Keresés

Részletes keresés

admc Creative Commons License 2004.10.07 0 0 29
bocsánat, többet nem mondok jókat egy utálkozós topikon :-))
Egyszer megpróbáltam rosszat mondani egy nagyon magasztos hitű topikon. Jött is az immunreakció...

Csak azért nem könnyű ezt megszoknom, mert nekem hülyének egyaránt vannak pozitív és negatív gondolatai.
Előzmény: offkovics (27)
morticia addams Creative Commons License 2004.10.07 0 0 28
szóval ezt is csak a mindenféle erkölcstelen, liberális északi népek találták ki, itt meg átveszi a kallódó ifjúság, meg a kozmopolita eszmékkel mérgezett gyengébbek egy csoportja.

mindig tudtam, hogy külföldrôl csak a szemét jön be. lezárni minden határt! több juttatást a határôrségnek! bort, búzát, terepjárót!
Előzmény: offkovics (27)
offkovics Creative Commons License 2004.10.04 0 0 27
neked pedig szép a honlapod, örülök. mit csinálsz holnap este? tudok egy szimpatikus parkolót a szabadság-hegyen.
ejh, annyira lejárt, annyira unalmas már ez a biciklis rongyrázás, felébredt a haza vagy másfél évtized lemaradással. az igazi trebicsek már 89-ben ott nyomultak: akkor még volt benne kraft. ez, ami most van, hát nem az a jól megcsinált dolog, és tüntetéés.
Előzmény: admc (26)
admc Creative Commons License 2004.10.01 0 0 26
offkovics: vicces a neved, meg a topikneve is.

Amit meg gondolok a témáról, az egy az egyben az, mint a tiéd, csak mínuszban. Mindenki más alkalmazkodjon hozzám. A törvények is úgy vannak megalkotva, hogy mindenből az autós jöjjön ki rosszul. Úgy kell nekik. Azért kapják az adót, az áremelést, a törvényeket, hogy rájöjjenek, hogy nem kell mindig autóba ülni.

Mert ez itt a gond, ha csak az ülne autóba, akinek igazán szüksége lenne rá, nem pedig nem bírja megmozdítani a fenekét a szomszédos utcáig, akkor tudod mennyi autó lenne az utcákon? Elég kevés. És ti is csak örülnétek neki.
Előzmény: morticia addams (25)
morticia addams Creative Commons License 2004.09.30 0 0 25
mindenki monnyon le!

szerintem is tök gáz az egész. a sok dúvad miatt ketyegett a múltkor is a taxióra fölöslegesen a keresztezôdésekben.
Előzmény: offkovics (24)
offkovics Creative Commons License 2004.09.24 0 0 24
Ez már tényleg felháboritó amit egyesek müvelnek ezek az emeberek teljesen vér szemet kaptak, emelgetik a kerék párjukat és dudálnak, zajkárosodást okoznak. Nem hagják hazajutni a jómunkás embereket, nem is csodálkozok hogy egyesek idegesek lette mert tejes joggal. Mondjanak le vagy be kéne az ilyet tiltani és a demszki is csak ül összekulcsolt lábbal.
offkovics Creative Commons License 2004.09.08 0 0 23
nagyon vérszemet kaptak a kétkerekű banditák, most már biciklivel akarnak felvonulgatni, nagy tömeg és fújfúj autósok, tiszta dili. fogalmam sincs, hol élnek ezek. madaracskák, madaracskák, én nektek szurkolok, igenis galambfelvonulás legyen budapesten! gyertek minél többen, elhozhatjátok tubicánét is.
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.09 0 0 22

Hány autóbaleset van naponta a városban? És hány biciklis baleset? Hány biciklis gázolt eddig halálra embert?

- cyrex -

Előzmény: offkovics (21)
offkovics Creative Commons License 2004.08.06 0 0 21
itt még a kerékpár sem az, aminek látszik!

randa bringásai, beköszöntött a kánikula és nem köszönnek és megint szétizzadják az aszfaltot. maradna otthon mindegyik, például kisfröccs, hosszú lépés, ilyesmi. már a lábamat se merem kitenni, el ne kaszáljon valamelyik urbán gerilla.
kaviat Creative Commons License 2004.07.21 0 0 20
ez a topic az index kvházban van, itt semmi se az mint aminek látszik

