Úgy gondolom, hogy komplett idióta az a nézet, amit itt kifejtesz.
-
Köszönöm,igazán kellemes meglepetés volt ez számomra.
----
Kikérem magamnak, hogy azzal vádolj, hogy másoktól veszem a véleményem!
-
Ez nem vád.Ez tény.Vannak tények az "érveidben"?
Szerintem nincsenek.Simán lespiclizel meg kommunistázol embereket,pedig nem is ismered őket.Jah,én is köcsög vagyok vagy mi nem?:)
Én nem mondok ilyesmit Orbánra,se másra.
Max annyit mondok,ami igaz.Visszaél a bizalmaddal,mindenki bizalmával.
Az,hogy hiszel neki,meg a pártjának,szíved dolga.De ha vki a szemedbe mondja,hogy ugyanazt hajtogatod,mint amit ők mondanak,akkor ne sértődj meg,hanem gondolkodj el.
-------
Megértem e te medgyessy segge felé irányuló sündörgési aktivitásodat, de semmi alapod feltételezni, hogy csak a békesség kedvéért köteles vagyok ezt a hatalmas szemétdombot, amit ez a kommunista spicli a tolvaj bandájával idehordott, hogy fogadjam el.
---
Nekem egyáltalán nem tetszik az,amit a mostani kormány csinál.Sőt...de kérlek szépen,gondolj bele.Medgyessy irányítja az MSZP-t?
Ő az elnöke?Az,hogy elvállalta a miniszterelnöki posztot,még nem jelenti azt,hogy mindent ő csinál...
Azt is írd le konkrétabban,Medgyessy miért kommunista és miért spicli?És ha lehet,levéltári bizonyítékkal gyere,ne Magyar Nemzettel.Az ő idetartozó bizonyítékaik megbuktak a bíróség előtt
(mármint,hogy spicli.Rágalmaztak,vesztettek).
Elfogadom azt,hogy nem kedveled a mostani kormányt.Én sem.Ennek a véleménynek viszont normálisan is hagot lehet adni.Ha spiclizel meg kommunistázol,az olyan... gáz:)
---------
Nem, pistike a vérzivatarban, ez nagyon olcsó duma, erre kérd meg légyszíves a Simon Wiesenthalt, hagyja már a francba azokat a nácikat, oszt dolgozzon már valami hasznosat.
Ha vele sikert érsz el, akkor fordulj majd hozzám ismét.
---
Érdekes érvekkel szolgálsz nekem.Ezek szerint a mostani kormány ugyanolyan,mint anno a náci rezsim?
Nem túlzás ez neked?Csak mert ha szélsőségesen gondolkodsz,nem sok helye marad a józan észnek, érveknek...
Azt is bátorkodom megjegyezni,hogy a frappáns jelzőid csak számodra viccesek.De nem meglepőek.
--------
Számomra ez a szemét banda szörnyűbb időszakot hozott, mint az említett úr számára kifogásolt viselkedésű egyedek.
---
Ehhez tenném azt hozzá,hogy míg korábban az MDF azt mondta,hogy minden jó és szép,amint az MSZP került kormányra,rögtön megszorításokat hozott('94).
1998-ra úgy ahogy el is indult minden.
Hogy Ádert idézzem,orbánék "beleültek a jóba".
Innentől kezdve könnyű volt úgy cselekedni, mintha mindent ők adnának...
Fura módon,most,hogy leváltották a Fideszt, megint megszorító intézkedéseket kell hozni:(
(Megjegyzem,rosszul csinálják,és rá fognak faragni,de ez mindkét párt felelőssége... eddig egyetlen képviselő sem mondta azt,hogy "Húvazze!
Inkább kevesebbet kérek fizuként,amúgy is van elég pénzem amit már loptam...vagy tudjátok mit?Nem is lopok többet!" )
Csak gondolkodj kommunistázás helyett.
------------
Ja. Más is dolgozik, erre köcsögség hivatkozni.
---
Bizony hogy dolgozik!Csak olyat a parlamentben én még nem láttam.S ha szerinted ott csupa olyan munka folyik,ami az ország és a Magyar Nemzet épüléséért van, akkor szólj, bocsánatot kérek tőled.
Mert eddig én azt láttam,hogy nagyon gáz amit ott művelnek:(
Úgy gondolom, hogy komplett idióta az a nézet, amit itt kifejtesz.
Kikérem magamnak, hogy azzal vádolj, hogy másoktól veszem a véleményem!
