Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.12 0 0 38
Mondjuk a lakásmaffia elég mocskos dolog szerintem és abban egyet kellene értenünk, pártállástól függetlenül, hogy sokkal keményebben kellene ellene fellépni.

Gyakorlatilag jelenleg virágzik, az egyik legjobban menő bűnözési ág. Benne vannak a földhivatalok, a rendőrség, a bíróság, stb...
Az egész mocskos korrupt banda...

Lehetne ide bemásolni konkrét eseteket is

Előzmény: Large Display (37)
Large Display Creative Commons License 2003.11.12 0 0 37
„De ez nem érdekli a Napkeltét és az újságokat. „

Távol áll tőlem a Napkelte védelmezése, de az éhségsztrájk kezdete előtt behívták a stúdióba Kőrösit.
Az más kérdés, hogy szerintem kissé zavaros volt amit ott előadott. A külföldi támogató kapcsolatoktól a kettős állampolgárságáig (lehet, hogy az a feleségére vonatkozott?),meg hogy ki fog települni asszem németországba.

Előzmény: őszidő (14)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.12 0 0 36
Elég szomorú, de valóban ide jutottunk.
Előzmény: Dr Szél Ida (35)
Dr Szél Ida Creative Commons License 2003.11.12 0 0 35
Hova jutott volna a Magyar történelem, ha Dózsa, Rákóczi, a Márciusi ifjak, a Corvin köziek csak éhségszrájkolnak?
"Vágd nem apád, nem anyád".........
Csak ez müködik.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.12 0 0 34
Én azt írtam, hogy azok hősök voltak.
Tovább nem folytattam az eszmefuttatást, mindenki gondol amit akar.:-))
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (33)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.11.11 0 0 33
Nos, még véletlenül sem hasonlítanám ezeket az embereket Bobby Sandshoz.
Előzmény: Törölt nick (31)
Dr Szél Ida Creative Commons License 2003.11.11 0 0 32
Éhségsztrájk!????

"megáll az ész".

Hogy lehetnek ennyire bénák a sztrájkolók.
Ez nem így müködik.
Csak nevetnek a markukban a szemetek, hátha megdöglenek..........

Ez nem így müködik.
Kemény farkastörvény van!!!!!

Aki nem tudja érvényesíteni igazát, az pusztuljon.

Tutyimutyi, éhségsztrájk hamvábaholt. Szarik rá a közvélemény. Maga is éhezik. Kemény fellépés, az hatákony. A legvégsökig..........

Ez a játékszabály, tetszk, nem tetszik.

Az ÍR, BASZK, .....érdekérvényesítés a hatékony.

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.11 0 0 31
"tán emlékeztek az irországi esetekre"

Bobby Sands -aki 63 nap után halt meg- és társai meg is fognak maradni az emberek tudatában, mert hősök voltak a maguk nemében.
De nem változott haláluktól szinte semmi, így az akció értelme megkérdőjelezhető, bár tény, hogy a világ felfigyelt rá.
Az itthoni eset egy köztörvényes bűnözői csoport által elkövetett bűncselekmény ellen kíván tiltakozni.
Azt hinni, hogy ettől a bűnözők nem fognak bűnözni, elég naív feltételezés.

Előzmény: Bumburnyák (29)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.11 0 0 30
Azokból lesznek a JELfőmérnökök??
Előzmény: kábelbúvár (28)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.11.11 0 0 29
..egy éhségsztrájk akkor kezd megdöbbentővé válni...ha az első ember meghal...sajnos...:-(((

..tán emlékeztek az irországi esetekre...

..honi viszonylatban ez a durva...de erősen figyelemfelkeltő tiltakozás jelentősen le lett járatva...volt már hogy minden sarkon éhségsztrájkolt valaki...többen kolbásszal a kézben...

kábelbúvár Creative Commons License 2003.11.11 0 0 28
Nem!

Sőt, 1esek kifejezetten példamutatásként űzik.

Tisztítókurának, illetve léböjtkúrának hívják...

