Keresés

Részletes keresés

Iván Gábor Creative Commons License 2006.10.29 0 0 40

Cikkem a VIRTUSON

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.05 0 0 39
Ők mindenkinél okosabbak...
Előzmény: Soennecken (38)
Soennecken Creative Commons License 2005.03.05 0 0 38

Hát fityfiritty, ekkora baromságot, mint amit írtál, ezért vagytok olyan nevetségesek, látod? Beleokoskodsz egy dologba, amiről lövésed sincs...

ezt írtad:

"Mennyire intelligens az a Jézus, aki írni sem tudott?"

- Akkor szerinted hogyan tudott a porba írni...

- Hogyan tudott a zsinagógában Ézsaiás könyvéből felolvasni...

Látod... ez a baj, hogy amikor a keresztényeket mocskoljátok, mint pl. ezen a fórumon is, közben fogalmatok sincs arról, amiről beszéltek, de ti magatokat nagy okosoknak képzelitek...

Előzmény: Fityfirity (27)
labrys Creative Commons License 2005.02.14 0 0 37
Akik személyeskedésre használják a topicokat (egymás személyét tárgyalják egymás érvei helyett), azokat le fogjuk tiltani.
Robert Langdon Creative Commons License 2005.02.14 0 0 32

A HISZ megszünt, de a látogatásszámláló manipulációját a régi HISZ tagok tovább folytatják.

Előzmény: Fityfirity (28)
Soennecken Creative Commons License 2005.01.26 0 0 31

Szerintem mert van MKIE magyar keresztény internet egyesület is.

Előzmény: nazuna (30)
nazuna Creative Commons License 2004.08.09 0 0 30
http://hisz.uw.hu/index.html "Tisztelt Látogató! Ez az oldal megszűnt!" Vajon miéééé ???
Előzmény: Data Logger (-)
nazuna Creative Commons License 2004.06.21 0 0 29
Ez pont olyan igyekezet, mintha a születések számát jajjgató nők felbérelésével akarnánk növelni.
Előzmény: Fityfirity (28)
Fityfirity Creative Commons License 2004.06.21 0 0 28
"Kedves Testvérünk!

Hogyan tudjuk a kereszténylapok látogatottságát növelni?

Megalapítottuk a HISz –t , a Hívő Internet-Szövetséget.Ha nincs honlapod, akkor valamelyik általad ismert HISZ listát tartalmazó honlapon kattints minden alkalommal amikor net-közelben vagy a lista valamennyi kis bannerére. Ha van honlapod, helyezd el Honlapodon a HISZ-be tartozó honlapok kisméretű bannereit és minden nap, amikor net-közelben vagy, kattints rájuk (mindegyikre) legalább egyszer, de inkább többször. Ezzel növelheted az adott keresztény oldal látogatottságát.

Honlapodra feltehetsz egy bannert, ami a HISz oldalaira mutat.Feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben hetente elküldjük a programban résztvevő lapok lfrissített linklistáját, és egyéb hírekről is beszámolunk.Lehetőséged van arra is, hogy a Te bannered bekerüljön a listába. Ha ezt szeretnéd, a Spechtlapja Magazin vagy az Ébredés Portál e-mail címére küldd el banneredet, akik továbbítják a HISZ valamennyi tagjának.

Persze nem árt, ha végig is nézed ezeket a honlapokat, hiszen végülis az Evangéliumot hirdetik és talán Te is épülsz belőlük :-) A "Partnereinknek" lapon találsz egy levelet. Ezt a levelet elküldheted hívő internetező ismerősödnek is, aki szerinted szívesen támogatná ezt a kezdeményezést! Sőt, ha partnerünk kívánsz lenni, akkor honlapodra is feltehetsz egy kis bannert, amelyre kattintva bármelyik látogatód ajánlani tudja a HISz honlapját. A részleteket a "Partnereinknek" oldalon találod meg! Életedre, szolgálatodra az Úr gazdag áldását kívánjuk! A szerkesztők""

Hát IGen. A 10 parancsolatban nincs benne az, hogy NE CSALj!!!

Fityfirity Creative Commons License 2004.06.21 0 0 27
A fő kérdés viszont továbbra is ez, illetve az, hogy a bibliai Isten miért nem teremtette meg hamarabb az internetet?

Mennyire intelligens az a Jézus, aki írni sem tudott?
Iván Gábor - 2004.03.26. 10:55
Buta emberek mitoszát miért követik egyesek?

http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=68041

req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 26
"Ma is tömegek követnék azt, aki ÖRÖMHÍR-t mondana, betegek gyógyítana, halottakat támasztana fel, kenyeret sokasítana..."

Elég, ha csak beszél hozzájuk, nem kell, hogy tényleg csináljon is valamit. »http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9100097

Előzmény: aranyviktor (25)
aranyviktor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 25

Érdekes felvetés, sok mindent ki lehet hámozni belőle. A kezdeményezés szülője azt írja, hogy a kereszténység weblapjai méltalanul alacsony helyezéseket érnek el, a Statcenter vallási listavezetője szinte töretlenül a wicca boszorkány honlap volt, én is látam ezt a folyamatot.

