Tegnap nekem feltunt Orban es a Fidesz vezerkar abrazatanak ellentete.
Amig Orban mar partvezetoi posztjananak megtartasaert harcolt tegnap, addig a vezetes merev rezzenestelen arcot vagott a kamerakba (ha eltekintunk sulytalan Schmitt Pali bargyu vigyoratol*) mintegy lebegtetve azt a lehetoseget, hogy hamarosan lemeszarolhatjak a bukott istenkiralyt.
--------------------*
Amit magamnak a "Kellett nekem kozetek vegyulni, amikor akar a szociknal is lehetnek biztonsagban?" -kerdesre forditottam le magamnak.
Tényleg feltűnő volt a hiánya. De lehet, hogy egyszerűen csak a saját választókörzetében múlatta az időt. Ha viszont csütörtökön sem fog feltűnni a frakció élén, akkor lesz munkája a Fideszológusoknak :-)
Rájöttem, hol vna Áder. Most tanítja az alteregóját, hogyan kell két órán keresztül fapofát vágni. A fickónak nehezen megy, másfél óra után mindig valamilyen emberi érzelem suhan át az arcán. Ekkor újra kezdik.
Drága tojáshéjú barátom. (ahogy az Istened mondná..)
Miért is kéne jobban mutatkoznia Ádernek, mint Medgyessynek, a Miniszternek?
Mikor is adott utoljára TV-interjút Med. et?
Pedig párszor kellett volna, de inkább "beleesett" egy csatornafedélbe, mint a 7i7es "sztárja"..
Áder az én libikókám...
néha nem tudom normális-e, vagy csak játszatják vele a játékot
illeg-billeg
Orbán úgy döntött Szimbólikus lesz..kiosztotta a szerepeket
tudjuk, olvastuk
szvsz Ádernek ez nem jó
és Rogán?
szarság van édeseim a fimpi környékén
ha lehetne autentikus véleményt olvasni
de nem lehet
lapít a PÁRT
meg aztán jól megújul a bukott miniszterelnökével az élen
:O)
Moszt nem ő az ügyeletesz, hanem a Szelmeczi Gabriella, aki észrevette, hogy ebben a cikluszban a kormánypártok mellett a parlagfű isz árt az országnak..:-)))
1. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de mondj nekem egy olyan vitanapot a rendszerváltás óta, amikor az indítványozó nem volt jelen.
2. Valószínűleg nem nézted-hallgattad a közvetítést az elejétől fogva, ugyanis a belügyminiszter (merthogy főként hozzá tartoznak az önkormányzati kérdések) mondta a kormányzat részéről az egyik bevezetőt (összesen 3-an mondtak bevezetőt).
Akkor most ismét megkérdezem: hol van Áder?
Ennek a viccnek a megfelelője megvan amerikaiul is.
George W. Bush ellátogat általános iskolába, ahol a 6 évesekkel beszélget egy órán. Óra végén a kicsik kérdezhetnek, mire az egyik kiskölök, a kis Bill korához képest meglepő kérdéseket kezd el feltenni:
- Mi az indoka az iraki háborúnak, az olaj, vallás vagy egyéb? Nem fél e az elnök úr, hogy fekete neylonzsákban jönnek haza az amerikai katonák? Nem fél e, hogy Irak lesz az USA második Vietnamja?
Ebben a percben kicsöngetnek, minden kisgyerek kiszalad. A szünet után egy másik kisgyerek kezd kérdéseket feltenni:
- Mi az indoka az iraki háborúnak, az olaj, vallás vagy egyéb?
- Nem fél e az elnök úr, hogy fekete neylonzsákban jönnek haza az amerikai katonák?
- Nem fél e, hogy Irak lesz az USA második Vietnamja?
- Miért csöngettek ki 24 perccel az óra vége előtt?
- Hová lett Billi?
"Szerdán az ő indítványára tartottak vitanapot. (...)Azóta sem hallok semmilyen Áder vagy Áderről szóló hírt. Ti tudjátok, mi van vele, miért tűnt el?"
Pártkongresszus, 1. nap.
Felszólal Iván Ivánovics.
- Én nem kérdezem, hová lett a kaviár vagy hová lett a pezsgő. Én csk azt kérdezem, hová lett a tej és hová lett a cukor.
Pártkongresszus, 2. nap.
Felszólal Alekszej Alekszejevics.
- Én nem kérdezem, hová lett a tej vagy hová lett a cukor. Én csak azt kérdezem, hová lett Iván Ivánovics.
Szőrszálhasogatás. Áder nem a saját nevében indítványozta a vitanapot, hanem a frakció vezetőjeként. A frakci önkormányzati kérdésekel foglalkozó tagjai pedig ott voltak a vitanapon.
Nota bene: sajátos dolog, hogy Áder távollétén akadsz fenn, de az illetékes miniszter hiányzását nem kifogásolod.