Megértem e te medgyessy segge felé irányuló sündörgési aktivitásodat, de semmi alapod feltételezni, hogy csak a békesség kedvéért köteles vagyok ezt a hatalmas szemétdombot, amit ez a kommunista spicli a tolvaj bandájával idehordott, hogy fogadjam el.
Nem, pistike a vérzivatarban, ez nagyon olcsó duma, erre kérd meg légyszíves a Simon Wiesenthalt, hagyja már a francba azokat a nácikat, oszt dolgozzon már valami hasznosat.
Ha vele sikert érsz el, akkor fordulj majd hozzám ismét.
Számomra ez a szemét banda szörnyűbb időszakot hozott, mint az említett úr számára kifogásolt viselkedésű egyedek.
Ja. Más is dolgozik, erre köcsögség hivatkozni.
Tudod,erre kérdezném azt,hogy na és?
Ha valaki kiment külföldre,akkor kiment külföldre,akárhány év is telt el azóta.
Hm... hogy is mondjam el.
Vannak akiknek van emlékezetük,méghozzá nagyon hosszú és tiszta is.Hogy a fene egye meg:)
Emlékeznek arra,aki liberális volt,arra aki hitt is abban amiről beszélt,és arra is,aki elérte azt amit akart és akkor még jó volt minden.
Aztán emlékszem arra is,hogyan változott meg az, akiben HITTEM.
Tudod,visszaélnek a hiteddel... a bizalmaddal.
Csak egyszer nyisd ki a szemed.
Tulképp ezt a topicot simán át lehetne helyezni a vallásésfilozófia fórumba.
Ugyanarról szól.
Vannak akik vakon hisznek,és vannak akik következetesek.
Én azt az embert kedveltem,aki volt.Nem az, aki most.
Én ahhoz az emberhez mérem a mostanit,sőt,Pétert is.
És a mostani Orbán és Péter közt annyi a különbség,hogy az egyik majdnem ügyvéd,a másik meg bankár.
Szakmailag.
És persze,hogy ezt a választ kaptad,mert ez az egyetlen válasz arra,amit teszel.
Következetes vagyok,és leszek is.
Fertőzöttnek,Söjtörinek,meg jobbegyenesnek meg mindenkinek,aki csak szidni tudja a másikat....
Gondoljatok bele,hova jut úgy a parlament,ha csak olyan emberek lennének benne,mint ti?
Hm?
Mit csinálnának egész nap?Egymást csesztetnék.
(mint ahogy most is)
Vagy egész nap csak egymást szavaznák le
(mint ahogy most is)
Ahelyett,hogy akár csak az egyikük dolgozna, vagy félretenné a kicsinyes bosszúvágyát.
(igen,KICSINYES!Így,nagybetűvel:)...)
Én nem szidom sem Orbánt,sem Pötyát. Inkább dolgozok.Annak van haszna is.
titeket valóban nem zavar, hogy Medgyessy elmegy hat napra Indiába, feleségestül, az indiai kultúrát tanulmányozni? A kulturális minisztert mire fizetjük?
Látod,erről beszélek.
Megint az van,hogy csak azt hajtogatod,amit mások a kobakodba tömtek...
Ha gondolkodnál(hidd el,megéri), rájöhetnél,hogy ugyanolyanok egytől egyig.
Az egész csak ámítás,hogy a háttérben simán megszedjék magukat:(
Medgyessy közgazdász,bakigazgató Erre én is gondoltam, hogy bakkecske igazgatónak egész bizonyosan jó lenne, én inkább mégis azon vagyok, hogy idős napjait kubikusként, vagy kőbányában töltse le...
Egye fene, ha annyira szeret külföldre mennie, akkor a Szoloveci szigeteken, vagy Vorkutában.
De ő volt a jogutód állam feje.
Ott az állam volt a bűnös, itt egy "párt".
De ez egy lerágott csont, a bocsánatkérés többször is megtörtént már korábban.
Csak egyesek mindig másikat akarnak hallani.
1970 decemberében Willy Brandt lassan odasétált ahhoz az egyszerű gránittömbhöz, amely a varsói gettó lemészárolt lakóinak állít emléket. Egy pillanatig megállt, fejét lehajtotta; tökéletes csend volt. A több tucat mikrofon csupán az emlékmű egy-egy oldalához állított gázégő sziszegését rögzítette. És ekkor váratlanul a hatalmas Német Szövetségi Köztársaság szociáldemokrata kancellárja térdre hullott. „Senki sem menekülhet történelmétől”, mondta, majd felállt. Talán említeni sem kell, hogy Brandtnak semmi köze nem volt a honfitársai által elkövetett gyilkosságokhoz.
