Hát, szerintem ez a paródiájuk olyan gyenge volt, mint az Oscar átadásos, és a hadsereges.
Nekem a Big Brother és a Szigetes paródia tetszett a legjobban, a BigBoritheres még 3. megnézés után is vicces volt.
A két véglet közti paródiáik szvsz élvezhetők, de semmi extra.
Szinészi telesítményben engem a kicsit kreol képű fickó idegesít legjobban, legszínvonalasabbnak pedig a Mustos paródia Furmint Dezsőt alakító+ az itt többek közt a Művelődésiház vezető nőt alakító fickók tűnnek több műsor alapján. Állítólag nyolcuk közül kettő tud énekelni. Igaz ez? melyik az a kettő? Az egyik gondolom a frontember, az itt a részeges faszit alakító fickó. Melyik a másik?
Volt egy-két müsoruk ami gyenge volt valóban. Gondolom erre céloztál amikor a tematizálásból eredő minőség hullámzást emlitetted. Lehet egy-két poén ebben a műsorban is pöttyet erőltetre sikeredet de hát istenem semmi nem lehet tökéletes. Egészében véve szerintem most fantasztikusak voltak. A Mario parodia alatt majd beszartam. A Mátrix paródia is jó volt, és még sorolhatnám. Egyébként tényleg zenei területen nyújtanak minőséget.
Poénjaik nagyrésze az internetezők részére ( hasonlóan Fábryhoz, Szulákhoz ) ismerősek, ezeket fűzik láncba, hogy meglegyen a műsor. Zeneileg jók és baromira képzettek, de miután elsőre kiröhögöm magam 2x és 3x már nem tudok rajta nevetni...