Keresés

Részletes keresés

kvantum Creative Commons License 2003.10.14 0 0 92
hmm..
Esemény?!?

Arányérzék, elvtárs, arányérzék:-)

Előzmény: takacsi (89)
qncogi Creative Commons License 2003.10.14 0 0 91
2 millió.
Powersystem Creative Commons License 2003.10.14 0 0 90
"6-8 ezer ember vett részt rajta."

Ez, hogy jött ki?Megszoroztad tízzel? Én nem láttam ennyit de lehet, hogy bennem van a hiba.
:-)

takacsi Creative Commons License 2003.10.14 0 0 89
Tegnap este láttam felvételeket a Magyar Rádiót védő tüntetésről.
6-8 ezer ember vett részt rajta.
Hogyan sikerült a számot és az eseményt is elhallgatni?
Kiknek és miért?
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 88
Négylábacskám
Ha lehet kérlek ne bosszantsuk egymást tovább, Bencsik a Haditechnika című újságnál kezdett, onnan ment át a kaposvári megyei laphoz, majd a Csepel újságnál dolgozott ezután a Népszava , Népszabadság, Esti Hirlap kultúrrovata, Pesti Hirlap.Ha megkérhetnélek még egyszer, hagyd abba a hazudozást.Vagy menjél Mea Culpába.Te miért tartozol azok táborába, akiket a tények meg sem érintenek, vagy ezt direkt csinálod?
Előzmény: 4lábjó2lábrossz (54)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 87
Az a baj, hogy szelektív az emlékezeted, még néhány hónapra visszamenőleg is.
Előzmény: Törölt nick (67)
sashimi Creative Commons License 2003.10.12 0 0 86
En Tokesrol es Csurkarol irtam. Kondor esete - ha tenyleg III/x-es volt - teljesen mas teszta.

sashimi

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (77)
Ormossy Creative Commons License 2003.10.12 0 0 85
Már egyszer-kétszer leírtam - többek között Neked is - de úgy látszik nem elégszer.
A 6-os kartont a hálózati személy soha nem látta, nem is láthatta, tehát az aláírása sem lehett rajta. Sem elől, sem hátul. A beszervezését követően töltötte ki a tartó operatív tiszt. És ha azt írta oda, hogy pl. tmb. akkor ugye be is szervezte, egyébként nem lenne tmb. A hálózati személy beszervezéséig "jelölt" volt, ha nem vállalta az együttműködést, az anyagait irattárba helyezték, és "meghiúsult beszervezés" megjegyzés került minden anyagra.

Ormossy

Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 83
Olvasni még tudsz?
Na, adok egy neked kedveset, hátha jobban felfogod.:

Hetek, 1999.május

"A szakértők szerint – ráadásul a legnevesebbek, mint Kenedi János történész – a lap csak annyit bizonyít, hogy be akarták szervezni a fiatal Orbánt. (Természetesen csak akkor, ha hiteles a papíros.) Ugyanis a hálózati személyek nyilvántartására szolgáló kartotékról akkor derülne ki, hogy annak tulajdonosa engedett-e a kísértésnek, ha a hátlapján ott az aláírása. Vagy, ha lenne dossziéja. A hátlapról viszont nincs másolat, dossziéról pedig nem tud senki. Legalábbis a nyilvánosság előtt. Így az egész ügy csak a miniszterelnök inszinuálására alkalmas."
---------

"akkor derülne ki, hogy annak tulajdonosa engedett-e a kísértésnek, ha a hátlapján ott az aláírása. Vagy, ha lenne dossziéja."

Tudsz ilyenekről?

Nahát.

