Általános tendenciának látszik a fórumon, hogy a választások közeledtével egyre agresszivabbak lesznek a ballibek. Mivel jól tudják, hogy ezt a kormányt a csoda sem mentheti meg a leváltástól és jön helyette valószínűleg Orbán, ezért már ütnék-vágnák a jobboldalt legszivesebben.
Lesz vajon ballib, hidakat foglaló, balos forradalmat akaró tömeg az utcákon a választások után vagy előtt?
"Hát ilyen ez a jobboldal, menjenek a p*csába, de azonnal! Üssed, verjed, k*rjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad Figyelj, én tőled csak egyet kérek, tisztítsd meg tőlük az emberiséget, balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!"
Hi, a Fidesz csak egy gátlástalan, hataloméhes maffia. Nem az első ilyen szélhámos társaság a magyar történelemben, nálunk sajna ez a divat, jó ezeregyszáz éve.
Szerintem a betelefonáló látta a Mátrixot, ahol az ügynök az egész emberi fajt tartja vírusnak.
Sima lenyúlás az egész, semmi eredeti, nem érdemel ennyi figyelmet.
Nofene, "és erről a betelefonálók is teljesen meg voltak győződve".
Mi több, én is. Még nem tapasztaltam semmi másra utaló jelet. Te igen?
Mellesleg, hallatlanban lefogadom, hogy B. nem használta a "szarabb" szót... Te igen.
"Szintén a tegnapi műsorban hangzott el, ezúttal Bolgár szájából is:
A Fidesz tehet arról, hogy a kartaliak nem szavazták meg a szemétlerakót. Hogy miért?
Mert az a jó nekik, ha minnél szarabb a helyzet, ha nem épül semmi, nem fejlődik az ország. Tehát a nemmel szavazás mögött a Fidesz aknamunkája van. "
Gondolom Bolgár már érzi, hogy mélyebbre nem süllyedhet, nincs veszítenivalója.
Hitele nulla, fröcsöghet amit akar.
Jelenleg szép hazánkban UGYANAZ a bolsevik vírus grasszál a legkülönfélébb álcázóköpenyekben!
Sajnos ezen vírusok fejlett rejtőzőképessége a legtöbb ember immunrendszerét meg tudja téveszteni, ezért nem ismerik föl azokat. SŐT! Az igazán veszélyes vírusok képesek a megtámadott szervezet immunológiai jellemzőit álcaként magukra ölteni, ezért szegény áldozat a vírust sajátjaként azonosítja, noch dazu még védi is!