Keresés

Részletes keresés

psch Creative Commons License 2003.10.13 0 0 5
Kedves barőátom vagy barátnőm - az az i9gazság, hogy járok is néha, de nem igazán. Elmenet már a kedevem kihalt folyolsók hangulatától, egy más, ha jártál mostanában a haramdik/az elnöki!/
meleten, tudog , hogy oilyaasmiről van szó, 0mely csak a mult és ha benne vagy a multat keresve eljuthatunk a jlenig. Ha te is segítesz.

hc Creative Commons License 2003.10.12 0 0 4
Amerre én járok, az nem igazán a tűzvonal. Persze a hátországban is történt egy-két érdekes dolog, még az elmúlt - nem túl dicsőséges - három évben is.
Jársz még a Szabtérre?
Előzmény: psch (3)
psch Creative Commons License 2003.10.11 0 0 3
Kedves HC! Már az első és az utolsó éveknél tartok,0 /is-is/lévén minden mindennel összefügg.
Hát akkor most aktuális lenne az igért segítség - halehet.Itt is jó, de emilre is mehet, ha titokzatosság lengi körül a mondanivalót. Reménykedem és bízom, hogy mások is megtisztelnek.
psch Creative Commons License 2003.10.09 0 0 2
Kedves valaki! /gyanítom ismerjük egymást - de ezmit nem érdekes/. Sokkal lényegesebb, hogy ha néhány igaz történettel, adalékkal segítené a több éves munkát. Most az anyaggyüjtés sok-sok megpróbáltatást, aprólékos munkát követelő ideje jön, aki tud - segítsen már most, hogy ne torlódjanak a dolgok. Hosszü az idő -5o én! talán az idősebbek számára volt család- és házastárs is a tv, családtag volt a bemomndó: a Kudlik Juli, a Kertész zsuzsu és a többiek. Talán sokan tudnák egy-egy apró történettel, egy családi - mit nézzünk, hogy nézzük - örök vitákat feleleveníten és így is, ilyen formán is hitelesíteni a TV, a mult felidézését. a kezdetek már messze vannak.
Segítsetek, mert igazabb lesz így kapcsolatunk az iddgennel: a televiziöval, amely már belelszólt életünkbe, társunk és persze mindenhatónk akart lenni.
psch Creative Commons License 2003.10.08 0 0 1
Köszönöm a jótanácsot - az írógépet kidobtam.
hc Creative Commons License 2003.10.08 0 0 0
Akkor is 0, ha Te inkább a o-t használod 0 helyett!! Ez nem írógép!! :-)

Szép hosszú sztori lesz. Ha az utolsó évekhez érsz, akkor esetleg segíthetek. :-)

Előzmény: psch (-)
psch Creative Commons License 2003.10.08 0 0 topiknyitó
Hölgyeim és uraim! Segítséget kérek. Közel 4o évet évet dolgoztam a szabadság téri épületben és ennyi idő alatt ezer és ezer munkatársam, kollégám volt, akiknek többségét - nevüket, arcukat- sajnos már elfeledtem. /nyilván ők is engem!/ Arra gondolok, hogy valamilyen formában megírom a 2oo7-ben 5o éven éves TV történetét. Az igaz történetétA politikai beavatkozásoktól a forgatási sztorik néha nagyon is humoros eseményeit is beleértve - mindent, amit lehet. Névvel, tabuk nélkül. Abban kérem a segítséget, hogy akinek van valamilyíen története, kérem írja meg - hátha hiteles adalék azMTV 5o éves történetéhez. /Mindenkinek válaszolok is, ha kell. ill. ha igényli./ Előre is köszönet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!