Előzmény: Nargile (81)
Nargile Creative Commons License 2003.10.12 0 0 82
Hát Korovioff, elég nagy csalódást okoztál. Azt hittem, te szélesebb látókörű vagy annál, hogy elhidd ezt "a baloldali az kétséget kizárólag ügynök volt, a jobboldaliról viszont csak a szoci ármány terjeszthet ilyen hazugságot" - jellegű butaságot...
Előzmény: Korovioff (72)
Nargile Creative Commons License 2003.10.12 0 0 81
A Nemzetbiztonsági Hivatal szakértői ha jól tudom hitelesnek minősítették Kondor beszervezési lapját, ez neked hablaty?
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 80
És itt volt az elsőfok:

"Erkölcsi kártérítés Tôkés Lászlónak
(8. old.) Szabadság/Kolozsvár.
A bukaresti bíróság 700 millió lejes erkölcsi kártérítésre ítélte az AP amerikai hírügynökséget és Alison Mutler nevű bukaresti tudósítóját a Tôkés László püspök által ellenük indított rágalmazási perben.

A tudósító 1998 nyarán azt a hírt röpítette világgá, hogy Tôkés László a Szekuritáté ügynöke volt.
A püspök védôüdvédje, Kincses Elôd szerint a megítélt erkölcsi kártérítés példátlan nagyságú Romániában.
Az ítélet nem jogerôs, a felek élhetnek fellebbezési jogukkal. "

-----

Ja hogy a Szekuritáté Irattárát Felügyelő Országos Tanács (CNSAS) azért igazolta hogy Tőkés soha nem volt beszervezve, mert az Orbán és a Dávid Ibolya....:)))))))

Na akkor,itt hagyjuk is abba, rögeszmésekkel nem állok szóba...

Nahát.

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (79)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 79
Forrást !
Csak éppen arról nem beszélsz hogy Szekuritáté Irattárát Felügyelő Országos Tanács (CNSAS)egy volt Securitatés ezredes irányítása allat áll.
Meg arról sem hogy milyen diplomáciai háttérmunka folyt a magyar és a román kormány között ez ügyben.
Ez egy gesztus volt az Orbánék felé, ha visszaemlékszel rá Tőkés et. akkoriban nem is nagyon ugrált Romániában hanem egyfolytában itt ette a fene.
Az Ibolykával uszikálta át a Balatont , meg bicikliseket sodort el Miskolc közelében.

Ezt nem tudod kimagyarázni !
"I was forced to sign documents, but never volunteered to work for them," he said.
No most ha a secunál nem csak olyan hülyék lettek volna mint itt nálunk a Béla százados, akkor egy komolyan ellenálló fazont pillanatok alatt megsemmisítettek volna erkölcsileg azzal hogy sokszorosítják és elterjesztik a hívek között az aláírt beszervezési nyilatkozatát.
Tehát az egész csak műbalhé volt.

Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 78
Igen.
Pontosan erről beszéltem.

"Kincses azt sérelmezi, hogy noha a Szekuritáté Irattárát Felügyelő Országos Tanács (CNSAS) igazolta, hogy Tőkés László nem működött együtt az egykori román politikai rendőrséggel, a bíróság pedig első fokon 700 millió lej erkölcsi kártérítés kifizetésére kötelezte Alison Mutler újságírót, a Bukaresti Törvényszék 2001. november 2-án felmentette az Associated Press tudósítóját. "

Ugye milyen másképp hangzik?

Nahát:)

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (71)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 77
Nézd azért a nagy többség nem írt alá sehová.
Lehet hogy nem is jutott egyről a kettőre de azért már nehogy valaki azért legyen bűnös mert nem írt alá.
A döntéseket az egyes emberek saját akaratukból hozták meg a karriejuk vagy a pénzéhségük vagy éppen az eszmébe vetett hitük szerint.
A 60-as 70-es 80-as években már nem nagyon vittek senkit sem Gulágra vagy Recskre úgyhogy csak a fenti motivációk voltak.
Ez a sok mai ellenálló az minimum szem volt a láncban de a java részük önként és dalolva vitte a zászlót.
Nekem mindig az a partizánbácsi ugrik be róluk aki kb. 40 éves volt 1975-ben és nekünk 8.-osoknak előadást tartott a partizánokról és a saját hőstetteiről.
13-14 évesen már akkor kiröhögtük.
Előzmény: sashimi (75)
Korovioff Creative Commons License 2003.10.12 0 0 76
Nekem az tűnt fel, amit irtam.
Előzmény: 4lábjó2lábrossz (73)
sashimi Creative Commons License 2003.10.12 0 0 75
En nem kedvelem se Tokest, se Csurkat jelenkori szerepleseik miatt, de azert kivancsi lennek ra, hogy te mit tettel volna, ha akar Kadar pufajkasai 56 utan, akar a Secu emberei kesobb "elbeszelgettek" volna veled. Lehet, hogy te is hamar alairtal volna. (En biztosan).

