Keresés

Részletes keresés

-LP- Creative Commons License 2010.08.22 0 0 30
Kedves olvasók!

2010. Augusztus 28-án, Miskolcon "Kisvonattal a csillagokig" címmel a Görömbölyi Természetjáró Klub, az Androméda Csillagászati Egyesület és a LÁEV támogatásával távcsöves csillagnéző esti kisvonatozást szervezünk Garadnára.

A vonat 18:30-kor indul Papírgyár megállóhelyről. A megálló megközelíthető a 1-es busz Majális-parki végállomásától. Első megállónk Puskaporos, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Felső-Hámorra, és a környező hegyekre. Innen továbbindulva 20:00 körül érkezünk a célállomáshoz, ahol csillagászok és távcsöveik várják az érdeklődőket. A csillagvadászat ideje alatt zsíros kenyérrel és forró teával is kedveskedünk utasainknak.
Visszaérkezés a Papírgyárhoz 23:50 körül. Az utolsó 1-es busz 00:10-kor indul a városba.

A részvételi díj 2000 Ft/fő (4 év alatti gyermekek számára ingyenes a részvétel).

További információ és jegyrendelés a 06 30 854 0343-as telefonszámon Kaló Tamásnál.
e-mail: wsoft@freemail.hu
BackFm Creative Commons License 2010.08.12 0 0 29
Minden kedves családos számára szeretettel ajánlom az alábbi hétvégi programot:

MAGYAR VIGASSÁG

"Ez az igazság, kezdődik a Magyar Vigasság"

Időpont: 2010. 08. 14. Szombat

Cím: Budapest, 5.ker. Semmelweis u. 1-3. Magyarok Háza (Astoria)

Programok 10h-tól "kifulladásig"

Kézműves foglalkozások, árusok, lufis bohócok, koncertek, salsa előadások, masszázs, kvíz játékok, büfé, és még sok más...

"nap zártának" pedig Dj Johnny B szolgáltatja a talpalávalót!

Info: info@backfm.com, 70/294-18-66

Belépő:

Felnőtt: 1200 HUF
Gyerek: 600 HUF
Családi: 2000 HUF

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki hasznosan szeretné eltölteni a szabadidejét!
michael_mcburney Creative Commons License 2010.04.19 0 0 28
2010. május 7-8-9, péntek, szombat, vasárnap.
http://www.vasutmodellkiallitas.eu/
Kiállítás
mentés másként Creative Commons License 2009.10.18 0 0 27
AZRAIL Creative Commons License 2009.05.16 0 0 26

http://www.btirt.hu/temetok/farkasret.html

egy remek hétvégi kiruccanás.

pelaggia Creative Commons License 2009.05.15 0 0 25
Mi a sástói adrenalin kalandparkba megyünk a hétvégén. Már voltunk ott 2 hete, de a gyerekek annyira élvezték, hogy megint visszamegyünk. Én sétálok a picivel a jó levegőn, a férjem a 2 nagyobbal bobozik, canopy, mászófal, kipróbálnak mindent.
Itt találhatjátok a park elérhetőséségt.
azzurra329 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 24
IBUSZ GUINNESS-REKORDKÍSÉRLET MÁJUS 24-ÉN A VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYÁN! A 100 LEGSZERENCSÉSEBB KORFUN NAPOZHAT TOVÁBB!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Május 24-én új világrekord részese lehetsz: szeretnénk, ha minden eddiginél többen napoznánk együtt a városban. Gyere el, hozd magaddal a törülköződet, a családot, barátaidat, és barnulj az ország első napfürdő partyján! Sztárfellépők, koncertek, bikini-divatbemutató, topmodellek és természetesen értékes nyeremények várnak. Ha az 50 legszerencsésebb között leszel, másodmagaddal különgéppel repülhetsz Korfura és folytathatod a napozást!Egy napra stranddá varázsoljuk a Városligeti Műjégpályát, homokkal, strand-sportpályákkal és óriási méretű befüvesített területtel.

Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Házigazda-műsorvezető: Bagi Iván, Nacsa Olivér

PROGRAMOK

11.00 -től Regisztráció, gyermek- és sportprogramok kezdete
12:00 - 13:00 A Magyar Strandlabdarúgó Válogatott bemutató mérkőzése Détári Lajos vezetésével
13:00 - 13:15 Gördeszka bemutató
14:00 - 15:00 Norbi és Réka beach aerobic show-ja Hamvai P.G.-vel
14:00 - 14:15 Gördeszka bemutató
15:00 - 15:45 Napozási Guinness-rekordkísérlet és Cosmopolitan Beach Tour-divatbemutató az idei nyár legtrendibb fürdőruháival
15:45 - 16:30 Bagi - Nacsa duó
16:30 - 18:00 Anselmo Crew koncert
18:00 - 18:45 50 db 2 személyes korfui nyereményút és egyéb értékes nyeremények sorsolása
18:45 - 20:15 United koncert
20:15 - 22:00 Ladánybene 27 koncert
Továbbá strandfoci, strandröplabda, nyári korcsolyapálya, gördeszkapálya, mászó-fal, gumiasztal, fejlesztő- és logikai játékok, büfé, és még sok más.

Bikinit , fürdőruhát feltétlenül hozz magaddal!

http://www.ibusz.hu/napozorandi/index.html
JUSTFIRE Creative Commons License 2008.04.18 0 0 23
Nem eheti hétvégi program, de lehet készülni rá !

Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság - Tűzoltó Majális

Mindenkit szeretettel vár a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság a május 4-én a Városligetben (Liezen Mayer st.-Paál L. st.- Vajdahunyad st.) tartandó Tűzoltó Majálisra.

A Majális programja:

10.00-10.45 Gépjárműfecskendők bevonulása az FTP Tűzoltási, Mentési és Katasztrófaelhárítási Főosztály szervezésében
10.00-10.25 Színpadi produkció: Fasang Árpád Zeneiskola zenekarának műsora
10.25-10.45 Színpadi produkció: Fit 4 Team csoport zenés-táncos műsora
10.45-11.00 A színpad előtti területen: Tűzoltózenekar térzenét ad
11.00-11.20 Ünnepi köszöntő
11.20-12.00 Műszaki-mentési bemutató az FTP Tűzoltási, Mentési és Katasztrófaelhárítási Főosztály szervezésében
12.00-13.00 „Veterán Vándorkupa“ tűzoltó verseny az FTP Tűzoltási, Mentési és Katasztrófaelhárítási Főosztály szervezésében
13.00-13.30 Színpadi produkció: Flórián Band
13.30-14.00 Színpadi produkció: a Tűzoltózenekar műsora
14.00-14.30 Színpadi Tűzvédelmi játékos gyermekvetélkedő
14.30-15.00 Színpadi produkció: Végvári Ádám (ex-Neoton Família) műsora
15.00-15.30 Az SMP Keresőkutyás Szolgálatának bemutatója
15.30-16.00 Színpadi produkció: Leslie és a Főnix együttes műsora
16.00-16.30 Színpadi produkció: Auth Csilla műsora
16.30-17.00 Színpadi produkció:Skynet együttes

Folyamatos programok:

Játéksziget: gyermek és felnőtt; ügyességi játékok, szórakoztató programok; Tűzoltó gépjárművek,
felszerelések és egyéni védőeszközök bemutatása; Gyermekek körutazása a Városligetben veterán tűzoltó autókkal; Tűzoltó kiállítás; Kalandvár (Mászófal) Tájékozódás füstben, légzőkészülék használatával (fóliasátorban); Játékos tűzvédelmi gyermek-vetélkedő; Véradás.

www.tuzoltosagbp.hu/reszlet.php?mit=3784&tabla=hirek
satya Creative Commons License 2006.05.18 0 0 22

Nagymaros - Katolikus Ifjúsági Találkozó

2006.05.20

9-18

aranyviktor Creative Commons License 2006.05.18 0 0 21

Nekem mindegy, hogy hétvégén melyik nap, a címem emailben megadom.

Előzmény: Báthory Ödönke (20)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2006.05.18 0 0 20
Hol, mikor?

b
Előzmény: aranyviktor (18)
aranyviktor Creative Commons License 2006.05.18 0 0 19

Kolosszális sólet lesz...

aranyviktor Creative Commons License 2006.05.12 0 0 18

Hétvégi program, el lehet jönni engem meglátogatni egy jó dumcsizás erejéig. Programkezdet jövő hétvégétől a jelentkezések sorrendjében:)))

erdeitündér Creative Commons License 2006.05.09 0 0 17

Vasárnap voltam egy rendezvényen: Születés Hete 2006   (május 7-14.)

