantartani, annak egyszerűbb és praktikusabb, de hát én csak az élmény kedvéért túrázok. Nem is tartom igazi sportnak, inkább hobbinak.
trancesound Creative Commons License 2010.08.11 0 0 27
a kosárlabdát :D
Előzmény: trancesound (26)
trancesound Creative Commons License 2010.08.11 0 0 26
Én ha újrakezdhetném síelni (ez túl költséges a többi téli sporttal együtt) kezdenék el vagy futballozni vagy valami kűzdő sportot kezdenék el (amiből később prfitálhatsz önvdelem szintjén )
Hozzátenném, hogy 9 évig profi igazolt játékosként jétszottam, 6 éve hagytam abba.
chhaya Creative Commons License 2010.08.10 0 0 25
Vízi sportok talán, aquatréning, vízi sportok, úszás... vagy ha nem akarsz vízbe menni, akkor pl. evezés, az nem terheli a lábat.
Előzmény: Dodiih. (24)
Dodiih. Creative Commons License 2010.08.02 0 0 24
Sziasztok tudnátok ajánlani olyan sportot, ami kíméli a bokámat (vagyis nincs benne annyi ugrálás stb.), de átmozgat, és nem olyan drága?
Lehet tánc, de bármit ajánlhattok!!
AkiRon Creative Commons License 2004.03.24 0 0 22
Az előbb elszúrtam a linket, és itt nem lehet javítani. Szóval:
akinél én is lovagolok
Előzmény: AkiRon (20)
AkiRon Creative Commons License 2004.03.24 0 0 21
Az előbb elszúrtam a linket, és itt nem lehet javítani. Szóval:

Előzmény: AkiRon (20)
AkiRon Creative Commons License 2004.03.24 0 0 20
LOVAGLÁS! Rendesen megmozgat, javítja az egyensúlyérzéket, a testtartást, a mozgáskoordinációt (minden testrészedet külön kell tudnod befolyásolni - kezek, lábak, törzs egymástól függetlenül), és nem utolsósorban egy csodálatos állattal mozogsz együtt a jó levegőn. Kell ennél több? :)

akinél én lovagolok (saját lovammal)

MerészMargit Creative Commons License 2004.02.18 0 0 19
Én a labdajátékokat kedvelem, az iskolában sokat kosarazunk.
Cyrus The VIRUS Creative Commons License 2004.02.11 0 0 18
.
Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.12.16 0 0 17
Futás és/vagy tánc. Mindkettő hasznos, és mindkettő ingyen van.
A futást lehetőleg szabadban csináld, és semmiképp sem betonon, vagy aszfalton, de gondolom, ezt nem is kell mondanom, annyira evidens.
Előzmény: Noi (-)
snejderfáni Creative Commons License 2003.12.16 0 0 16
Köszi a tippet, megnéztem, kulturált helynek tűnik. Elég lökött időpontokban van a spinning, de ha tavasszal is a szokott bringaútvonalamat akarom teljesíteni, akkor nem ülhetek három hónapig tétlenül. :)))
Előzmény: Nagysárkány (14)
snejderfáni Creative Commons License 2003.12.11 0 0 15
Ez - ha nagyon akarom - útba esik. Köszi a tippet, megnézem.
sf
Előzmény: Nagysárkány (14)
Nagysárkány Creative Commons License 2003.12.09 0 0 14
Colosseum Fitness, XV. kerület,www.colosseum.hu
Van spinning+has+nyujtas óra is.
A bérlet itt sem olcsó (10 alkalom 6800, ha jól emléxem), az igaz, de normális a hely.
Üdv, NS
Előzmény: snejderfáni (11)
Szoszike Creative Commons License 2003.12.08 0 0 13
Szia!

szerintem vegyel egy szobabiciklit, vagy lepcsozot. (futopadot ne, mert attol lemegy a mell azt olvastam)
El sem kell menned otthonrol, es nem uncsi, kozben nezheted a TV-t :)
es olcsobb, mint az edzoterem...

ametiszt Creative Commons License 2003.12.08 0 0 12
Spinning van a MomParkban levő edzőteremben, de szerintem oda egy bérlet drága.

Kifejezett fenék- és combfogyasztónak társastánc. A cha-cha, szamba és jive combokra megy, keringők vádlira.
Alaposan meg lehet izzadni egy megfelelő edzésen ráadásul nem esz meg az unalom közben:)

Előzmény: snejderfáni (11)
snejderfáni Creative Commons License 2003.12.08 0 0 11
És tudnál ajánlani valami jó helyet is?
Előzmény: Nagysárkány (10)
Nagysárkány Creative Commons License 2003.12.04 0 0 10
Spinning! Erre van kitalálva. Ha szeretsz bicajozni, tetszeni fog.
Üdv,
NS
Zoe21 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 9
Tudom, én kezdtem el az egyiket Zugloiaknak :)
CSak sajnos hely nem sok van :(
Előzmény: csupaszabo (8)
csupaszabo Creative Commons License 2003.12.03 0 0 8
Valaki a Sülői munkaközösségen belül indított egy topikot, szervezne lusta szülőknek kosárlabda-csapatot. Keresd meg!
Előzmény: Zoe21 (5)
csupaszabo Creative Commons License 2003.12.03 0 0 7
Tegyél be valami vérpezsdítő latin-amerikai lemezt és TÁNCOLJ, DALOLJ! Én ezt művelem, szomszédságom lenagyobb rémületére. Viszont majdnem 10 kilót fogytam nem egész 10 hónap alatt, eltűntek a narancsbőrös hurkáim, feszes lett a farom és állandóan jó a kedvem.
lara34 Creative Commons License 2003.12.03 0 0 6
szia szerintem járjál hypoxitrainingre. nekem bejött, a bőröm gyönyörű lett és deréktól lefelé arányosan fogytam. az állóképességemnek is jót tett. nézd meg ezt a honlapot: www.cellulitstop.com
e-mailben válaszolnak ha van valami kérdésed
szia lara
Előzmény: Zoe21 (5)
Zoe21 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5
Igen, de elsősorban a szemem előtt a röplabda meg a kosár lebeg :)
De ez egyéni dolog, gondolom.
Esztelenke Creative Commons License 2003.12.02 0 0 4
Olyanokra gondoltál hogy kézilabda, foci meg ilyenek?
Előzmény: Zoe21 (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.23 0 0 3
Bicaj, futás!
Fárasztó, de ezek használnak!!!
Zoe21 Creative Commons License 2003.11.23 0 0 2
Szerintem az a sport a legjobb, amikor nem az jár a fejedben folyton, hogy na, most menniy zsir égett el, hanem amikor elterelodik a figyelmed, vagyis pl a csapatsportok.
Ha van lehetőséged rá, keress egy amatőr klubot, és ott csináld.

Zoé

Noi Creative Commons License 2003.11.22 0 0 1
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe...? ;DDD
Előzmény: Nick_Rivers (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!