A tévedés, amibe a kezdeményező esett, hogy az alacsony érdeklődés az internetre korlátozódó speciális jelenség. Similes simile gaudet, hasonló sa hasonlót dicséri, az ember figyelme mindig a hasonló érdeklődésű embertársaira fókuszálódik.

Egy ajándékboltban előttem állt egy kismama és örvendezett, hogy milyen jó, hogy ilyen sok kismama van manapság. Pedig a számok vitathatatlanul mutatják, hogy ez nem igaz. Csak az ő figyelme most jobban ideirányul, és emiatt többnek látja.

Amikor megbetegedtem, én is "felfedeztem" mennyi sántító, bicegő ember van, mert én is sántítottam, és bicegtem, ezért őrájuk fókuszáltam.

A kezdeményező bekerült a keresztény hit körébe, és a napi életben úgy látja, hogy majd mindenki hívő, és alig vannak páron a megátalkodottak, mert a hívőkre fókuszál, és főleg azok körében mozog.

Az internet honlapstatisztikái azonban elétárják a kíméletlen valóságot, hogy milyen érdeklődést kelt ma a keresztény hit Magyarországon. Nekem, ha olyat mondanak, aminek örülhetek, majd kibújok a bőrömből, szerintem örülni mindenki szeret.

Talán eltorzult az Örömhír, melynek hallgatásáért egymás letaposták az emberek, amikor még a Mester hirdette...

Ma is tömegek követnék azt, aki ÖRÖMHÍR-t mondana, betegek gyógyítana, halottakat támasztana fel, kenyeret sokasítana...

avi

Data Logger Creative Commons License 2003.12.23 0 0 24
Hívő Internet-Szövetség :-)

"Én hiszek a rugós nyalókában...
Én hiszek a táguló gatyában..."

Voga

Borvo Creative Commons License 2003.11.27 0 0 23
Ez neked hiányzik, nem nekem, igy talán a saját méreteidet te jobban tudod, mint én, de a szabó le is veszi rólad.
Előzmény: Bendegoose (22)
Bendegoose Creative Commons License 2003.11.25 0 0 22
Kösz a tippet!

Már csak a méreted add meg légyszíves....

Előzmény: Borvo (20)
Borvo Creative Commons License 2003.11.25 0 0 20
Szerintem ha bemész valamelyik szabóhoz, minden gond nékül tud neked varni egyet.
Előzmény: Bendegoose (19)
Bendegoose Creative Commons License 2003.11.25 0 0 19
Ellenben egy kényszerzubbony elkelne...
Előzmény: Data Logger (18)
Data Logger Creative Commons License 2003.11.25 0 0 18
Az zorrobányászokat is szereti Hófehérke:-)

Hófehérkének nincs szüksége az őt népszerűsítő és benne hívő honlapokra sem és főként nincs szüksége magas látogatásszámláló állásokra.

Előzmény: nazuna (17)
nazuna Creative Commons License 2003.11.25 0 0 17
Kedves Hófehérke!
Én csak a zorromat bányásztam! Velem mi lesz?
n
Előzmény: Borvo (16)
Borvo Creative Commons License 2003.11.25 0 0 16
OFF
"Elgondolkoztál már azon, hogy mit szeretnél ? Szeretnéd, ha Hófehérke lenne a barátod, akivel mindent megbeszélhetnél ? Szüleid, barátaid hogyan viszonyulnak Hófehérkéhez ?

Kedves barátocskám, közel van az időcske, az utolsó napocska. Azon a napocskán fog eldőlni, hogy ki ihat tiszta bögrécskéből, ki ehet tiszta tányérocskából, és ki az, akinek koszos marad a bögrécskéje, és mosatlan a tányérocskája. Nem szolgálhatsz két nőnek, vagy a megátalkodott boszorkány szolgája leszel, vagy Hófehérke hűséges követője. Amikor eljön az utolsó napocska (Hófehérke és a hét törpe, 54:11), akkor a törpék mind számot adnak cselekedeteikről, ki mit bányászott. A jó törpék jutalma Hófehérke gondoskodása lesz, aki megveti az ágyacskájukat, megpakolja finom babgulyással a tányérocskájukat, és tejecskét önt bögrécskéjükbe. Szeretnéd, ha Hófehérke teljes ellátást biztosítana Neked az erdő szélén egy kis kunyhócskában ? Akkor ideje, hogy csatlakozz Hófehérke Tanúihoz !

