Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 114

Buék.

:))

Veszpremi Creative Commons License 2006.05.24 0 0 113
Ezt a beszólást nagyon szeretem :(((
Előzmény: Juventus96 (112)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 112
ne legyünk demagógok.
Előzmény: Veszpremi (110)
gma Creative Commons License 2006.05.24 0 0 111
Idézd már be légyszíves, hol írtam, hoyg szakértő vagyok. Vagy pedig abba kellene fejezni a csúsztatást, mert azt a kiütésnél is jobban rühellem.
Előzmény: Veszpremi (110)
Veszpremi Creative Commons License 2006.05.24 0 0 110
Nekem csak egy kérdésem van, t.i. én nem vagyok szakértő, de te annak mondod magad, legalábbis tapasztaltnak: kaptál már ugyanilyen ütést a Barrios nevű argentíntól címvédő meccsen az oldalbordád alá?
Előzmény: gma (103)
gma Creative Commons License 2006.05.24 0 0 109
"Sajnálom. Mármint a meccset. Esélytelenebbnek tartottam, de jó lett volna látni a mi fiunkat, ahogy becsülettel küzd a világ élvonalában, és két jó bokszoló között bármi is történhet..."

Nos ezzel abszolút egyetértünk...
Előzmény: friss nick (108)
friss nick Creative Commons License 2006.05.24 0 0 108

Lényegtelen, ezen kár vitatkozunk. Meggyőződésem, hogy egyszerű "pech" volt, tehát váratlanul pontos és erős ütés kombinációja váratlanul szar védekezéssel megspékelve, amitől összecsuklott mint colstok és nem tudta folytatni a meccset, sajna. KO. Nem bunda, nem kényeskedés, nem para. Neked láthatóan más a meggyőződésed, ennyi.

Sajnálom. Mármint a meccset. Esélytelenebbnek tartottam, de jó lett volna látni a mi fiunkat, ahogy becsülettel küzd a világ élvonalában, és két jó bokszoló között bármi is történhet...

Menedzsment is hibázott rengeteget, bitliszkedtek össze-vissza, de a meccs nem ezen ment el.

Ami bosszant, az az, amikor az önjelölt szakértők ütésre meg védekezésre "tanítanak" valakit, aki cirka 20 éve bokszol, komoly amatőr múlttal, túl van többszáz mecsen, kivívta a kötelező kihívó státuszt egy komoly szervezetnél stb, amikor a hozzászólók többségét, ahogy találóan olvastam egy fórumon, egy 25-30 éves, BP bajnokságnál fentebb nem járt "kiöregedett" amatőr srác játszva bucira verné.

Ennél csak az bosszant jobban, amikor azonnal bundát meg csalást kiáltunk, csak mert valakit kiütöttek. De La Hoya - Hopkins meccs? A jó öreg Oscar is ilyentől ment le, lent is maradt, pedig nem az a szívbajos típus... Okés, ott a 9. menetben, de hát épp a pechről beszélek, becsúszott.

Ha bundázni akartak volna, akkor valószínűleg sokkal ügyesebben csinálják. Ha meg Csonttörő lenne ilyen beszari, akkor "kap egy hasmenést" a meccs előtt, és nyitva tartja a kaput, vagy nem utazik ki, vagy akármi. Ennek így SEMMI értelme nem volt. Ha meg csak a 40 misi kellett volna, azt megkapta volna 10 menetes bukta után is.

Nem győzködni akarlak, csak leírtam a véleményem. No de többet már nem írok, mert ez rengeteg idő :)

Előzmény: gma (107)
gma Creative Commons License 2006.05.24 0 0 107
Kb 100x megnéztem utólag a felvételt. Én ez alapján írtam a véleményemet, ami nem tény.
Előzmény: friss nick (106)
friss nick Creative Commons License 2006.05.24 0 0 106

Ja, még annyi, hogy emlékeim szerint Jani először csak emelte a kezét, mert érezte, hogy kell kis pihi, nagy volt az ütés, beszedte. Ezt helyesen tette, mielőtt Barrios ráront - így kell csinálni, ez szabályos.

Amikor fel akart állni a számolás idejére, akkor jött csak rá, hogy ez több, mint amit gondolt, nem tudott kiegyenesedni. Sajna kevés volt a rászámolás ideje, de ezt ő még nem tudta (szerintem) a kézfelemelés pillanatában.

Előzmény: friss nick (105)
friss nick Creative Commons License 2006.05.24 0 0 105

Jahh, hát ha te ILYEN profi vagy, tévé elől nyomod az igét, hogy kinek mi és hogyan fáj, akkor nem szóltam :)

Kettőtök között Csonttörővel (de említhetném itt jómagam is, persze helyetted), az az egyik különbség, hogy ő eljutott élete esélyéig. Ami nem volt ingyen. Hivatalos, kötelező kihívó volt, nem egy himihumi, pincéből előhúzott töltelék. Pont ezért nem gondolom, hogy egyrészt feladta volna alapos ok nélkül (lerítt róla utána a megsemmisülés), másrészt, hogy pont nekünk kellene erről ítélkezni. Nem ismerem őt személyesen, de sok más sportolót igen: GYŐZNI mennek, megsemmisíteni, pláne a küzdősportolók.