sashimi

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (71)
sashimi Creative Commons License 2003.10.12 0 0 74
Egy kormanyparti tv-nek adnia kellett volna a tuntetes szaftos beszedeit, hisz semmi sem hoz tobb szavazatot a baloldalnak a centrumbol, mint a radio elott tortentenhez hasonlo orjongesek.

sashimi

Előzmény: acontrecourant (4)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 73
Hát akkor kérem az ügynöki pénzecskémet, mert én még a 28 négyzetméteres szuterénomat is drágábban kaptam meg mint Vitya Főmérnök a 120 négyzetméteresét.

Különben ez a full hátszél és az ügynökvádaskodás, no meg a meggazdagodás tipikusan ráillik a Kodor "Vári" jómadárra.
A röhej az hogy közvetett módon sorra le is buktatja magát.
Lásd Szalóczy százados zártkörű fotókiállításmegnyitóját.
Netán azt amikor a madárka arról nyilatkozik hogy milyen bennsőséges kapcsolatban állt a Béla etásával és hogy milyen jól érezték magukat a vidéki kiruccanásaikon.
Neked nem tűnt fel hogy mi a francért járkál egy rádióssal vidékre a rádió egyik főrendésze ?

Előzmény: Korovioff (72)
Korovioff Creative Commons License 2003.10.12 0 0 72
Meggazdagodott és ügynök volt. Ezek a vádak elég ismerősök itthonról. Leginkább azok szeretik full médiahétszéllel terjeszteni az ellenzéki ellenfeleikről, akik meggazdagodtak és ügynököket szerveztettek be.
Előzmény: 4lábjó2lábrossz (68)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 71
Ehhez mit szólsz ?

November 7, 2001

AP WINS LIBEL TRIAL AGAINST ROMANIAN BISHOP
Laszlo Tokes admits links with Communist secret service

By: Stefan J. Bos, Eastern Europe Correspondent ASSIST News Service

BUCHAREST/ BUDAPEST (ANS) -- The American news agency The Associated Press (AP) has won a libel case against Reformed Bishop Laszlo Tokes, who played a crucial role in the 1989 revolution that toppled dictator Nicolae Ceausescu.

Tokes, an ethnic Hungarian who received international awards, filed suit after AP correspondent Alison Mutler reported that the Bishop worked for the Securitate, the feared Communist secret service, ASSIST News Service learned Wednesday November 7.

In an earlier interview with an ANS-reporter, Tokes admitted he was approached by the Securitate, but the Bishop denied he was very active for the organization. "I was forced to sign documents, but never volunteered to work for them," he said. ...

Valahogy ismerős ez a hivatkozás a Csurkától.
Fogadjunk hogy a Vári Katyusa is valami hasonlót fog hétfőn bejelenteni.

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 70
"Ha nagyon rosszindulatú lennék akkor azt is mondhatnám hogy tulajdonképpen most is a román titkosszolgálat érdekei szerint cselekszik "

Hát,a rosszindulatoddal nincsen baj...:)))
Hanem a logikáddal, na azzal inkább...

Mert ugyebár az egykori román titkosszolgálat érdekei szerint az utódpárt ( és a Ceausescu-féle másodvonal)illusztris képviselői, Nastase, Iliescu és tsai képviselik a jogfolytonosságot...
Erdélyi magyar részről meg a "mutyizó" neptuni találkozójuk részvevői, Markótól Verestóyig...
Hogy az anyaországbeli egykori elvtársakat, a mai cimborákat,a kacsagyilkost meg a H.Kovácsot ne feledjük...

