Keresés

Részletes keresés

DeTiNuLoGaD Creative Commons License 2005.01.29 0 0 16
Szia Abellio, te még játszol?
Előzmény: Abellio (3)
Abellio Creative Commons License 2005.01.29 0 0 15
ja, ugy tunik :)
Előzmény: COVY (14)
COVY Creative Commons License 2005.01.29 0 0 14
erre abszolút nem
Előzmény: Abellio (13)
Abellio Creative Commons License 2005.01.29 0 0 13
es erre? :)
Előzmény: verren (12)
verren Creative Commons License 2004.01.14 0 0 12
Aki érdekel, arról szinte mindent tudok: DaGol éjjeli műszakos betörő, Evil és atti a brazil maffiás, saláta a zugügyvédjük, 42 a szellemi atyja a szervezetüknek, hork és szabi a verőlegény, elber a titkárnő, polszki a kabala, pgeorge a lelki tönkretételért, míg wuhen a család stratégiájáért felel, keyness könyvel, erob a hekker, pacos a diplomata, farkas a bokszzsák, zotyó pedig a haszon igényes elköltésére felügyel, míg donnie fényezi a céget, vonvámpír mossa tisztára a véres dolgokat... ja és persze nekem és verkrinek semmi közünk ehhez! a többiekről le se merem írni amit tudok! :))
Előzmény: hahoka (5)
hahoka Creative Commons License 2003.12.21 0 0 11
Ok, már nyitom is a Hattrick "veszedelmes viszonyok" topicot.:))
Előzmény: DeTiNuLoGaD (10)
DeTiNuLoGaD Creative Commons License 2003.12.21 0 0 10
Még jobban összehozni??

Nézd csak meg mit tettél Pafccal és Salátával. Már össze is költöztek!

Előzmény: hahoka (9)
hahoka Creative Commons License 2003.12.21 0 0 9
Én nem is titkokra gondoltam, hanem csak általános dolgokra, ami talán másokat is érdekelhet, mondjuk, hogy mivel foglalkozik egy átlagos HT-s.
Az alapvető cél az volt (amihez ezek szerint rossz eszközt választottam), hogy még jobban összehozzam a játékosokat.:))
Bár mostanában inkább a csapatomra kéne több időt szánnom.:((
Előzmény: DeTiNuLoGaD (6)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.20 0 0 8
mindennap figyeli a csapatot,bizik a gyors felepulesekben,bizik abban,hogy nem esnek,s talan nonek is a formak.
Hetvegen bizok egy jo ifiben,es a gyozelemben a meccsen.

A ht-s remenykedik.(egyfolytaban)

Monsz Creative Commons License 2003.12.19 0 0 7
Hogyhogy mivel foglalkozik egy átlagos hátés?
HT-zik, vagy pedig azt várja, hogy ht-zhasson:)
DeTiNuLoGaD Creative Commons License 2003.12.19 0 0 6
Szerintem ha valakire kíváncsi vagy, hogy mit csinál, kérdezd meg tőle HTmailében.

A tartózkodás oka az, hogy sokan nem szeretnék az ország nyilvánossága elé tárni magánéletüket (mert pl. ezzel a nickkel vannak más topicokban is).

Ezt meg kell értened, mert te vagy Hahóka.

hahoka Creative Commons License 2003.12.19 0 0 5
Az is a függés egy formája. Ahogy látom a kutyát nem érdekli (rajtam kívül), hogy mivel foglalkozik egy átlagos Ht-s.
Szvsz bekerülhetne ez a témafelvetésem a leg kategóriába, mint legelhanyagoltabb topic.:((
Előzmény: Abellio (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.18 0 0 4
Jozsi vagyok,30 eves,apuka,gamer es taxis.
Abellio Creative Commons License 2003.12.16 0 0 3
Bela vagyok, 79 eves, alkoholista
Előzmény: DeTiNuLoGaD (1)
hahoka Creative Commons License 2003.12.09 0 0 2
Na erre gondoltam, na és a Calgonra.:))
Előzmény: DeTiNuLoGaD (1)
DeTiNuLoGaD Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1
Sziasztok!
Kovács Péter vagyok, 15 éve mosógépszerelő. A hattricket imádom, közel annyira, mint a vízköves fűtőszálakat.
Előzmény: hahoka (-)
Jimbo Creative Commons License 2003.11.11 0 0 0
Csak azért, hogy ne maradjon ki ez a topic se a jóból:-)))
0
Előzmény: hahoka (-)
hahoka Creative Commons License 2003.11.11 0 0 topiknyitó
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy szinte minden héten beszélgetünk, de igazán nem tudunk egymásról fontosabb dolgokat. Persze többen azt mondanák, hogy nem is érdekel, de engem igen.
Szóval aki szeretne magáról infókat megosztani akkor itt megteheti. Ha valaki fényképet szeretne betenni azt is lehet. (Bár én is tennék be de nem tudom, hogy kell)

Elsőként én mutatkoznék be.

Hahoka

Hegyi Lászlónak hívnak. 24 éves vagyok. Budapesten ezen belül
Rákospalotán élek a húgommal és a szüleimmel. Most fogok végezni közgazdászkén egy főiskolán. Még nem dolgozom, de nem sokkal ezelőtt hagytam abba a focibíráskodást, bár amatőr szinten még most is vezetek meccseket. Eddig már sok mindennel foglalkozatam, például külföldön többször is dolgoztam főleg nyári munkákat. Szeretek bulizni, focizni, olvasni, zenét hallgatni, beszélgetni és püfölni a klaviatúrát.:))
Imádok utazni és szeretek új embereket kultúrákat megismerni.
A játékról egyik barátomtól (márkameggy) szereztem tudomást. Már az elején mondta, hogy függőséget okozhat de nem hittem neki.:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!