Csak és kizárólag ő tudja, milyen volt az az ütés (illetve az a két ütés), de hogy Barrios meghúzta és tudatosan csinálta, az fix, tehát kicsi eleve nem lehetett... Nyilván, ha nem ájulsz el az agyrázkódástól, akkor szinte minden részben psziché kérdése (a Don kanyarban volt, aki a lábcsonkjain menetelt kilométereket), de ez szerintem jórészt egy roppant szerencsétlen PECH volt. Sztem Barrioson látszott a megkönnyebbülés, nagy pofája (színház) és jogos magabiztossága ellenére azért tartott a meccstől, kockázat.

A következményekkel egyetértek (amerikai karriernek lőttek, lelkileg öszetörik, amiből vagy kijön, vagy nem, csomó ember csalódott és eztmegazt gondol, Félix is szív stb.), csak azt nem vágom, miért kell automatikusan rosszat feltételezni egy sportolóról, aki azon nagyon kevesek közé eljutott, akik kivívták, majd kiment, küzdött - és elbukott, van ilyen, ez nem a heppiendes mese.

Engem is meglepett, de nem arra gondoltam első hatalmas csalódottságomban SE, hogy "bunda", hanem arra, hogy "szameg, ez se jött össze".

Juventus96 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 104

haggyad, úgyse fogják megérteni.

egyébként igen Barrios direkt ütött oda, elég megnézni mondjuk a Chacón eleni meccseit, emg a többit is. Jani iszonyatosan sok testütést szed be.

gma Creative Commons License 2006.05.23 0 0 103
Ha én elérkeznék életem esélyéhez, tutti lehetsz benne, hogy nem tenném fel a kezem egy ilyen helyzetben. Ez nem kiütés volt, elég meccset láttam életemben. Engem is ütöttek már ki edzésen, ez nem ilyen. Akkor az emberazt sem tudja, hol van, de nem teszi fel a kezét 1 mp alatt.
Előzmény: friss nick (102)
friss nick Creative Commons License 2006.05.22 0 0 102

Hi!

Azért megnézném, ahogy a sok szájkaratés "Csontörőcske" szemébe mondaná a taplóságról, csalásról és szimulációról szóló fejtegetéseit, persze az itteni hangnemben...

Nem tisztem védeni, nem is teszem, de nem értem, mire föl ez a nagy felzúdulás meg utálkozás.

Csonttörőt kötelező kihívóként jelölte meg a szervezet, talán azért, mert az első 10ben szerepelt több szervezet ranglistáján is. Ha annyira nagy kamugép, akkor bizony csúnyán bedőltek neki. S ha már így történt, mégis mit kellett volna csinálnia? Élt a lehetőséggel, felkészült legjobb tudása szerint, odaállt, vesztett. Benne van a játékban. Én véletlenül kaptam el a tv2n este a meccset, hát mondhatom, meglepett, hogy ennyi idő alatt vége volt, pedig kezdtem rendesen izgulni és drukkolni neki.

Természetesen esélyesebbnek tartottam a Hiénát, de gondoltam, még bármi is lehet, ha más nem, egy szép helytállás. Nem sikerült. Úgy gondolom, színtiszta pechet láttunk némi védekezési hibával kombinálva, ami csúnyán megbosszulta magát. Kétségem nincs affelől, hogy nem tudta folytatni. Hogy bunda lett volna, azt nehéz elképzelni: miért ment volna bele? Ha kikap, kikap, ha győz, akkor nyitva a kapu, de egy szép vereséggel is benne lett volna a sikeres folytatás esélye. Így semmiképp. Egyébként éppen azt nem sikerült felmérni, s ez a legbosszantóbb, hogy valójában mennyi esélye volt. Lehet, hogy jobb a Hiéna, s biztosan taktikából ütött úgy és oda, de én láttam rajta is a csodálkozást és megkönnyebbülést, hogy ennyi volt.

Az persze nem kétséges, hogy Csonttörő ezzel elkaszálta esélyeit egy jövőbeni komoly meccsre az usában, szinte 110%, de hogy mindezt gyáva pöcskaróságból vagy kifejezett bundából... ugyan már.

Juventus96 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 101
kaptam
Előzmény: Juventus96 (100)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 100

képzeld és a levegő is beszorult (bár nem tom 100%ra ,hogy msot gyomorszájon kapott-e az ütés, janika májra kapta).

Most téged kérdelek:

Téged, igen?  És neked az volt rá 1mp-vel később a reakciód, hogy fél térdre ereszkedtél és ahol az ütést beszedted (mondjuk jobb oldal), szépen felnyújtottat a kezed (adott esetben jobb kéz)?

Előzmény: pz_new (99)
pz_new Creative Commons License 2006.05.22 0 0 99

Ütöttek már gyomorszájon életedben ??