Nos, ez a "hármas" koprodukció hozta össze a Kempinskit,a kiherélt státustörvényt és az aradi Szabadság-szobrot...
És ebből a háronmszögböl kezd elege lenni egyre több magyarnak, határon innen és túl...

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (68)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 69
Viszont, hogy Tőkésről visszaevezzek az on topic vizekre:), emlékeztetlek hogy Tőkést állitólagos securitates kollaboráns múltjával lejáratni probáló
kísérletet egy "dokumentummal" a bukaresti Adevarul
c. lap tette meg...
Talán korábbi nevén jobban ismered: Scinteia néven volt társa a Népszabadságnak és a Népszavának....
Még az "átkosban"...

Hiába , a proletár internacionalista hagyományok és szokások nem ismernek határokat...

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (63)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 68
Ha nagyon rosszindulatú lennék akkor azt is mondhatnám hogy tulajdonképpen most is a román titkosszolgálat érdekei szerint cselekszik mivel a minnél rosszabb annál jobb elve alapján azt készíti elő hogy a magyarságnak ne legyen képviselete a következő bukaresti parlamentben.
Momentán érdekelne hogy a saját mostanság már jelentős vagyonából mennyit áldoz az ottani magyarság számára.
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 67
" aki képes a saját fajtáját is feljelentgetni a román hatóságoknál."

Na, itt egy a másik ...:))))

Gondolom, erre az állitásra is hiába kérnénk valamilyen forrást.

Nahát.

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 66
Na tudod mit?:)))

Egy esély neked is jár.
Virítsd a forrást, melyben Tőkés állitólagos múltja
bebizonyosodott az említett perben.
(emlékeim szerint Tőkés megnyerte a pert, hanem a
nemvagyoni kártéritési pert vesztette el Bukarestben)

"Különben nekem is volt a Kőbányai Sörgyárban egy erdélyi secus kollégám.
Egyszer nagyon be volt rúgva és elsírta magát hogy milyen jó sora volt neki a secu nagyváradi lőterén. "

Aha...:)
Biztos ő volt a céltábla...

Na , az efféle hablatyot hagyjuk inkább az Inci-Fincire...

Nahát.

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (63)
kiski Creative Commons License 2003.10.12 0 0 65
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 64
Én a helyedben nem emlegetném ezt a magyarságot széthúzó csuhást, aki képes a saját fajtáját is feljelentgetni a román hatóságoknál.
Előzmény: Törölt nick (62)
4lábjó2lábrossz Creative Commons License 2003.10.12 0 0 63
Hihi
Tőkés pert vesztett az ABC TV társasággal szemben, hiába lobogtatta egy volt Secus ezredes lusztrációs igazolását !
Az USA beli ABC dokomentumokkal bizonyította állítását és a tanuk sorában felvonultatta Pacepa tábornokot is.
Ha jól tudom igencsak kemény pénzeket kellett fizetnie(cirka 100.000 Márkát), úgyhogy mostanság igencsak tartózkodik a pereskedéstől.

Különben nekem is volt a Kőbányai Sörgyárban egy erdélyi secus kollégám.
Egyszer nagyon be volt rúgva és elsírta magát hogy milyen jó sora volt neki a secu nagyváradi lőterén.
Nemsokra rá le is pattant némi kölcsönpénzeket azóta sem visszafizetve Németországba.

Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.12 0 0 62
"(emlékeztetnélek Tőkés László esetére az amerikai ABC TV adóval )"

Már mire akarsz emlékeztetni?:))))
Hogy hamisan vádolták Tőkést avval hogy beépitett ember volt? Persze.

"ezért nagyon is ráhajtottak az ottani magyarságra és a románoknál nagyobb arányban szerveztek be embereket. "

Egy lófüttyöt.Inkább a Securitate által (tudatosan) terjesztett legenda volt nagy.

Viszont, ahogy látom/hallom, egyre több erdélyinek lett tele a zacskója a Medgyessy/H.Kovács/Markó/ Verestóy féle "mutyizásból...

Előzmény: 4lábjó2lábrossz (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!