Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

erniefromh Creative Commons License 2017.12.12 0 0 12

A 2001-es 1,4-es Polo Classic "marmagasság"-át nem tudja valaki?

Szóval milyen magasan kellene lennie az aljának. Guglizva nem sikerült felfedeznem ezt az adatot.

Ayreon Creative Commons License 2008.05.10 0 0 11
Mennyit fogyaszt 100-on?
zsombi Creative Commons License 2004.05.11 0 0 10
Semmi?
zsombi Creative Commons License 2004.05.07 0 0 9
Nos?
zsombi Creative Commons License 2004.04.26 0 0 8
Nekem meg még van! De eladnám. A gép egyébként tuti, mindenkinek ajánlom, aki nem utazik 4 személynél többel általában.
Adatok: 79 ezer km, 1997 decemberi, 1.4 benzines. Irányár: 1.4 milka
Ha esetleg tudsz valakit, akit érdekelhet: a-b@index.hu Tel: 20-9720-028
toilet Creative Commons License 2004.03.24 0 0 7
A legfontosabbat elfelejtettem:A kézikönyv!
Meg tudjuk oldani valahogyan a postázását?Ha igen, majd megírom a címem,de akkor majd emilen megbeszéljük.Thanks!
Előzmény: adwizer (5)
toilet Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6
Na szeva.Éppen időben,de válaszolok...:)
Szóval én egy 1.6-os,'98-as Variant Sportline-t bitorlok,most vásároltam,81.000 km-rel,alóménium felnyi,klimax,dupla lufi,stb.,elég jól felszerelt a gyöngyöm,bár az ÁBÉESZ-t nem tudom,hogy felejthették ki.Ja,és sötétkék-metál.Aranyos kis jószág,sok tapasztalatom még nincs ezalatt a 2000 km alatt vele,az Astrámnál bő 1 litérrel többet laffant,de jobban is ballag :)(100 ló VS. 82,-60 kg)
Mi a helyzet alkatrész-fronton?Van utángyártott,bontott cumó hozzá?Bár jó lenne,ha nem nagyon kellene...Egyáltalán:hol van Polóra (vagy VW-re) szakosodott bontó?Te tudsz ilyet?
Előzmény: adwizer (5)
adwizer Creative Commons License 2004.03.05 0 0 5
Na szóval.
Kezelési útmutató kb 160 oldal. Hmmmm. Kérdezz, ha konkrét dologban van valami kérdés, vagy tényleg el merem postázni. Fénymásolni is tudom, nem gond, bár elég színes a dolog, de megpróbálhatom.
1999 augusztusi, 1390cm3, 44kW.
Elég alap. Van elektromos ablaka, meg központi zára, meg állítható magasságú szervója. Ennyi.

'Elég' sérülésmentes, hátul vannak pici felverődéspöttyök rajta a lökhárítón.
Mikor vettem volt benne 84 ezer km, amihez még hozzáraktam 10-et mostanra.
Az első néhány hétben volt olyan, hogy alacsony fordulatnál leállt. Ki kellett tisztíttatni a szelepeket, stb, és azóta semmi gond.

Hátsó ablaktörlőjén le volt (van) törve valami, amit ha megrendelné, 7 ezerért szállítaná a VW kereskedő, de bontóban olcsóbb, még nem kerestem.

Elöl a kis műanyag 'lyuk'fedőkből a lökhárító alatt az egyiket lefejelte egy nyúl, kiszedtem a másikat is. Nem akarván betömni, inkább ködfényszórót akarok betenno, de ma mondták, hogy darabja 28 ezer körül van, ez is inkább bontóból leszen beszerezve.

Ja, előző (egyetlen) tulaj alatt feltörhették, és kiszedték az eredeti (sony) zeneszerkezetet, mert a philipshez, ami most bennt van nincs műszaki könyv, míg egy sonyhoz van. Valamint a műszerfalon is látszik a beavatkozás... :-(((
Nagyjából ennyi.
Na regélj a tiédről.

Előzmény: toilet (4)
toilet Creative Commons License 2004.02.28 0 0 4
Nem tudom,mennyire vaskos.Nem lehetne scannelni?Akkor mehetne neten is.Vagy fénymásolni és elküldenéd postán,persze fizetem.Minden típusváltozathoz van benne leírás,gondolom.
A Te vasad milyen pontosan?Évjárat,ccm,felszereltség,stb.Mik a tapasztalataid?Alkatrész-árak,megbízhatóság,fogyasztás,ilyenek érdekelnek.
Ha lassan válaszolok,azért van,mert a cégtől nyomatom a nyetet...:)
Előzmény: adwizer (3)
adwizer Creative Commons License 2004.02.28 0 0 3
Na vegre! :-)
De van.
Hogy juttassam el?
Előzmény: toilet (2)
toilet Creative Commons License 2004.02.27 0 0 2
Hááát,várnod kellett,míg vettem egyet:)
Szerintem jó kis gép,bár még csak néhány napja van meg.Előtte a Rastámmal sem volt semmi bajom.Nincs véletlenül kézikönyved hozzá?Atom jó lenne...
Előzmény: adwizer (1)
adwizer Creative Commons License 2003.11.24 0 0 1
Nekem eddig bejön, bár nincs benne semmi különös. Hm?
Dzseremmi Creative Commons License 2003.11.16 0 0 0
ohh jesz. van

u.i.: 0

adwizer Creative Commons License 2003.10.25 0 0 topiknyitó
Van valakinek?
Nekem igen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!