Megsúgom,hogy egy miniszterelnöknek nem kell sem tehetség,sem más extra tulajdonság.
Alig különbözik a posztja a köztársasági elnökétől.
Aki elvállalja,számos tanácsadó,elemző,szakember és politikus között fog szaladgálni,üzeneteket hurcolászva jobbra balra.Meg kell értenie azt amit mondanak neki, egyeztetnie mindenkivel, érteni mindenhez(jog,közgazdaság,szociológia, statisztika, mezőgazdaság, informatika, haditechnika, hírközlés, pszichológia, etika.... soroljam még?), tudni mindenről, megoldani mindent.
Egy ilyen ember,ha létezne,tökéletes lenne a miniszterelnöki posztra.
Ismersz ilyen embert?
Ha igen szólj:)
Orbán a joghoz ért valamennyit,de nem tudom, megvan-e már belőle a diplomája.
Medgyessy közgazdász,bakigazgató,diplomás és még ki tudja,milyen tapasztalatokat szerzett itt vagy ott.
Orbánt nehéz támadni,mert pont ez a szakmája.
Medgyessyt könnyű,mert ő más környezetben tanult.
alig tud védekezni,és ezt észre is lehet venni.
Számolni biztos jól tud,meg ért a bankszakmához.
Kész.Gazdaságilag biztos hogy nem hoz majd túlságosan rossz döntéseket.
Ezenfelül mihez nem értenek?
Nagyjából ugyanannyi dolgot nem ismernek még hallomásból sem.
Ugyanolyan ember mind a kettő(ebből a szempontból nézve), néhány kivétellel.Ez bizony pedig főleg nem szakmai, hanem jellembéli különbség.
Így mondjad az egyikre azt,hogy húdejó, a másikra azt hogy imbecilis.
Az egyikben hiszel, a másikban nem.
Pedig nem szabad hagyni.
A legtöbb ilyen fütyülős,meg tüntetős vagy megkeseredett,vagy olyan,aki bizonytalan magában, meg a céljaiban.
Orbán ezt használta ki.Reményt,meg célokat adott nekik,és épp ezért hisznek benne.
Azokat a dolgokat látják benne,amelyeket ők nem tudtak,vagy nem tudnak elérni.
Emiatt olyan "sikeres" Orbán.
Ahhoz,hogy elérje bárki azt,hogy ne érzelmi alapon, hanem józan ésszel mondjanak vélemény az emberek,nagyon sok kitartás és türelem kell.
Főleg ezekhez.Mert ha meggondolod,nem ők a hibásak azért amit tesznek,hanem mi vagyunk azok.
Hagytuk idáig fajulni a dolgokat.
Medgyessyt nagyon is megértem,hogy elment innen.
De azon kívül,hogy ezzel véleményt alkotott, a problémát még nem tudta megoldani.Remélem, elgondolkodik majd ezen.Ha egyáltalán lesz valaki, aki ezt megmondja neki.
Az egész mai politikai légkör arra játszik, hogy száműzze a logikát a köztudatból.
Érzelmi alapon pedig igazán könnyű játszani a hőst.Hisznek bennem,vagy nem hisznek bennem.
Fideszesek,vagy ellenségek.
Tudod,ilyenkor kell elmenni a levéltárba egy kutatóval,és kikérni az iratait,ha vannak vele kapcsolatban ilyenek.
Vagy kérvényt benyújtani.
Vagy akármi.DE
Kérdezd meg tőle.
Aztán vagy elhiszed amit látsz,vagy nem.
Kérlek,adnál a Loppert-féle felségsértéshez linket?Sajnos az ügyet magát nem ismerem alaposan, szeretnék előbb mindent megtudni róla, aztán elmondom,igazad volt-e,vagy sem.
Az utolsó mondataidhoz viszont ugyanazt tenném hozzá,mint előbb.
Mivel indoklod,hogy Medgyessy nem ért ahhoz,amivel megbízták?
Az a szégyen, hogy "Éljen Magyarország" Himhuszt, sírkertet gyalázó füttyösei külföldre kényszerítették, hogy nyugodtan ünnepelhesse a Köztársaság Napját!