Keresés

Részletes keresés

pink_panther Creative Commons License 2003.12.22 0 0 6
I.Blasius Creative Commons License 2003.10.29 0 0 5
Hát, szerintem ez a paródiájuk olyan gyenge volt, mint az Oscar átadásos, és a hadsereges.

Nekem a Big Brother és a Szigetes paródia tetszett a legjobban, a BigBoritheres még 3. megnézés után is vicces volt.

A két véglet közti paródiáik szvsz élvezhetők, de semmi extra.

Szinészi telesítményben engem a kicsit kreol képű fickó idegesít legjobban, legszínvonalasabbnak pedig a Mustos paródia Furmint Dezsőt alakító+ az itt többek közt a Művelődésiház vezető nőt alakító fickók tűnnek több műsor alapján. Állítólag nyolcuk közül kettő tud énekelni. Igaz ez? melyik az a kettő? Az egyik gondolom a frontember, az itt a részeges faszit alakító fickó. Melyik a másik?

Viktor24. Creative Commons License 2003.10.29 0 0 4
Volt egy-két müsoruk ami gyenge volt valóban. Gondolom erre céloztál amikor a tematizálásból eredő minőség hullámzást emlitetted. Lehet egy-két poén ebben a műsorban is pöttyet erőltetre sikeredet de hát istenem semmi nem lehet tökéletes. Egészében véve szerintem most fantasztikusak voltak. A Mario parodia alatt majd beszartam. A Mátrix paródia is jó volt, és még sorolhatnám. Egyébként tényleg zenei területen nyújtanak minőséget.
Előzmény: pink_panther (2)
pink_panther Creative Commons License 2003.10.29 0 0 3
Ja bocs, nem johevi-nek szól a válasz (Vele egyetértek), hanem a témaindítónak, csak elbénáztam.
Előzmény: pink_panther (2)
pink_panther Creative Commons License 2003.10.29 0 0 2
Szerintem meg a túlerőltetés esete forog fenn. Alapvetően jó ötlet a tematizálás, viszont magában hordozza a színvonal rendkívüli hullámzását.

Zenei paródiában ők a legjobbak - ez nem kérdés.
Szerintem azon a térfélen kellene játszaniuk...

Előzmény: johevi (1)
johevi Creative Commons License 2003.10.28 0 0 1
Poénjaik nagyrésze az internetezők részére ( hasonlóan Fábryhoz, Szulákhoz ) ismerősek, ezeket fűzik láncba, hogy meglegyen a műsor. Zeneileg jók és baromira képzettek, de miután elsőre kiröhögöm magam 2x és 3x már nem tudok rajta nevetni...
asdf_ Creative Commons License 2003.10.27 0 0 0
Szerintem katasztrofa az egesz IHM. Megelhetesi "humoristaknak" tartom oket...
Viktor24. Creative Commons License 2003.10.27 0 0 topiknyitó
Tegnap megnéztem az új Mirigy műsort. Szerintem ez a az egyik legjobban sikerült showjuk. Mi a véleményetek? Kinek mi volt a kedvenc poénja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!