Nézz körül a Világban. Mennyi mosatlan tányérocska hever a mosogatón otthon, vagy akár a barátocskáidnál. Mennyi szomorú bögrécske kénytelen koszolódni, mert nincs ki elmossa. Nincs senkicske, aki elpakolnácska az ágyikódat, és kimosnácska a paplanocskádat, párnácskádat. Hófehérke főzöcskézni fog rád, ha megfogadod Hófehérke Tanúi intelmeit, tanításait. Szólj a Barátaidnak is a jó hírecskéről, hiszen itt több forog kockán, mint a tisztácska bögrécske ! Mert akit Hófehérke választ magácskának, annak tisztácska tejecske is fog jutni mindenecske reggelecske.

Hófehérke Szeret Téged !
(TörpTorony IX. szám/2000, 27.oldal, (C) TaccsTóver)"
ON

Előzmény: Data Logger (14)
Data Logger Creative Commons License 2003.11.24 0 0 14
Ha belegondolsz Hófehérke is:

- Szeret Téged
- küzdött a gonosz ellen
- Meghalt majd feltámadt

Nekem is jobban tetszik, ha Ő szeret engem, mint holmi ferdejlamú kivégzett hőbörgő.

Előzmény: Zealander (13)
Zealander Creative Commons License 2003.11.19 0 0 13
Remek! Teccik, jó csaj!:)

Z.

Előzmény: Data Logger (12)
Data Logger Creative Commons License 2003.11.19 0 0 12
Hófehérke szeret téged:-)
Előzmény: Zealander (10)
Zealander Creative Commons License 2003.11.18 0 0 11
Szalaam!

Nem érdemes az ilyesmin felháborodni. Nincs az az ember vagy szervezet aki kisajátithatná magának azt, hogy ki igaz és ki nem. Azt csak egyvalaki tudhatja:)

Zealander

Előzmény: Mackaj (0)
Zealander Creative Commons License 2003.11.18 0 0 10
Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni:)
Ha egy keresztény oldal a toplista első helyén áll, akkor Isten dicsősége és halleluja! Ha elmaradozik a gonosz, pogány, stb weboldalak mellett, arról meg a gonosz tehet!

Amit nagyon viccesnek találok: régebben még a net a gonosz eszközének lett kikiáltva, most meg már szuper igehirdető eszköz lett belőle. Nahát!

Szerintem a netet nem ilyesmire találták ki. Mankónak jó, hogy az ember utánanézzen mindenféle információknak. Arra is jó, hogy kapcsolatokat keressen. De kétlem, hogy arra lenne igazán alkalmas, hogy lelkeket halásszanak róla. Persze lehet itt is csoda: "Megmentett az internet!":)

Zealander

Schizo Frame Creative Commons License 2003.11.18 0 0 9
Nagyon igazad van: nem a butaság terjesztésére találták ki, ez egy fontos szabály.

Nem kellene tovább erősítsd.

Előzmény: Data Logger (6)
bivisz Creative Commons License 2003.11.17 0 0 8
"Annak idején jártam a biblianeten és itt is van egy fórum róla. Sorban mennek ott a botrányok. Az internet és az infiormációs társadalmat nem butaság terjesztésére találták ki, tehát a bukását fogja okozni a legtöbb egyháznak és nem a népszerűség növekedését."

Ejnye, Gábor! Csak azért nyitsz topikot egy modern keresztény közösségről, hogy utána ugyanabban a topikban gyalázhasd? Nulla ember vagy te...de nem baj, az internetet tényleg nem a hülyeség terjesztésére találtákl ki...ezért van, hogy öt hozzászólás után mindig bebuksz, mint Rottenbiller...soha nagyobb örömöd ne legyen ebben az életben, te kis sárdobáló...

Előzmény: Data Logger (6)
Data Logger Creative Commons License 2003.11.17 0 0 7

Lásd plébánianetről szóló vitát:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9066689&uq=363

Előzmény: Törölt nick (5)
Data Logger Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6
Annak idején jártam a biblianeten és itt is van egy fórum róla. Sorban mennek ott a botrányok. Az internet és az infiormációs társadalmat nem butaság terjesztésére találták ki, tehát a bukását fogja okozni a legtöbb egyháznak és nem a népszerűség növekedését.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.16 0 0 5
Ja, föleg a kiadványuk:

Templom egere - Internetröl lelkipásztoroknak

Amúgy az internetet, mint a kommunikáció eszközét szerintem igen korán felfedezték maguknak a hazai egyháznak. (Most elsösorban az ún. történelmi felekeztere gondolok.)

A hivatalos oldalakon kívül (www.katolikus.hu), (www.reformatus.hu), mindekettönek portál oldala is van: www.plebania.net, ill. www.parokia.hu.; továbbá az Új Ember is olvasható on-line. (www.ujember.hu) Nem beszélve a startlap linkgyüjteményeiröl. Szóval szerintem egyáltalán nem rossz a helyzet. persze vannak "vadhajtások" is: www.istentisztelet.hu = internet-egyház.

Mint önszervezödés dicséretes lehet a kezdeményezés, de lehet a meglévökhöz is csatlakozni. - hogy a nyitóban felvetett kérdéshez szóljak hozzá.

Előzmény: Data Logger (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!