Ez egy ingyenes tájékoztató, szakmai és kulturális rendezvénysorozat. Az ország sok településén több, mint 200 előadó tart a szülésről, születésről, nőiségről, párkapcsolatokról, erőszakmentes kommunikációról, családi egyensúlyról és még sok másról szóló előadást, filmvetítést, beszélgetést, bemutatót, író-olvasó találkozót, kiállítást. 

"Ősi ösztöneink még azt súgják, képesek vagyunk bátran megszülni gyemekeinket, és bennünk van az az erő, amellyel anyáink, őseink rendelkeztek. Bíztunk az orvosokban és a kórházakban is, ahol aztán mégis riadtan tapasztaltuk, hogy elillan ez az erő, és kiszolgáltatottan, tehetetlenül állunk a kórházi gépezet fogaskerekei közé szorultan, ahol a szülés nem történhet a természetes ritmusában. Az egészségügy sokszor nem tud személyre szabott és folyamatos jelenlétet, gondoskodást biztosítani a vajúdónak.

Eljutottunk oda, hogy fel sem ismerjük, mitől fosztódunk meg, mert már sejtjeink emlékezetéből is kipusztult az a tudás, hogy a születés az élet megismételhetetlen, magasztos, spirituális pillanata, amelynek méltó módon történő átélése életünk legnagyobb energiakútja. Azt hisszük, a szülésen valahogy túl kell esni. Nem tudjuk, hogy a szülést nem kibírni kell valahogy, hanem megélni. Nem bízunk a testünkben, nem halljuk meg az üzeneteit, s keresgéljük hajdanvolt tudásunkat, a női bölcsesség ösztönösen érzett, tudaton túli mélységeit."

Én Popper Péter A születés misztériuma a különböző kultúrákban c.

előadására ültem be, és Soma kerekasztal-beszélgetésére. Mindkettő remek volt.

A gazdag a programkínálatot, helyszíneket, időpontokat megtaláljátok itt:   www.tavam.hu

susugár Creative Commons License 2006.04.30 0 0 16
Egy síkon pendülsz?
Előzmény: elterito (14)
elterito Creative Commons License 2006.04.29 0 0 15
Nekem is van hétvégi programajánlatom: Olvassatok sokat, foglalkozzatok a családdal, egyetek finomat, menjetek majálisozni léggömbbel. (és röhögjétek ki az auralátókat)
elterito Creative Commons License 2006.04.29 0 0 14
micsoda baromság ez!
susugár Creative Commons License 2006.04.29 0 0 13
Mégis lesz tűzoltómajális a Városligetben

A sajtóban 2006 április 27-én cikkek jelentek meg, amelyek többek közt arról tájékoztattak, hogy a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság súlyos finanszírozási gondokkal küzd, így az idén elmarad a közkedvelt tűzoltó majális. Még aznap délben Demján Sándor a TRIGRÁNIT elnöke telefon megkereste Dr. Bende Péter tű. vezérőrnagyot a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság parancsnokát, és pénzügyi támogatást ajánlott fel, a majális megrendezéséhez. A mai napon megérkezett a TRIGRÁNIT Fejlesztési KFT levele amely tartalmazta Demján úr 5.000.000,- Ft –os támogatását. Ennek köszönhetően a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság az eredetileg tervezettek szerint 2006. május 14-én megrendezi a hagyományos Fővárosi Tűzoltó Majálist a Városligetben a Vajdhunyad sétány- Paál László sétány – Lizenmayer sétány által határolt területen. Demján úr felajánlásának köszönhetően valamennyi program megtartásra kerül. A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság zenés műsorokkal, tűzoltó bemutatóval, valamint számos érdekes és izgalmas szórakozást ígérő programmal hívja és várja sok szeretettel a majálisra kilátogató a gyermekeket és felnőtteket.

http://www.tuzoltosagbp.hu/reszlet.php?mit=2664&tabla=hirek#
Ascun Creative Commons License 2005.01.19 0 0 11
Szeretettel várunk mindenkit január 22-én (szombaton) Ascun-klubunkra délelőtt 10.00 órai kezdettel.
A klub programjából:

Szellem, Erő és Anyag,
„Titkos tanítások” és az Ascun,
Rendszerelmélet (folyt.),
Motiváció és gyakorlat a mindennapokban.

