Sziasztok, érdemes nézni a http://www.tranzitshop.hu/ webáruházat, van outlet részük külön és Crocs, Merrell, Crocs Kid és még néhány márkával foglalkoznak, JÓK AZ ÁRAK!
Ramika! T vagy az én emberem! Bepattanunk a kocsiba és mag sem állunk a Premierig. Veszünk neked nadrágot, nekem meg feldobjuk a ruhatáramat, mert ez már nem állapot....
Sziasztok Kiárusítást tartok a cipőimből ruháimból kuksizátok meg érdemes ha szeretnétek valamit jelezhettek itt és akkor nem kell ott leütni az árban megegyezhetünk . Az email címem meczker.melani@gmail.com
Hamarosan megint lesznek akciók, ha jól tudom 9-étől, egyik barátnőm kint dolgozik a gas üzletben és ő mondta, hogy náluk lesznek pl 90%-os leértékelések.
Most tavaszra én is szeretnék vásárolni magamnak, 1-2 új ruhát. Vennem kéne cipőket, valami átmeneti kabátot, 1-2 felsőt. Jó lenne ha lennének megint valami akciók. Mik a tapasztalatok egyébként, annak aki volt már a premierben? Lehet találni jó áron, jó ruhákat?
Köszönöm szépen a kielégítő választ.. bár az oldalon valamilyen érthetetlen oknál fogva nincs fent hogy a kabátra mekkora akció van. Esetleg te megtaláltad?
A honlapon ennyi van az akcióról, szóval nem tudni az alapján, hogy melyik üzletben mekkora kedvezmény és milyen választék van: Egyébként tuti találsz kabátot is olcsón :) Legegyszerűbb kimenni és körbenézni.
mi karácsonykor is ajándékozunk de például a ruhavásárlást erre az időszakra hagyjuk mert ilyenkor minden jóval olcsóbb....lásd például a premieres leárazásokat:)...soakt meg lehet így spórolni a ruházkodáson:)
Így igaz. Mi karácsony után ajándékozunk, szóval még a pénzünk sem kevés, viszont az akciók miatt többet ér :) Főleg ha 70%-kal olcsóbban tudsz beszerezni ezt-azt.. :P
Igazad van.. valóban olcsóbb szezon után minden, de kevesebb is a pénz, szóval kompenzálódnak a dolgok. De mentségedre szóljon hogy nagyon korrekt leárazás van most a premierben, szóval még a kevés pénzből is ki lehet gazdálkodni valami ruházatot :)
Én Premierbe járok, ha outletről van szó. Bár tény, hogy ez egy outlet center. Én egyébként is ilyenkor ujítom a ruhatáram, nem pedig karácsony előtt, ilyenkor minden olcsóbb...