Keresés

Részletes keresés

alternative Creative Commons License 2003.10.01 0 0 20
mikor felemelkedem, elérem.
görnyedten járni...az meg nem szégyen.
'szen tudod, mer olvasol egyebütt is. nem szégyen szólni rá, van benne hibák, bőven, számosak.
Előzmény: aranyviktor (15)
fenyur Creative Commons License 2003.09.30 0 0 19
Gyerekek!
mindenbe be bebebe be beeeee be kell menni? tehát Magába a Magyar Nyelvbe, be lehet menni, mi az igaz jelentése, hisz minden szavunk az igazi jelentsét mondja, igy sziv, szivja a vért, 10 ezer éves e a Gilgámes Eposz, világ, nem e ha mentél egy fényes helyre, nem hell, mert az sötét, csak fényt, azaz világosságot fogsz látni, azaz semmit, mig teljesen bele nem mentél, most abszi ulti van a Hangáradata dáta, világai, ahol a beszéd, hisz aki az én beszédemet megtartja, nem lát halált soha többé örökké, tehát maga a beszéd, szinte mindenem, csak az van, abba vagyunk, itt csak Hangok vagyunk, s maga a nevünk Magár, itt FényMag, de Hangárrrrramok is vagyunk?
most ha valaki neki megy a falnak, láthat valmit? persze hogy neki hülyeség minden, hisz előcörr szikra veti, majd süket lettél Peti?
Hungrya az Ég Kapuja, ba be be bell bell belle... csengettyü csendül...
Előzmény: Daikini (18)
Daikini Creative Commons License 2003.09.29 0 0 18
Szia Kiring,

Az Ufomagazinban elegge sok bohoc megfordul, ezert is szeretem annyira. A benne leirt dolgok csaknem 100%-a tiszta zoldseg.

A Szanszkrit nyelv a hindi (indiai) nyelv "latinja". Az emlitett bizonyos Csabanak valoszinu elkerulte a figyelmet, hogy talan itt europaban masod es harmadmagunkkal csak nekunk nincsen semmi de semmi kozunk az indiaiakhoz. A beszelt nyelv es a szamok (az utobbi biztosan) ha jol tudom a mai India teruleterol szivargott at Europaba. De a magyar nyelv az egyik leheto legrosszabb pelda.

Csak hogy fokozzam a dolgokat, en azt olvastam, es volt szerencsem TV-ben is latni, hogy egy Taltos Magyar uriember, aki varazslassal es gyogyitassal keresi a kenyeret, meg van gyozodve, hogy magyarul beszeltek a majak, az inkak es az aztekok, valamint a mi rovasirasainkat hasznaltak. Szerencsere a ket eset (az ufomagazinban valo olvasas, es a TV-ben valo nezes) kozott eltellt jopar ev, igy ketszer rohogtem le magam a szekrol. :-D

itt van egy Szanszkrit-Angol szotar, ha jol megnezed, es megerolteted a fantaziad, akkor az angol alapszavai es a szanszkrit alapszavai neminemu hasonlosagot mutatnak. Ezek az indoeuropai nyelvcsalad kozos vonasai.

http://www.alkhemy.com/sanskrit/dict/dictall.txt

Előzmény: kiring (-)
fenyur Creative Commons License 2003.09.29 0 0 17
Gyerekek!
Jogos a felhörgés, vissza gondolva, mikor először hallottam hasonló beszédeket drága Szüleimtől, nemhogy pervert röhögés keritett hatalmába, hanem az ördög maga, ült rám, lefogott dögg büdös mancsával, most ha hallottam a kumcsi dumát, ugyanz volt, amiért most borzalmasan megbüntettem magamat, mert nem tudtam visszafolytani a röhögést, annyira csiklandozott, amire mindenki beőrült, amit akkor is értettem meg most is, tehát rohamok jöttek rám, ami mikor most én is beszelek azon dolgokról, ami HIT dolgai, végre 56 éves koromra, mostmár jöhettek gyerekek, de találkozzunk egy semleges terrepet, mert innen nem akarom hogy kidobbjanak?
Garantálom észhez téritelek, de az az Erő ami benned, előbb megöül tégedet? Természetes az ELLENÁLLÁS, mert ebbe bele szólni csak azt tudna, aki amiket irok TUDJA S TAPASZTALTA?
Persze, aki elhatározta magát, ELTÖKÉLTE MAGÁT, HOGY PEDIG AZT A JÉZUST, AKI LEGYŐZTE A HALÁLT MEGLÁTJA, IGEN MÁRPEDIG MEGLÁTJA, AZÉRT HOGY MEGTUDJA - LÁSSA, MOST MINDENRE KÉPES, MOST EZT TAPASZTALATBÓL TUDOM, TANI TANI FOGOM, mert meg kellett tudnom, márcsak azért is, mert Szüleimék,Jézussal szerettek engemet, igen most ezt érzitek, akik nem születtek Ujjá Jézus Fénye Tüze Lélektől, azokból vagy az ördöge megy, megyen az ördögével?
Óriási munka lenne, kiadni UTAZÁSAIMAT, mert talán az lenne, a legjobb módszer, de előbb akartam egy MÁGUS KÖZPONTOTT, ami hála Istennek most lenne kialakukóban , most nézzetek magatokba, mert Édesapám, őszintén, tudom hogy szeretsz, mond meg a szivedre, igaz hogy van halál után Élet? szivemből mondom neked, Édes Faim, csak az van! most az akarat erőnk számit, szóval nekem nem kellett semmi, csak az hogy érdemes e egész életemet erre feltenni, nos igaz, csak ennyit tudok nektek mondani, igen értem, s elvezetlek, mert nem halok meg, mindenkit, akit most az Isten nekem adott, ODA, AMI VISSZA IS, MERT EZ IS A MIENK LETT, szóval hallattlan, hogy végre, találtam lehetőséget, a kibontakozásra?
Isten, a Magyarok Istene, velünk?
nagyon rossz billenytüm van, elnézést, ha javitok, még rosszabb, nem találom a betüket, mert össze vissza van rajta? Máskülömben, egyzerre akarok kimondani mindent, talán az zavarna? bocs
Előzmény: rinpoce (16)
rinpoce Creative Commons License 2003.09.28 0 0 16
Te ezt érted?? Nem lehetne szépen megfogalmazott magyar mondatokat irni, hamár magyar feltámadásrol beszélsz????
Előzmény: fenyur (14)
aranyviktor Creative Commons License 2003.09.28 0 0 15

