Keresés

Részletes keresés

TomD Creative Commons License 2009.10.08 0 0 4

Public Enemy joins the SellaBand community to partner with its fans, new and old, for the funding of new studio recordings to be released as the 13th album in the group’s career. Fresh off of major touring during the summer and fall of 2009, PE stands ready to break new sonic ground by collaborating with a host of internationally renowned producers, musicians and artists on its SellaBand funded album.
Through its partnership with SellaBand, PE is offering a total 10,000 parts for Believers at a value of $25.00 each to raise a total of $250,000. The $250,000 will be used to: a) fund the complete recording costs and expenses for its next album and b) fund a strategic marketing plan for the worldwide release of the SellaBand album in 2010.
Public Enemy has created an exciting incentive plan for Believers and looks forward to successfully completing fund raising by the end of 2009.

www.sellaband.com

AsztalosB Creative Commons License 2003.10.23 0 0 3
A Flavor Flav dobmunkája nem volt semmi! Most tudtam meg, hogy még vagy 17 hangszeren tud játszani! :)
Egyik gyerek felnyomott a színpadra egy faliórát!
Flavor egyből levette, hogy mi a pálya, úgyhogy gyorsan felhívta maga mellé a gyereket.

Az a nyomulás tényleg nem volt annyira jó, de nem lehet mondani, hogy a felfedezettjeiket nem hagyják bizonyítani.

SPS Creative Commons License 2003.10.22 0 0 2
Nagyot nyomtak, az biztos. Bár a közepén az a Rage-nyúlás project nem kellett volna, de a többi, az igen. Szeretnek minket, na ... ;-)

SPS

bivisz Creative Commons License 2003.10.22 0 0 1
"Jó, ha egy gyenge fél háznyian összejöttünk!"

Hogyha nem hatezer ruppót kértek volna a jegyért, akkor talán kimentem volna én is, a szívem vérzett hogy ki kell hagynom. De ameddig csak az árak követik a nyugati színvonalat, a bérek nem, addig én nem megyek olyan koncertre ami ennyire drága. Mesélj mi volt!!!!!!!!!!! Fotók, ilyesmik?

Előzmény: AsztalosB (-)
cartmanrulez Creative Commons License 2003.10.22 0 0 0
Üdv!
Ezek szerint nem 0 nézö volt?:o)
Előzmény: AsztalosB (-)
AsztalosB Creative Commons License 2003.10.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Most értem haza a koncertről, és elég vegyesek a benyomásaim.
A buli és a hangulat nagyon jó volt, de nagyon kevesen voltunk!!
Jó, ha egy gyenge fél háznyian összejöttünk!
Néha ráadásul a hangfalak is gerjedtek, és már a hangmérnökök is széttárták a karjaikat, mondván fogalmuk nem volt honnan jön!

Egyébként nagyon fantasztikus volt!!
A késésről ne is beszéljünk... :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!