Na, itt vagyok. Bocs, hogy eddig nem írtam, de nem voltam netközelben.
A helyzet: az adataim cca. 20%-a szállt el, ezek szinte mind tömörítettek voltak.
A getdataback-ot próbáltam el?ször, de az annyi adatot nem tudott visszaolvasni, mint az ontrack easyRecovery pro.
Ez utóbbi mintha alaposabb lenne.
Végül is a lényeges adatok szinte kivétel nélkül megvannak.
Röviden ennyi.
Az biztos, hogy legközelebb nem f?zök össze partíciókat.
Kösz a tippeket. Az a gáz, hogy eddig is egyetlenként volt a tápkábeljén, most átdugtam a másik csatlakozóra. A tápnak bírnia kéne, 2 éve ugyanazokat a hardvereket kell ellátnia, és még vannak üres PCI meg CD-helyek.
Ez áramellátási probléma lehet. Próbáld meg külön tápkábelre tenni (ha van annyi) úgy, hogy más ne legyen rajta. Ha igy sem működik, akkor lehet, hogy maga a táp nem bírja az összes terhelést, de elképzelhető, hogy a winchester haldoklik. (Bár az nem jellemző, hogy visszaéled, ha egyszer meg akar halni, akkor végleg megteszi)
Biztos, ami biztos alapon másik adatkábelt is kipróbálnék... :)))
Sziasztok! Nekem meg az a problémám a vinyómmal, hogy néha (pontosabban egyre gyakrabban) nem pörög fel az indításkor, sőt néha képes a gép futása közben is kikapcsolni. (Ilyenkor persze kék halál.van.) Egy kb. 3 éves, 20 gigás Quantum. Mit tegyek vele? (Adatvesztés egyelőre nem volt, és gondolom nem is lesz, legfeljebb egyszercsak végképp nem pörög fel többet.)
A problémám a következ?:
Tegnap PQMagic-kel két partíciót próbáltam összefésülni. A folyamat el is indult, de egy pillanatnyi áramszünet hatására félbeszakadt a m?velet. Ennek hatására az egyi partíció teljes tartalma eltünt, de még maga a partíció is.
Gondolom az adat még ott van, de nem tudom visszanyerni.
Tudtok valamilyen hatékony progit, amelyikkel vissza tudnám szerezni az adataimat?