Látod, látod. Én csak jót akarok nektek.
H aleszoksz, akkor spórolsz egy csomó pénzt, - amit kapásból repülőjegyre + piára költhetcc ugye:)
Ha megszokod, akkor is jól jársz, mert csökken a tilalmak miatti frusztráció:)
Ha megszöksz valami jó helyre, megintcsak jól jársz:)
Amúgy tőlem bagózhattok a friss levegőn amennyit akartok.
ezsem ágában sincs Kubába menni, bár egy olyan pólóban, melyen MP van kistehénpólóban megrémiszteni Castrót..:-)
na, hess!
én délre gondoltam
szamba és szivar ott is beszerezhetö
ha nem, legfeljebb iszunk(szívunk) mást:-)
:O)
mondom: az ünnepek után!!:-)
de ez árulás, mert te nem is mérgezed a levegöt, a mások tüdejét, és bor-sörözni sem szoktál.
Az egészségesek menjenek keletre (ott a tehén is szent, és disznót sem esznek),
mi aljanép: irány dél: szieszta, szeszek, szivarok, szamba:-)
Egy biztos, amikor valaki berúg mint állat, akkor nem másodrendű, de 20-ad rangú állampolgár ténylegesen, sőt még egy értelmesebb patkány is magasabbrendű nála:)))
A dohányosokkal pedig csak az a baj, hogy sokan még mindig nem látják be, hogy nem erőltethetik rá hobbijuk következményét másokra.
Bőven azok:(((((((((( ugyanis az alkoholfüggőség is gyenge jellemre vall!!!!! Aki pedig gyenge jellem, az csak másodrendű lehet, ha nem harmad, mert őket megelőzhetik a szellemi fogyatékosok:DDDDDDDDDDDDD
nem kell semmit bizonyítani...
ha bemész egy lakásba/irodába, ahol dohányosok laknak/dolgoznak, penetráns bűz csap meg, ami hányingerig fokozódó rossz érzést okoz. (padlószőnyeg fokozza a hatást)
(és azért az sem semmi, amikor "álmaid nőjének" szája hamutartóhoz hasonlatos "illatú", a szép sárga fogakról nem is beszélve...)
ez vmi utánzótopik lenne, ahol a dohányosok helyett az alkeszeket lehetne anyázni, de itt is a dohányosok vannak anyázva, mert a dohányosok a legkörnyezetszennyezöbb, legbrutálisabb, család-, és emberírtó férgek, akiket csak az éltet, hogy addig tartsák a szájukba a füstöt, míg egy nemzeti, egézséges, tiszta-magyar-büszke-fitt arra nem jár, éa akkor lecsapnak:
BELEfújják a képébe!!, és ezzel azonnal rákot okoznak a szerény, tisztességes, szép, magyar embernek.
minimum szét kell verni az arcukat..
érted?:-))