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.11 0 0 27
Az éhségsztrájk nem meríti ki véletlenül az (nincs jobb szó) öncsonkítás fogalmát?
Pártállástól függetlenül.
kábelbúvár Creative Commons License 2003.11.11 0 0 26
Én a 7végén láttam Kőrösit és néhány társát (ők ágyon fekve) valamelyik TV-csatornán.
Előzmény: xxss (-)
komancs Creative Commons License 2003.11.11 0 0 25
Ma reggel ismét hallottam 1 riportot az egyik taggal.Szegénynek egy ideje már az a fő elfoglaltsága, hogy éhségsztrájkol, és eközben fogalma nincs hány napja tart a sztrájk ( azt hinném, hogy még a perceket is számontartja), nincs célja az éhezésének, mert az ő ügye nem is annyira lényeges, ő csak csatlakozott...

Miért nem a fő szrájkolót szólaltatta meg a riporter?Mért kell elkészíteni 1 olyan riportot amiből a világon nem derül ki semmi? Ilyesmiért fizetést lehet kapni?

hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.11.09 0 0 24
Nem nyert!
Nekem nincs a nevemen lakás, telek, stb.

Ne haragudj, de nem én agódom az éhségsztrájkolókért, nem én próbálok politikai tőkét kovácsolni esetleges halálukból.
Az igazság az, hogy marhára nem érdekelnek az éhségsztrájkolók lakás ügyei, mint ahogy ők sem hullajtottak egy csepp könnyet sem azokért akik előttük járták meg lakásuk elvesztése után saját kálváriájukat.
Egyenlőre csak azt tudom és úgy érzem, hogy ismét az a hibás aki semmit nem tehet arról, hogy valaki át vert valakit.

Előzmény: Fuxen (23)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.11.09 0 0 22
Erősen kíváncsi vagyok arra a személyre aki el tudja adni a lakásomat a tudtom nélkül.

A ma reggeli orvosi beszámoló alapján (VaÚ) minimum személyenként napi 10.000 Ft az állam hozzá árulása az éhségsztrájkhoz személyenként.
Számold ki mondjuk a 10. naptól, hogy mennyi az annyi.
A kereskedelmi tévék adásain jóval több hír, riport lefutott a lakásmaffiáról, mint a köztévén az előző kormány idején.
Természetesen a nem beszélünk róla, tehát nincs elve érvényesült akkor a köztévéken.
Hébe-hóba bebukott egy ügyvéd akkor a kékfény megszólaltatta a károsultat azt annyi...
Valamikor a gilisztások éhségsztrájkoltak és akasztgatták magukat.
Törődött velük valaki?
Vaú hol volt akkor?
Nem célzatosan írtam, amit írtam. Bizony kíváncsi vagyok arra, mennyibe kerül az adófizetőknek az éhségsztrájkolók ellátása.
Ha már söjtöri ebéd, vezéred légi kirándulásainak költsége mind a 13 sztrájkoló gondját megoldotta volna.
Vastagon.

Ps: Hol van ilyenkor a híres jobboldali szolidarítás?
Már régen összedobhattátok volna azt a pár rongyos milliót az éhségsztrákolóknak.

Előzmény: Fuxen (18)
q5wert Creative Commons License 2003.11.09 0 0 21
Én nem illetlek semmilyen jelzővel, csak azt kérdezem, Orbánék alatt is felemelted a szavadat ez ügyben? Nem? Gondolom, most majd azt mondod, azért, hogy megvárd ezt a kormányt, hogy bizonyítsd, milyen lelketlenek. Egészen megható...
Előzmény: Fuxen (18)
piero Creative Commons License 2003.11.09 0 0 20
tehát október 8-án kezdte az éhségsztrájkot
milyen a véletlen: én október 31-én láttam a pasast sétálni a Markó utcában. 22 napi éhezés után - nem szédelgett, nem kísérte senki karjánál fogva - egyedül sétált - szélhámos ez a pali, szerintem
Előzmény: Törölt nick (6)
komancs Creative Commons License 2003.11.09 0 0 19
Egy esetben olvastam olyat, hogy végigvezették az egész történést. A " vevő" nem tudta leperkálni a 80 milliós vételárat, úgy állapodtak meg, hogy a nevére írják az ingatlant, és majd arra vesz fel jelzáloghitelt, és akkor tudja a teljes árat kifizetni. El is készültek a papirok, de a "vevőnek " váratlanul közbejött vmi, és csak később tudott megjelenni a pénzzel, de ha már ott voltak az ügyvédnél az eladó előre aláírta,és másnap az aláírt papír birtokában 1 tökismeretlen jelentkezett, hogy azonnal tünjenek a lakásából.
Volt benne 1 adag mohóság is , mert máskülönben a lakás nem ért annyit, csak ezekkel a trükkökkel tévesztették meg.
Számomra rejtély mit kívánnak elérni!
Fizesse ki a kormány, vagy mondjon le mert az ő uralkodása alatt előfordulhatott ilyesmi, vagy mi a konkrét cél?
Éhségsztrájkolnak addig, amíg... mi lesz?

