nem, nem gúny volt. arra kívántam utalni, hogy ha te írod ezt a dolgozatot, akkor nem biztos, hogy az száz százalékban meg fog egyezni a közvélekedéssel. és vicc volt.
két címet adtak, az egyik ez volt és ezt választottam. arra szeretnék rávilágítani, hogy milyen kevés szerep jut manapság az emberi kapcsolatokank, gondolatoknak, érzelmeknek, stb.
Nem hiszem. Múltkor panaszkodott, hogy kevesebb a hozzászólás itt, mint az Ikrekben. Hát most csináltunk egy kis forgalmat! Csak nem tudom ebből, hogyan írja meg a dogát. :-)
Nem akarok pasit venni. Nincs rá szükségem. Tudod, jut is, marad is. ;-)
kohn marha ideges, mert jön az ünnep, és nincs maceszra pénze. elmegy hát a rabbihoz, panaszolja neki:
- rabbi, nincs pénzem, nem tudok maceszt venni, mit tegyek??
- ne aggódj fiam, lesz macesz.
eltelik egy nap, nincs pénz, nincs macesz. visszamegy a rabbihoz kohn.
- rabbi! még mindíg nincs se pénz, se macesz.
- ne aggódj, fiam, lesz macesz.
eltelik még egy nap, kohn nem tud mit tenni, összeszed pár eszközt, edény, elmegy a piacra, és sürgősséggel eladja fillérekért, vesz maceszt, megülik az ünnepet. másnap haragosan rohan a rabbihoz.
- te rabbi! azt mondtad, hogy lesz macesz!!
- nem lett???
ja, azt nem mondtam, hogy ez csak egy ilyen hangzáspróba-mondat volt, még nincs lezárva a szavazás. na de most lebuktál, hogy mit is akarsz valójában! és ahogy én ismerem a ti makacs fejeteket, hát ebből biza telefonálás lesz :)
Jó! Ezentúl minden komoly döntésemet index elé viszem! Döntsön a XXI. század!
1. Elanor próbálja meg mégegyszer felhívni, megbeszélni
2. Elanor hagyja a fenébe az egészet
A megfelelő választ kérjük pipálja ki és küldje el az xyz@freemail.hu e-mail címre. :-)))))))