Gondolkozni kéne...

Előzmény: Juventus96 (97)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 98
Picit jobban utána kéne nézni a dolgoknak, mert ez nem így volt.
Előzmény: Törölt nick (94)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 97

oké, bocs. Nektek lehet igazatok.

Másik verzió:

Csontörőcskének beszorult a levegő és mivel látta, hogy nem a tapolcai műv házban bokszol és az ellenfél nem toncsev toncsev (vagykiafaszom), jobbnak látta a szimulálást választani.

De ha az egész így volt akkor szerintem mindannyian emeljük meg a kalapunkat Rácz Félix előtt, hogy a 3.(talán az:D) legnagyobb bokszszervezetnél kihívóvá tudta előléptetni Jánost. Miközben termsézetesen el gondolkozhatunk azon, hogy a közvetlen elitet követő bokszoló réteg mennyire nem hú de akkora sztár, ha bolgár és egyéb vendégmunkások sorozatos kiütésével az ország 2000 lelkes városaiban, el lehet jutni erre a szintre.

Természetesen nem kisebbítem Jani érdemeit, mert nem véletlen ,hogy nem minden ember aki boxra adja a fejét jut el erre a szintre.

Ám a lényeg:

bárhonnan fogjuk meg a dolog végét:

Csonttörő a gerinctelen csaló!

Előzmény: Magnat (95)
gma Creative Commons License 2006.05.22 0 0 96
Mit mondjak, nem vagyok egy nagy Kokó hívő, de ha az utolsó meccsére emlékeztek, ő alig volt magánál és úgy is visszament a végzetes menetre. Ehhez képest ez a mostani előadás egy szánalmas alakítás volt.
Előzmény: Magnat (95)
Magnat Creative Commons License 2006.05.22 0 0 95
Miért lett volna értelme megbundázni az ellenfélnek, mikor sokkal esélyesebb volt? Ha meg megbundázták, nehogymár ennyire nyilvánvaló módon legyen kivitelezve ... más kérdés, h tényleg elvárható lett volna vmi kétségbeesett kapálózás, akármennyire is bent maradt a levegő.
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.22 0 0 93
gyomrom váglak, kíváncsi lennék a reakciódra.. utána te is rájönnél, hogy bunda volt. Akinek szorult már be  levegő az tudja.
Előzmény: Törölt nick (92)
gma Creative Commons License 2006.05.22 0 0 91
Baxxx ekkora bundát még életemben nem láttam...
Ez is csak egy kis görény, nem hittem volna :(
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 90

bocsi, ezt is janika oldotta meg szarul. Sztem annyi volt ,hogy 2-3 menet után feküdjjéééé!:D

ő még ezt is elkúrta, sztem nem is kapta meg az egész bunda pénzt:D

Előzmény: Juventus96 (89)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 89

erről beszélek...

mondjuk kurva szarul oldották meg ezt a bunda dolgot. Az amcsikat egy kicsit profibbnak néztem:D

Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.21 0 0 88
40 milliót kap ezért, de erről már a mérkőzés előtt megállapodtak.
Nem azért, de ha az ember nem kap levegőt, akkor azután 1 másodperccel, hogy tudott biccenteni a bírónak? Láttátok? Bunda volt a meccs, sajnos...
Előzmény: Juventus96 (87)
Juventus96 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 87

Kíváncsi vagyok ,hogy ezért a mutatványért mennyit fizettek Janinak.

Nem bokszoltam soha, de már volt olyan, hogy levegőt se bírtam kapni.. Ekkor -közvetlenül a bekapott ütés,rúgás.. után- én nem féltérdre ereszkedtem és felemeltem -adott esetben- ajobb kezem, hogy beszorult jobb oldalt a levegő... MOCSKOS SZEMÉT DOLOG VOLT EZ JÁNOS, BASSZA MEG!

eddig szimpi ember volt, azzal eggyütt, hogy soha nem tartottam semmire.

pere1 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 86
A TV2 igazán kitett magáért.Sikerült majd egy órás műsort kerekíteni az egy pericg sem tartó mérkőzésből.Ennyi süketelést...
kategorikusnem Creative Commons License 2006.05.21 0 0 85

Női ruhában tudták csak kimenteni az arénából, a nézők tömege nem erre fizetett be.

setup99 Creative Commons License 2006.05.21 0 0 84

JAJ NEM HISZEM EL!

Leverték ennyi!!! mit kell magyarázkodni ennyit tud!

Tiszta ütés! ennyi vazze a Gundel menjen a p....-ba.

Beszorult a levegő!!! Ha a másiknak szorult volna be a holnap főcím CSONTTÖRŐ REVERTE A VILÁG LEGJOBB BOXOLÓJÁT.

...így, jönnek levegő meg bandázs maraggyá má' 

Végre kiderül, hogy az öv amit osztogatnak a magyar boxolóknak szart sem ér.

Bosco Creative Commons License 2006.05.21 0 0 83
:)
Előzmény: jasu (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!