Keresés

Részletes keresés

ensingmosing1 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1

Helló, nem találtam jobb topicot a kérdésemhez, és új topicot nem tudok nyitni. Nem tudok feltölteni a PC Suitetal zenét az 5300-s telefonomra.

Valahogy sikerült létrehoznom egy lejátszási listát, és azon keresztül egy számot feltöltöttem, de a többi számot nem konvertája át AAC-be. Ez nem csak ennél a telefonnál, még a 7373-asnál se ment.

Le tudná valaki írni részletesen, hogy mit csináljak, hogy mőködjön a dolog? Előre is köszke!

Előzmény: pok_ussz (0)
pok_ussz Creative Commons License 2003.10.09 0 0 0
39.0?
Előzmény: Ferci (-)
Ferci Creative Commons License 2003.10.09 0 0 topiknyitó
Helloka, meg nem talaltam topicot az uj PC Suite-rol

Van valakinek tapasztalata a kovetkezokkel?

Nokia PC dataSuite 5.1 csomag (letoltheto a nokia.com-rol) amiben van 2 program az Image meg a Sound converter
elvileg ezekkel a nokia telefonokra leget feltenni poly hangokat, szines kepeket.

Namost, a progi feltelepult (lapitopi + XPprof.) Infran felismeri a telefont, a nokia PCSuite connection
manager siman latja a telefont, a PC Suite csomag tagjai mukodnek, lehet telefonkonyvet szinkronizalni, fel le
tolteni, de a kepek meg a hangok nem mennek fel a telefonra.

egyszeruen elkezdi feltolteni, majd kis homokorazas utan aszongya; image upload failed...

tipp?

ui: telefonba eddig semmi nem lett feltoltve, tehat gyarilag kell hogy legyen benne meg hely egy kepnek legalabb.
telefon 5100 as Nokia. az infra sebesseget visszavettem 19.000bpsre, de igy is ugyanaz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!