.kav]4t reneofittnesspop spacegéza
Labzo Creative Commons License 2004.07.21 0 0 19
Tisztelt kaviat!
Látom ön másképpen látja a világot! Én örölük neki, hogy az egyik fél sem okozott gondott, bosszúságot önnek! Bárcsak én is, meg mindenki így lenne... !
kaviat Creative Commons License 2004.07.21 0 0 18
szerintem pedig egyik oldalon sincsenek hülyék, mindegyik oldalon aranyos, okos emberek vannak.. mindegyik szeretetre méltó a maga módján

.kav]4t reneofittnesspop spacegéza
Labzo Creative Commons License 2004.07.21 0 0 17
Még, hogy biciklimentesnapot Budapesten? Én, mikor tekerek, akkor veszem észre, hogy ez van! Szerintem nem a kerékpárosok hibája, mert nekik nagyon kicsi a területük, de azt pedig úgy kitudják használni más, mintha nekik teremtették volna. Hiába vannak bunkó tekerősök is, nemegyszer találkozok velük (állítólag a VBB-sek többnyire ilyen fafejüek, hogy értelmes bicajos nem mer velük tekerni, vagy ott lesz rosszúl, hogy milyenek tudnak lenni...), de azért is a másik oldalon is vannak hülyék. Én is utálom minden féle tekintetben azt, hogy a kerékpársávot ráteszik a gyalogosjárdára, mert az milyen széles, de azt a sárga csíkot alig veszik figyelemben, és itt a baj! Mellesleg örvendezhettek, hogy a lökött Aba Botond, aki a BKV-t a csődbe tudja juttatni, megfogja akadályozni, hogy a fogaskerekűn is lehessen használni a kétkerekűt - http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=news&artname=20040716-cikk-bicikli
Azért elkéne gondolkozni, hogy hol itten a hiba! Csak velük (engemet beleszámítva - velünk) van a baj, vagy a tökfejekkel, aki bármit használ, csak árt vele.
csiga papa Creative Commons License 2004.07.21 0 0 16

Meg is lesz hamarosan az a biciklimentes nap. Én legalábbis már nem bicajozok abban a büdös, zsúfolt Budapestben. Hamarosan senki se fog, mindenki ül majd az autójában. Gázálarcban nyomja a dudát a dugóban. Örüljetek.

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.14 0 0 15
oksa, legyen pl január 3.
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.14 0 0 14
Rendszeresen járok biciklivel és autóval is a városban. A biciklit ott rakod le, ahol akarod, az autóval parkolóhely után kell szarakodni, meg fizethetsz is érte... A biciklivel nem tudsz csomagot vinni, nincs benne fűtés, viszont nem fogyaszt benzint. Ezt akármeddig lehetne ragozni, a végeredmény úgy is ugyanaz lesz:

Vannak paraszt biciklisek és paraszt autósok. De azért, mert egy biciklis paraszt, nem kell az összeset elütni, és azért mert egy autós paraszt, nem kell lenézni az összeset. Az általánosítás mindig haragot szül.

- cyrex -

offkovics Creative Commons License 2003.09.24 0 0 13
a bicikliknek is megárt a városi közlekedés:
offkovics Creative Commons License 2003.09.24 0 0 12
ebben nincs igazad. a jövő biciklistáinak is jobb, ha nem gázoltatják halálra magukat budapest közutain.

szobabiciglit minden olimpikonnak!

Előzmény: Voross (11)
Voross Creative Commons License 2003.09.24 0 0 11
Errrrrrrrrrrrrrrrre nem is lehet mit mondani!
Az olimpizmus eszméinek megcsúfolása, hogy most, midőn kerékpársportunk, sanyarú helyzetét már-már leküzdve a dicső NEGYVENHARMADIK!!! helyen képviselteti magát a világban, ilyen aljas, a kerékpársport majdani tömegbázisát csírájában elfojtó-kioltó-meggyilkoló, eszement és kipufogóbűzbarát anarchisták ostoba kezdeményezésekkel ótvarkodnak elő, és vannak, akik még támogatják is őket!
Előzmény: offkovics (10)
offkovics Creative Commons License 2003.09.24 0 0 10
node: az autósok sokkal környezetkímélőbbek, mert amikor bent bagóznak a kasztniban, az például nem szennyezi közvetlenül a többiek levgőjét. meg nem riasztgatnak nyugdíjas tanítónéniket, nem csikorgatják a féket, és ami a legfontosabb, nem láncolják folyton a lámpaoszlophoz a kocsijukat.

igenis a bicikli az egy környezetpusztító, koszos, unesztétikus, zavaró, macerás, veszélyes közlekedési eszköz, ráadásul az értékes autósávokból hasítanak ki nekik mindenféle területet.

annyi már a bringás témázás, legalább egy nap legyen egy évben, amikor nincsenek ott! ez kohézióerősítő hatású is, végre valamiben az autósok és gyalogosok közös platformra kerülhetnek.

