Helló, nem találtam jobb topicot a kérdésemhez, és új topicot nem tudok nyitni. Nem tudok feltölteni a PC Suitetal zenét az 5300-s telefonomra.
Valahogy sikerült létrehoznom egy lejátszási listát, és azon keresztül egy számot feltöltöttem, de a többi számot nem konvertája át AAC-be. Ez nem csak ennél a telefonnál, még a 7373-asnál se ment.
Le tudná valaki írni részletesen, hogy mit csináljak, hogy mőködjön a dolog? Előre is köszke!
Helloka, meg nem talaltam topicot az uj PC Suite-rol
Van valakinek tapasztalata a kovetkezokkel?
Nokia PC dataSuite 5.1 csomag (letoltheto a nokia.com-rol) amiben van 2 program az Image meg a Sound converter
elvileg ezekkel a nokia telefonokra leget feltenni poly hangokat, szines kepeket.
Namost, a progi feltelepult (lapitopi + XPprof.) Infran felismeri a telefont, a nokia PCSuite connection
manager siman latja a telefont, a PC Suite csomag tagjai mukodnek, lehet telefonkonyvet szinkronizalni, fel le
tolteni, de a kepek meg a hangok nem mennek fel a telefonra.
egyszeruen elkezdi feltolteni, majd kis homokorazas utan aszongya; image upload failed...
tipp?
ui: telefonba eddig semmi nem lett feltoltve, tehat gyarilag kell hogy legyen benne meg hely egy kepnek legalabb.
telefon 5100 as Nokia. az infra sebesseget visszavettem 19.000bpsre, de igy is ugyanaz