filisteus Creative Commons License 2003.11.09 0 0 17
Miért is lenne ez érdekes...
Ha jól emlékszem elég kövér .Rá is fér nyéhány tíz kg leadása orvosilag is.
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.11.09 0 0 16
A lakásmaffia korábban is működött, nem volt kormány függő.
Akkoriban a VAÚ nem volt ennyire érzékeny a témára.
Engem specc. jobban érdekel, hogy mibe kerül az éhségsztrájk az adófizetőknek?
Előzmény: őszidő (14)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.09 0 0 15
Én csak leirtam ide a cikket mert hiányolták.Nekem is az a véleményem,ha egy parlamenti képviselő jut ilyen helyzetbe-maga tehet róla-azonban van egy másik olvasata is-mit lehet akkor tenni egy hetvenéves egyedülálló idős emberrelpl.
Előzmény: Hy (10)
őszidő Creative Commons License 2003.11.09 0 0 14
Az (lenne) a hír, hogy a lakásmaffia zavartalanul virágzik, ami miatt sokan éhségszrájkot folytatnak és esetleg meg fognak halni.
De ha nem az éhség miatt halnak meg, akkor megfagynak hamarosan, mert ellopták a lakásukat.

Kisembereket kisemmiznek vagyonkájukból.

De ez nem érdekli a Napkeltét és az újságokat.

Ellenben az érdekli, hogy valami nőt egy rockénekes a produkció részeként felhív a szinpadra, ahol megcsókolja.

Erről címlaphírek jelennek meg, és tegnap a Napkeltében Verebes negyedórás beszégetést folytat a megcsókolttel.

Előzmény: Törölt nick (7)
Hy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 13
Jobb lett volna, ha nem szólalsz +!
Előzmény: zöldpaprika (12)
zöldpaprika Creative Commons License 2003.11.09 0 0 12
Ja, kérem ahol mekegi-kormány kormányoz ott az ember nem számít!
Hy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 11
Ez csak 1 név!
Még kettőt!
Előzmény: Törölt nick (9)
Hy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 10
Nincs itt, így plagizálok!
No, fene!
Akkó mégiscsak megírta valamelyik lap?
Amúgy, miért nem hoztak törvényt a lakásmaffia ellen, amíg 2*4 évig hatalmon voltak? Csak akkor kell kiabálni, ha a saját lakás ég?
Hány embert, családot tett tönkre a "lakásmaffia" eddig???
A képviselőurat tudom legkevésbé sajnálni!
Mi a @t tett 1990-94...98-2002 között?
Akkor, miért nem éhségsztrájkolt?
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.09 0 0 9
Katona Judit + tizenhárom fő.A Magyarok Házában ennyi ágyat helyeztek el az éhségsztrájkolóknak...
ex_lx Creative Commons License 2003.11.08 0 0 8
Rossz oldalról közelíted meg, szvsz: íme végre itt van valaki, aki "ismert", és beindul.
Ha tönkremegy/belehal, és annyi a reakció, hogy "sajnos van ilyen", az egy újabb Mohácsot jelent, annyi különbséggel, hogy az ország nem 3, hanem tízmillió mínusz (néhány bűnszövetkezet plusz az őket támogató jogászréteg) részre szakadt.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.08 0 0 7
Jó-jó, én rendkívül sajnálom az eset miatt, de mi ebben a hír?
Nem ő az egyetlen, sajnos.
Ha ő nem egy volt képviselő lenne, ki tudna róla?
A többi károsult nevéből csak hármat sorolj fel, és akkor minden rendben. Pedig több százan vannak.
Kormánytól függetlenül még nem sikerült megoldást találni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!