Keresés

Részletes keresés

fanfan13 Creative Commons License 2003.11.26 0 0 11
Volt nekem is egy ilyen pulcsim, addig hordtam, mig ronggyá ment! Kinyúlt már, szakadt volt, állandóan ki akarták dobni, de mindig megmentettem. Nem is igazán tudtam, miért ragaszkodtam annyira hozzá...:-)))

Igazából a macihoz sem tudom, miért ragaszkodok ennyire. De nagyon szeretném, ha újra lenne nálam egy pont olyan!

Előzmény: Timna (10)
Timna Creative Commons License 2003.11.25 0 0 10
nekem egy 10+ éves pulcsim van, amit folyton viselek. A haverok már röhögnek ha meglátnak benne :D
Előzmény: fanfan13 (6)
fanfan13 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 9
Továbbra is keresem a mackóm:

Keresek egy apró panda mackót. A plüss állatka ma már nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt a nagyobb pandával.
A mackó képe:
http://pandawanted.freeweb.hu
A maci kb. 12 cm-es, teste elől- hátul fehér, csak állni tud.
Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen:
pandawanted@freemail.hu

Köszönöm

fanfan13 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 8
Köszi! :-)))
Előzmény: Spinderella (7)
Spinderella Creative Commons License 2003.10.03 0 0 7
Szerintem becsülendő a kitartásod és a ragaszkodásod. Ha egy plüssmacihoz, hát ahhoz. Amikor a vagy 10 éve meglévő kulcscsomóm veszett el, amin az a "vécélánc" volt, amit az azóta elhunyt Mamámtól kaptam, napokig nem tértem magamhoz. Ráadásul még csak nem is én veszítettem el a kulcscsomót.

Ha játék-fellelhetőségi helyen járok, majd gondolok a macidra, hátha.:)

Üdv, és drukkolok!
Spin

fanfan13 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 6
Tök egyszerű és valószínűleg számotokra elég infantilis oka van. Ez volt az egyik legkedvesebb macvim. Mindenhova magammal cipeltem, és nagyon szerettem, mert nagyon aranyos volt.
A tesómtól kaptam ajándékba és sokat játszottam vele anno. Most öreg fejjel pedig mindig az ágyamban volt és olyan kishaver féle volt.
Mikor anno a pasimmal megismerkedtem, neki is megmutattam, és azonnal kedvencévé fogadta. Neki is hiányzik...
Tudom ez gyerekes, sokak szerint nevetséges is, de én ilyen vagyok...

Én még a kedvenc bögrémet is megkönnyeztem, mikor eltört, na!

Nektek nem volt még soha olyan szörme kisbigyótok, amihez még beszéltetek is? Mintha élne? Nekem ez a maci ilyen volt. Nyugodtan kinevethettek érte, vállalom!

Előzmény: Bbazsi (1)
fanfan13 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 5
Köszi, aranyos vagy, de én nem másfajta pandát szeretnék, hanem egy pont olyat újra...
Nem pandahiányom van, csak az az egy hiányzik nagyon!
De köszönöm szépen a feljánlást, kedves tőled!
Előzmény: Spinderella (4)
Spinderella Creative Commons License 2003.10.02 0 0 4
Szia fanfan!

Nekem van egy plüss pandamacim, bár szerintem nem egészen olyan mint amilyet keresel, de hátha! Az enyém maci egyrészt ülni is tud, másrész a hátán keresztül kifordítható, és földgömb lesz belőle.:) Ha ezzel enyhíthetek kóros pandamaci-hiányodon (többször belefutottam már a keresésedbe), szívesen megteszem.:)

Üdvözlet,
Spin

Előzmény: fanfan13 (-)
NeoXon Creative Commons License 2003.10.02 0 0 3
Ez azert durvan hangzott :)
En is legalabb 3x osszefutottam mar a hirdetessel itt ott, most mar en is kivancsi volnek az okra. Egyebkent nincs 1 medvem sem, panda aztan plane.
Előzmény: evil1023 (2)
evil1023 Creative Commons License 2003.10.02 0 0 2
Biztos a maci hasába vannak belevarva a családi ékszerek. Ha valaki megtalálja, belezze ki alaposan, mielött odaadja!
Bbazsi Creative Commons License 2003.10.02 0 0 1
Látom, te ezt nagyon szeretnéd visszaszerezni, elég sok helyen találkoztam már a felhívásoddal. Megkérdezhetem (ha nem túl indiszkrét), hogy mi az oka ennek a szoros érzelmi kötődésnek?
Előzmény: fanfan13 (-)
fanfan13 Creative Commons License 2003.10.02 0 0 0
Ez az a maci!

fanfan13 Creative Commons License 2003.10.02 0 0 topiknyitó
Azért fordulok az óvódákban dolgozókhoz is, mert tudom, sok régi, kinőtt játék kerül az ovikba. Szóval hátha...

Nagyon-nagyon keresek egy elveszett mackót. Illetve egy pontosan olyan kis panda figurát. Kb. 13 évvel ezelőtt vettük, együtt egy nagyobb pandával. Csak állni tud, a teste elől-hátul fehér. Itt a fotója:
http://pandawanted. freeweb. hu

Egész nyáron kerestem, sőt keresték nekem, jártam a ruti butikokat, a bolhapiacokat, de semmi. Játékboltban már nem kapható!
Köszi a sok felajánlást a hasonló mackókkalm, de én csak azt a bizonyosat szeretném!

Egy reményem van csak, olvassa valaki a segélykérésem és rájön, neki van egy ilyen otthon vagy a "munkahelyén"!
Persze nem kívánom ingyen és a kis mackóért több plüssállatkát is adnék cserébe!

Előre is köszönök minden segítséget!

pandawanted@freemail. hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!