Savanyú a szőlő, nem is akartam belőle enni, mondá a róka, midőn ágaskodván el nem éré a fürtöket...

Előzmény: alternative (12)
fenyur Creative Commons License 2003.09.28 0 0 14
Szélvándor a szárnyam allá libbenve, mert meg merte mondani, hogy 2 oktávval fellebb, ugyanis most itt vagyok, a földi testembe, de hatalmas U.F.O. - CSÉSZE HAJÓM, REPÜLLŐIM VANNAK,SŐT OLYAN VÉDŐ HADERŐM, AMIT NEM TUD EMBER ELKÉPZELNI SE, S TUDOM HOGY LEHET FELÉBREDNI,EZ AZ ELSŐ, HISZ EZ A HANG VILÁGA, most ezen felül, valóban a 3. oktávon, már a Föld 3. Mennyezete van, ahova akik nem SZÜLETTEK UJJÁ, LÉLEK ÁLTAL, nem tudnak, aztán MINDEN AUTOMATIKUS, tehát ABSZ.- ULTI.TÖRVÉNYEK SZERINT TÖRTÉNIK, csak saját magad, igen ha elérkeztél, most figyelsz, keresed azok társaságát, ami itt van, egy jó pár táblákon, most PARÁZS KÖZZÉ kerültél, Szellemed felizzik, most kapcsolatba kerülhetsz a Fenti Éneddel, ami csak látod Ujjá Születéssel lehetséges, mert az hogy Lelki Test, csak azzal mehetel be, a Lélek Világaiba,mint haogy ide kell e ez a bura,most ott, ahol nincs rossz, nem tudhatol még rosszat se gondolni, aztán az hogy halál, itt gondolatban is megszüntél létezni, mégis ha feladatod van, mert meg akarsz menteni csak egyet is, Szeretteid közzül, most az egész Égek - Mennyek teljes hatalammal veled vannak, mint velem?
Mennyek be, vagy ne mennyek?
Előzmény: Szélvándor (8)
fenyur Creative Commons License 2003.09.28 0 0 13
elérkeztünk oda, amikor a pfófécziák beteljesedtek, s a Hazugság meg az Igazság találkoznak?
csak a Szélvándorok hozzáállásával mehetünk tovább, mert ami elmulik, az eleve nem volt, igy vagyunk, s nics tovább hogy Valakik megmondják, kik vagyunk, sőt jutalmat osztogatnak, hanem szembe kell néznünk a valósággal, hogy egyedül maradtunk, azok akik igérgetnek meg igérgettek, becsaptak bennünket, sőt kiahsználtak, szegényeké az Istennek az eljövendő birodalma, holott az Igazság az, DUNÁN INNEN, TISZÁN TUL, ez a Nap egyik oldala, fele, mikor itt kampec azt hiszzük, ha elhitettek a Nap tuloldalán ugyan ez vár ránk, ezt járjuk időtlen idők óta, mig meg nem unjuk, most bizon nagyon is szükség van azokra, akik mernek, kiindulni abból: Én Vagyok, itt az ÉN az az Élet Magyar Lélek Élet Örök Tava, tehát most nem kerüngünk tovább mint a gólya tószt,hanem mi is ez, amibe vagyunk tulajdon képpen, aztán most jönne, a NAGY ÉBREDÉS? MAGYAR FELTÁMADÁS, VÁRVA VÁRT MESÉS MAGYAR, RÉGI, DE MEGUJJULT VILÁG, UJ TÖMLŐBE?
alternative Creative Commons License 2003.09.27 0 0 12
ahhoz nyissál vicclapot, ne topikot.
kár érted(bocs)
mit csinál a forgács?
Előzmény: kiring (11)
kiring Creative Commons License 2003.09.27 0 0 11

