nekem csak az első évad van meg, sajna mostanában időm nincs tölteni, majd valahogy, valamikor megszerzem a többit is, pedig úgy nézném én is, már amikor van időm
Teljesen rá vagyunk kattanva erre a sorozatra a lányommal :-). Most tartunk az 5. évadnál. Sajnos már nincs olyan sok hátra. Mit nézzünk, ha befejeztük??? Már előre utálom az érzést, hogy vége lesz. Bár, ha igaz, hogy ellaposodik, akkor talán könnyebb lesz lemondani róla. Most ezt még nehéz elképzelni...
Ha valakit érdekel akkor itt letölthető a Szívek Szállodája összes része. Gilmore Girsl letöltés: <a href="http://gilmore-girls-.atw.hu" target="_blank">Gilmore Girls letöltés</a>
Egyenlőre csak az első három évad van feltéve, de idővel fent lesz mind.
"Julika39"-től ne rendeljétek meg a sorozatot, mert a lányom megkapta ugyan a 14 lemezt, csak épp a 7 lemezen nem volt semmi. Így az egész egy kalap .........i. 2 hónapja levelezgetünk, de totál hülyének nézi az embert. Állítólag 2 hete feladta a 7 lemezt ismét, mely a mai napig nem ért ide.
Szubjektív véleményem ugyan, és valszeg sokan utálnának érte, de nem lett volna szabad hozzányúlni a Luke-Lorelai barátság-flörtölés "szent tehenéhez". Lorelai érzelmi élete, boldogsága, keresgélős-csalódós kalandjai ugyanis komoly mozgatórugója volt annak, hogy folyamatosan fenntartsa az érdeklődést, és széles teret biztosítson a sztori változatos folytatásának. Azzal, hogy az ötödik évadtól összeboronálták őket, mederbe terelték ezt a szálat, és onnan már nem volt kiút. Egyenes irányúvá és kiszámíthatóvá vált a cselekmények egy jó része. Erre nyilván rájöttek az alkotók is, ezért kerülhetett sor a christopheres afférra, csakhogy már szinte képtelenek voltak másra koncentrálni. Arról nem is beszélve, hogy jelentkezzen az, aki képes volt együttérezni ezzel a Christopher nevű majommal, az állandó bárgyú vigyorral a pofáján. Sicc! A másik, hogy sokkal több lehetőség volt Rory dekadens időszakának bemutatásában, amit egyébként jó fordulatnak tartok, de igen laposra sikerült. Biztos, hogy elővettem volna egy húzós kilengést Jess Marianoval, amolyan lelépős, csövezős verzióban... Azt azonban már végképp nem tudom hová tenni, mi szükség volt arra, hogy a baráti slepp is kiforduljon önmagából. Mindenkiből megbánó jófiú és jólány lett (tisztelet a kivételnek). Kár.
Én csak azt mondom, nem csalódtam akkorát mint az előzetes vélemények szerint kellett volna. De amúgy tényleg folyamatosan zuhant a szinvonal az ötödik évadtól... A karaokés jelenet tényleg nagyon jó volt:)