Akkor itt az ideje!!!!!!:))))))))))))))))))))))) Gondold csak el, hogy minden elődöd sikeres győztes volt, egészen az utódnemzésig:))))))))))))))) Persze lehet, hogy utána bekapta egy falánk ralicsiga:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én még nem. :DDDDDDDDDDDDDD(((((((((((((((((((()))))))))))))))))PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP :EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ja, és képzeld el, hogy az a Pikaja, amelyiktől én származom (de lehet, hogy Te is) egészen az utódok nemzéséig fenn tudott maradni és eredményes bujócskát játszott az ilyen ralifélepuhatestüekkel szemben:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem, sajnálom kedves Thor:((((((( Nem domináns jelleggel, mert azok a gerincesek:))))) Azt is megtudtam, hogy az ízelt lábúak a felépítésük miatt max. 1 m magasságig nőhettek volna csak!!!!!! De ha győznek anno, akkor most tele lenne a föld 1m-es szöcskékkel, lepkékkel, szitakötőkkel:)))))) Oh, mily szörnyű:DDDDDDDD
No várj csak, most tudtam meg, hogy a halak a kb 350 millió előtt élt Pikaja-tól származnak!!!:)))) A Pikaja volt az első quasi gerinchúros és hatalmas harcban volt az ízeltlábúakkal és a puhatestűekkel, ill. a tápláléklánc alján szerepelt:(((( De hálIstennek a mintegy 240 millió évvel ezelőtti, totális glaciális korszak következtében fennmaradt és belőle származtak a gerincesek!!!!! Persze az ízeltlábúak és a puhatesűek is fennmaradtak, de nem domináns jelleggel és belőlük lettek a gerinctelenek:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az én utolsó hal ősöm sajnos igen kis csicska volt. Ahányszor csak fociztak a hal-társai, nem válogatták be a csapatba, csak labdaszedőnek használták. Sajnos (bár így utólag szerencsére) gyakran előfordult, hogy egy nagy felszabadító rugás után a labda a partra repült. Mivel ez egy csóró társaság volt, nem volt pénzük másik labdára, azért az ősömnek gyakran ki kellett menni a szárazföldre érte. Egyszer csak emiatt tüdeje lett. És egyszer amikor futott a labdáért beszoltak neki. Úgy megsértődött, hogy vissza se ment és a labdát is megtartotta.
Nálunk van egy szomorú családi történet erről. Az egyik ősöm háromkaréjú ősrák volt, szép szál legény, de nagy kujon. Noé nem engedte fel a bárkába, mert attól félt, hogy elissza előle az összes bort, meg hogy hajkurászni fogja a bíborcsigákat. De nagyon nem tudott vele kicseszni, mert úgyis vízben élt, úgyhogy az öreg beszerzett pár üveg jófajta szilvóriumot (akkor még nem ilyen vacak Zwack löttyöket ittak, hanem rendes kisüstit), aztán élte tovább világát. Amikor aztán a szerencsétlenek ott zsúfolódtak a bárkában, ő csak itta a zsebébe bespájzolt páleszt, és röhögött rajtuk. Mondták is, hogy "Él, mint trilobita a vízben." Csak aztán peche volt, mert amikor levonult a víz, ő épp a Szahara felett volt, úgyhogy szárazra került. Pár napig még húzta volna a szilvúriumon, de összefutott pár portyázó arabbal, és azok olyan zokon vették a pálinkát, hogy rögtön elválasztották egymástól a karéjait.
Így halt ki a családom, és ezért nem vagyok én sem. :-(
Képzeljétek, az egyik ősszülőm tüdős hal volt de még voltak kopoltyúi:))))) Amikor egyszer kikecmergett a partra, látta, hogy az egyik uszonya végén lábujjak nőttek. Ettől úgy megijedt, hogy túl későn ment vissza a vízbe és kiszáradt, elpusztult:((((( Még jó, hogy előtte rakta le ikráit, amelyikből következő elődöm lett:DDDDDDDD
kig! Úgy 3-400 millió évvel ezelőttig!!!!:)))) Vagy a férgekig (Nem ziccer!!! Személyeskedni csak a polfórumon szoktak a ballibsik, ha nincs érvük:((((DDD) esetleg az első baktériumokig, netán az elővírusokig!!!! Gondolj csak bele, hogy minden ősőd a legsikeresebb élőlény volt:))))))
A halakig nem is volt túl sok elődöd:)))) kb. 20 millió:DDDDDD