Előzmény: agi68 (9)
agi68 Creative Commons License 2003.09.24 0 0 9
Pihentagyuak gyülekezete...

Ha meg mi is autoval járnánk, mint Ti, Kedves Autozo Bűzbombák, akkor be tudnátok szivni Budapest levegőjét?!?! Igy sem lehet...

Én kerékpárral járok(bár semmilyen "felszerelésem" nincs (csak persze egy kerékpárom:),és amennyire lehetséges, csak a kijelőlt kerékpárutakat használom, amit nem egyszer "kulturált" autosok elállnak, vagy gyalogos-hegyek megszállnak.
Mellékelten megjegyzem, igy sincs sok belőlük...

Nem tudom kinek jutott egyáltalán eszébe ezt szóvá tenni. Eléggé IQlight-os emberke lehet.

Udv:

Egy kerékpáros

offkovics Creative Commons License 2003.09.23 0 0 8
így van, így van, pokol tüzére minddel! csak villognak itt a szerkójukkal, és azt hiszik, ők a nagy királyok a városban.

az andrássy úti brinyósávon pl. a kukákat lehetne tárolni reggelente, és a szemeteseknek nem kéne a járda túlfeléről ráncigálniuk a cuccost.

azért a holland bringások is elég veszélyesek, kettesével tekernek az úton és amikor kis híján elcsapták őket, artikulálatlan hangon káromkodtak.

de a legdurvább mégis ez a csipeszes szerkó, amivel némelyik feltűzi a nadrágját, mert azt persze a lánc benyalja - teljesen összeegyeztethetetlen pl. a civilizált megjelenéssel a tekerés (mármint az úton). képzeld el, a szerencsétlenek kollegái, amikor ezek szétizzadva bemennek a munkahelyükre!

meg egészséges életmód, hát anyám, némelyiknek tekerés közben is ott lóg a cigi a szájából. most képzeld el, úgy is mint plusz a kávé meg az izzadtságszag, hát nem lehet egy nagy élmény.

szóval otto-motor rulez! négy ütem kell, nem vacak biciklis prolitempó.

ficsökópe

Előzmény: gabo_ (6)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.23 0 0 7
....
Előzmény: gabo_ (6)
gabo_ Creative Commons License 2003.09.23 0 0 6
A legdurvábbak azok, akiknek sisakjuk is van, mert ők már nem félnek az ütközésektől. Hollandiában is a biciklisek okozzák a legtöbb balesetet, pedig ott szinte az egész úttestet nekik adják, dehát ez sose elég nekik. Abban is egyetértünk gondolom, hogy a magyarok fegyelmezetlenebbek a hollandoknál. Átmennek a piroson, aztán, ha egy autós elcsapja őket, akkor persze az autóst csukják le, meg neki veszik el a jogsiját. Azt is be kéne vezetni, hogy csak jogsival lehessen biciklizni, na és persze csak sisak nélkül, hátha akkor óvatosabbak lesznek, és nem veszélyeztetik olyan mértékben a közlekedés többi résztvevőjét, elsősorban a nyugdíjas tanárnőket. Az pedig már egészen felháborító, hogy egyesek a vállukon átvetett nehéz zárral bringáznak. Ma is láttam egy sárgára festett hajú sisakost, akinek zárja is volt. Az ember meg csak féljen, hogy mikor kapja le a vállárol és suhint oda vele.
Pittyke Creative Commons License 2003.09.23 0 0 5
Eccerűen átnevezzük, a járdát úttestre és vice versa. Keráj élet lesz! :-)
Előzmény: sneci (3)
Pittyke Creative Commons License 2003.09.23 0 0 4
Az Andrássy úti biciklisávot rendszeresen lezárják sejkfej autósok...
Előzmény: offkovics (-)
sneci Creative Commons License 2003.09.23 0 0 3
Ha egyszer a járdán hajtunk, hogy akarsz minket leszoritani az úttestről?
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2
szerintem meg a rendszám nélküli krosszmotorosok...
Előzmény: offkovics (1)
offkovics Creative Commons License 2003.09.23 0 0 1
ja, az erdőt is csak szétcseszik: azok a mountainbike-osok
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.23 0 0 0
Ez most kOmOly????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!