Volt nekem is egy ilyen pulcsim, addig hordtam, mig ronggyá ment! Kinyúlt már, szakadt volt, állandóan ki akarták dobni, de mindig megmentettem. Nem is igazán tudtam, miért ragaszkodtam annyira hozzá...:-)))
Igazából a macihoz sem tudom, miért ragaszkodok ennyire. De nagyon szeretném, ha újra lenne nálam egy pont olyan!
Keresek egy apró panda mackót. A plüss állatka ma már nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt a nagyobb pandával.
A mackó képe:
http://pandawanted.freeweb.hu
A maci kb. 12 cm-es, teste elől- hátul fehér, csak állni tud.
Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen:
pandawanted@freemail.hu
Szerintem becsülendő a kitartásod és a ragaszkodásod. Ha egy plüssmacihoz, hát ahhoz. Amikor a vagy 10 éve meglévő kulcscsomóm veszett el, amin az a "vécélánc" volt, amit az azóta elhunyt Mamámtól kaptam, napokig nem tértem magamhoz. Ráadásul még csak nem is én veszítettem el a kulcscsomót.
Ha játék-fellelhetőségi helyen járok, majd gondolok a macidra, hátha.:)
Tök egyszerű és valószínűleg számotokra elég infantilis oka van. Ez volt az egyik legkedvesebb macvim. Mindenhova magammal cipeltem, és nagyon szerettem, mert nagyon aranyos volt.
A tesómtól kaptam ajándékba és sokat játszottam vele anno. Most öreg fejjel pedig mindig az ágyamban volt és olyan kishaver féle volt.
Mikor anno a pasimmal megismerkedtem, neki is megmutattam, és azonnal kedvencévé fogadta. Neki is hiányzik...
Tudom ez gyerekes, sokak szerint nevetséges is, de én ilyen vagyok...
Én még a kedvenc bögrémet is megkönnyeztem, mikor eltört, na!
Nektek nem volt még soha olyan szörme kisbigyótok, amihez még beszéltetek is? Mintha élne? Nekem ez a maci ilyen volt. Nyugodtan kinevethettek érte, vállalom!
Köszi, aranyos vagy, de én nem másfajta pandát szeretnék, hanem egy pont olyat újra...
Nem pandahiányom van, csak az az egy hiányzik nagyon!
De köszönöm szépen a feljánlást, kedves tőled!
Nekem van egy plüss pandamacim, bár szerintem nem egészen olyan mint amilyet keresel, de hátha! Az enyém maci egyrészt ülni is tud, másrész a hátán keresztül kifordítható, és földgömb lesz belőle.:) Ha ezzel enyhíthetek kóros pandamaci-hiányodon (többször belefutottam már a keresésedbe), szívesen megteszem.:)
Ez azert durvan hangzott :)
En is legalabb 3x osszefutottam mar a hirdetessel itt ott, most mar en is kivancsi volnek az okra. Egyebkent nincs 1 medvem sem, panda aztan plane.
Látom, te ezt nagyon szeretnéd visszaszerezni, elég sok helyen találkoztam már a felhívásoddal. Megkérdezhetem (ha nem túl indiszkrét), hogy mi az oka ennek a szoros érzelmi kötődésnek?
Azért fordulok az óvódákban dolgozókhoz is, mert tudom, sok régi, kinőtt játék kerül az ovikba. Szóval hátha...
Nagyon-nagyon keresek egy elveszett mackót. Illetve egy pontosan olyan kis panda figurát. Kb. 13 évvel ezelőtt vettük, együtt egy nagyobb pandával. Csak állni tud, a teste elől-hátul fehér. Itt a fotója:
http://pandawanted. freeweb. hu
Egész nyáron kerestem, sőt keresték nekem, jártam a ruti butikokat, a bolhapiacokat, de semmi. Játékboltban már nem kapható!
Köszi a sok felajánlást a hasonló mackókkalm, de én csak azt a bizonyosat szeretném!
Egy reményem van csak, olvassa valaki a segélykérésem és rájön, neki van egy ilyen otthon vagy a "munkahelyén"!
Persze nem kívánom ingyen és a kis mackóért több plüssállatkát is adnék cserébe!