A klub helyszíne: József Attila Művelődési Ház, Dunakeszi, Állomás sétány 17.
Ascun Creative Commons License 2005.01.13 0 0 10
Kedves György,

A honlapot hamarosan tisztába tesszük (frissítjük), remélem sikerül majd közérthetővé tenni. A nekem feltett kérdésekre én nem tudok érdemben válaszolni, lévén csak egy admin vagyok(olyan-amilyen), viszont a klubokon az előadók szívesen válaszolnak a kérdéseire.

Itt szeretném az előző bejegyzésemet helyesbíteni. Természetesen a következő Ascun -klub dátuma január 15-e.

Üdv
Ascun
Előzmény: Édy Endre (9)
Édy Endre Creative Commons License 2005.01.12 0 0 9

Nem kívánok nagyon tiszteletlen lenni, de megnéztem egy honlapot és kissé zavarosnak találtam.

Miért Ascun?

Kik az Égi Mesterek?

Miért Nolem, elementál és dór?

És még rengeteg kérdés.

Köszi!

Ascun Creative Commons License 2005.01.12 0 0 8
Szeretettel várunk minden érdeklődőt Január 8-án (szombat) Ascun-klubunkra délelőtt 10.00 órai kezdettel.
A klub programjából: a nyitó szertartás és az Ascun-áldás után az alábbi előadásokat hallgathatják meg és tehetik fel a témákkal kapcsolatos kérdéseiket.

Az egyetlen Isten – előadó:Száraz György
Lelki fejlődés és énképek – előadó:Szi Benedek Lajos
Áldozat – előadó:Török István
Gondolatok az áldozathozatalról – előadó:Horváth Zoltán

A klub helyszíne: József Attila Művelődési Ház, Dunakeszi, Állomás sétány 17.

Az Ascun-klub után, székhelyünkön Áldozati-tűz szertartást rendezünk.
Ascun Creative Commons License 2003.10.02 0 0 6
ok. bár kétlem, hogy előadás közben tudnátok beszélni...esetleg, ha este hat után hívod, eléred.
Előzmény: alternative (5)
alternative Creative Commons License 2003.10.02 0 0 5
van telefonszámom (rádio) Száraz úrhoz. kimenni nem tudnék oda.nincs időm.
Előzmény: Ascun (4)
Ascun Creative Commons License 2003.10.02 0 0 4
jah...értem:)
Biztos fogtok tudni beszélni a hétvégén erről is.
Előzmény: alternative (3)
alternative Creative Commons License 2003.10.02 0 0 3
két hónapja tán küldtek egy levelet a Magyar-házba, hogy jönnének/mennének. küldtek egy elmélázott cd-t hibásat.
Előzmény: Ascun (2)
Ascun Creative Commons License 2003.10.02 0 0 2
Igen, ott lesz ő is. Amúgy milyen Los Angeles-i kudarcra gondolsz?

Előzmény: alternative (0)
Ascun Creative Commons License 2003.10.02 0 0 1
...und persze a pontos cím lemaradt, szóval:
József Attila Művház, 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.

Üdv
Ascun (0)

Előzmény: Ascun (-)
alternative Creative Commons License 2003.10.02 0 0 0
ott lesz a Száraz is? mer a LOS Angelesi kudarcot megbeszélhetnénk!
Előzmény: Ascun (-)
Ascun Creative Commons License 2003.10.02 0 0 topiknyitó
Horváth Zoltán auralátó és csapata nyitott hétvégét rendez 2003.10.04-05-én.
Mindenkit szeretettel várnak, akit érdekelnek az alábbi témák:
- auralátás és sorskép elemzés
- önoldó technikák
- indigó és csillag gyermekek...stb.

A rendezvényre a belépés DÍJTALAN!
Helyszín: Dunakeszi, József Attila Művelődési Ház
Az előadások mindkét napon reggel 10 órától kb. este hatig tartanak.

Üdv
Ascun

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!