Keresés

Részletes keresés

bsteve Creative Commons License 2003.10.18 0 0 10
Na, itt vagyok. Bocs, hogy eddig nem írtam, de nem voltam netközelben.
A helyzet: az adataim cca. 20%-a szállt el, ezek szinte mind tömörítettek voltak.
A getdataback-ot próbáltam el?ször, de az annyi adatot nem tudott visszaolvasni, mint az ontrack easyRecovery pro.
Ez utóbbi mintha alaposabb lenne.
Végül is a lényeges adatok szinte kivétel nélkül megvannak.
Röviden ennyi.
Az biztos, hogy legközelebb nem f?zök össze partíciókat.
skulo Creative Commons License 2003.10.16 0 0 9
Kösz a tippeket. Az a gáz, hogy eddig is egyetlenként volt a tápkábeljén, most átdugtam a másik csatlakozóra. A tápnak bírnia kéne, 2 éve ugyanazokat a hardvereket kell ellátnia, és még vannak üres PCI meg CD-helyek.
Előzmény: buBBa (8)
buBBa Creative Commons License 2003.10.16 0 0 8
Hi skulo !

Ez áramellátási probléma lehet. Próbáld meg külön tápkábelre tenni (ha van annyi) úgy, hogy más ne legyen rajta. Ha igy sem működik, akkor lehet, hogy maga a táp nem bírja az összes terhelést, de elképzelhető, hogy a winchester haldoklik. (Bár az nem jellemző, hogy visszaéled, ha egyszer meg akar halni, akkor végleg megteszi)

Biztos, ami biztos alapon másik adatkábelt is kipróbálnék... :)))

Előzmény: skulo (7)
skulo Creative Commons License 2003.10.15 0 0 7
Sziasztok! Nekem meg az a problémám a vinyómmal, hogy néha (pontosabban egyre gyakrabban) nem pörög fel az indításkor, sőt néha képes a gép futása közben is kikapcsolni. (Ilyenkor persze kék halál.van.) Egy kb. 3 éves, 20 gigás Quantum. Mit tegyek vele? (Adatvesztés egyelőre nem volt, és gondolom nem is lesz, legfeljebb egyszercsak végképp nem pörög fel többet.)
buBBa Creative Commons License 2003.10.15 0 0 6
Na? Eredmény?
Előzmény: bsteve (4)
discors Creative Commons License 2003.10.14 0 0 5
Dettó ugyanez történt egyszer velem is. GetDataBack for ntfs visszaolvasta az egészet, minden bit-nyi adatot. /Hál' Isten :)
Előzmény: bsteve (4)
bsteve Creative Commons License 2003.10.14 0 0 4
Leszedtem a 2.22-est töréssel, már dolgozik rajta. Milyen esély van 100%-os adatvisszanyerésre? Az említett partíció még teljesen érintetlen.
Előzmény: buBBa (3)
buBBa Creative Commons License 2003.10.14 0 0 3
GetDataBack.

Jó kis progi... nekem bevált...
Előzmény: bsteve (-)
bsteve Creative Commons License 2003.10.14 0 0 2
Honnan tudom letölteni? Keresem mindenhol, de nem nagyon találom.
Előzmény: ZöPö (0)
bsteve Creative Commons License 2003.10.14 0 0 1
Ja, még egy fontos info: NTFS fájlrendszer.
ZöPö Creative Commons License 2003.10.14 0 0 0
Tiramisu?
Előzmény: bsteve (-)
bsteve Creative Commons License 2003.10.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A problémám a következ?:
Tegnap PQMagic-kel két partíciót próbáltam összefésülni. A folyamat el is indult, de egy pillanatnyi áramszünet hatására félbeszakadt a m?velet. Ennek hatására az egyi partíció teljes tartalma eltünt, de még maga a partíció is.
Gondolom az adat még ott van, de nem tudom visszanyerni.

Tudtok valamilyen hatékony progit, amelyikkel vissza tudnám szerezni az adataimat?

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!