Az ember néha a lovak közé dobja a gyeplöt....
Előzmény: alternative (10)
alternative Creative Commons License 2003.09.27 0 0 10
Te az a kiring vagy? nem létezik.
my god!
kiring Creative Commons License 2003.09.27 0 0 9

Eddig még ez a legjobb magyarázat....
Szélvándor Creative Commons License 2003.09.26 0 0 8
Az ISTEN szó valójában UFO kód, amit magasabb intelligenciák által megérintett szuperzseni hacker gyerekek által használt írásban (l33t c0d3) leírve ezt kaphatjuk:

15+3n

Ez valójában nem más, mint a szellemi síkok közti utazás egyenlete. 15-tel kezdődően minden 3. szellemi sík az isteni, magasabb fény által védett, és ezért ezeken át lehet feljutni a mennyországba.
Ezt már a régi magyar táltosok is tudták, innen ered a mondás: HÁROM a magyar igazság.

Borvo Creative Commons License 2003.09.26 0 0 7
Isten teremtője:Karakutty

kara= jó
kutty=hir, üzenet

hindi nyelven

Előzmény: terminator x (2)
fenyur Creative Commons License 2003.09.26 0 0 6
Isten = Égi hatalom?
talán ez a legkedvencebb témám, mert minden ami szellem = Isten, ha nincs benne Fény egy szemse = ördög? Isten is tüz, de az Ördög is az, csak az egyik soha el nem ég, a másik, nem az Ég - be van, hanem el az Égtől, elég - kiég?
Isten mindennek a kezdete meg vége, azaz Istennek nevezik itt a Földünkön az ördögöt is, de mikor az ember, rájött, vagy inkább elérkeztél a világ, itt e wilág végére, most bizon, ez mögöttem, ha ezt megettem,nics mit enni többet, ezen, se rágódni, ennyi?
most erre meg kell érnie, a Léleknek, itt a Lélek csinálja azt a Szellem Embert is, aki a fizikai testünkben, van, vagy vele van inkább, igy ha ezt választotta az itteni Ember, a Lélek megy a pokolba,le kárhozik, ha nem, fel,mert mit lehet itt többet csinálni? Persze, vissza lehet jönni, mint én is tettem?
fenyur Creative Commons License 2003.09.26 0 0 5
Isten?
Iz = az ize mindennek, de ten = tökéletes, ami mnden ami jó az szép, s tüzből van, azaz Fényből - Lélek -ből, hisz vannak a Fény Honai, a Hangárok, igen innen van az hogy Hungár, persze mint Berepüllő ellőőrsük vagyunk itt,akik csak primitiven együgyüen csak Magyarok, ami most a maradok az is közel van, mert én csak maradok Madár?
rengetteget kutatgattam, minden Hittankönyvet meg irásokat, mert nem akartam belenyudni hogy kampec, a villany elaludt, aztán semmi? de abba se, hogy a Magyarok ténleg,Jó Madarak?
Előzmény: actionman (1)
alternative Creative Commons License 2003.09.25 0 0 4
my god!
Viktor24. Creative Commons License 2003.09.25 0 0 3
-)))))))))))))
terminator x Creative Commons License 2003.09.25 0 0 2
Rosszul tudja csabika. A szó angol eredetű:

is: van
ten: tíz.

Tehát bizonyított tény, hogy tíz isten van.

Ne olvass ufómagazint, mert elrohad az agyad!

actionman Creative Commons License 2003.09.25 0 0 1
Szerinted az "isten" szo milyen nyelven van? Igen, magyarul. Szerinted van a magyar nyelvnek koze a szanszkrithoz? Eltalaltad: semmi.

Kiring kedves, ha csak fele ekkora szorgalommal lapozgatnad a Bibliat, amelyben maganak Istennek szavat lathatnad...

De bevallom, amig semmi kozom sem volt Istenhez, dogunalom volt nekem is az egesz....

ActionMan

kiring Creative Commons License 2003.09.25 0 0 0

Befejezetlen maradt....

Azt szerettem volna még hozzáfüzni - én a nyelvek területén nagyon járatlan vagyok - lehetséges ez a dolog a szanszkrit nyelvvel?

kiring Creative Commons License 2003.09.25 0 0 topiknyitó

Az Ufómagazin 8. számában olvasom egy szegedi bíró Csabától:

Az Isten szó összetett szó, az IS jelentése hatalom, erö; a TEN jelentése viszont mennyei, égi, üri. A szó szanszkrit eredetü.

Szó szerinti idézet: "Nagyon valószínü, hogy egy bizonyos üri csoport beszélhette ezt a nyelvet, akik leereszkedtek jármüvükkel öseink közé, vagy éppen ez volt/lett öseink magva, amemmyiben itt maradtak a Földön."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!