Keresés

Részletes keresés

Numerik Creative Commons License 2003.10.21 0 0 9
de az se nomális aki betelefonál ilyenkor, én nem tévézhetek mert most kurvára melózok, de ha ráérnék akkor se telefonágatnék, mennyi hülye van:)
wreckage Creative Commons License 2003.10.21 0 0 8
"A pénz itt van, Ön otthon van..."

"Két teljesen egyforma kép van a képernyõn, de van valami különbség köztük"

Ezután feladtam. :)

wreckage Creative Commons License 2003.10.21 0 0 7
"Viszont a kiscsajt birom, nem semmi munka lehet napi sok oraban keresztul ilyen szuggesztivnak es lehengerlonek lenni"

Téged lehengerel ez a tömény szófosás?

Pszeudokód formában pár perc alatt vázolható lenne (egy,) a csajt modellezõ algoritmus. Mindössze talán 20-30sor. Akinek kedve van megírhatja.

Előzmény: Alejandro DeSilva (6)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2003.09.23 0 0 6
Miert, a folytatas jobb?
9 kockabol ki kell talalni, melyik harom alatt van a joker, ez az itt a piros-hol a piros szamitogepes verzioja, amiben az a jo, hogy minimalis programozoi tudassal is csak akkor lesz a kijelolt mezo alatt joker, ha a keszitok is ugy akartak...
Viszont a kiscsajt birom, nem semmi munka lehet napi sok oraban keresztul ilyen szuggesztivnak es lehengerlonek lenni, felvonultatva a meggyozes (bepalizas) osszes modszeret, szerintem altalanos iskolakban kellene oktatni a musort, hogy "hogyan akarnak atverni utcan/reklamban/politikaban"
Előzmény: XLBEY (-)
Timna Creative Commons License 2003.09.19 0 0 5
mintha ott kezdődött volna a hülyeség... .) bb-divatfikázás rulez? :)
Előzmény: bopat (2)
Timna Creative Commons License 2003.09.19 0 0 4
alszanak a modik? ez most legalább az 5. topic ami nem a törzsasztalba való, oszt még nem helyezték át...
pint Creative Commons License 2003.09.19 0 0 3
nem fordítva? úgy értem, akkor nem lesz ilyen szemét a tévében, ha az embereknek megjön az esze. de végül is mindegy.
Előzmény: bopat (2)
bopat Creative Commons License 2003.09.19 0 0 2
AMikor nem lesz Big Brother és hasonló baromság a TVben...
Előzmény: pint (1)
pint Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1
vajon az emberek mikor szoknak le a telefonálásról?
XLBEY Creative Commons License 2003.09.19 0 0 0
egyszeruen nevetseges ....
XLBEY Creative Commons License 2003.09.19 0 0 topiknyitó
Emberek eppen valami betelefonalos jatek volt a Viasat 3-on , kis csaj ott lebegtet 750.000-ft amit meg lehet nyerni , ha megmondod melyik nyil talal valami sziv kozepebe .
Betelonal egy ember mond egy szamot , kis csaj LAZAN SZEMREBBENES nelkul azt mondja , sajnos nem halottam es lerakja ....
Ok , par perc mulva uj telefonalo , ismet egyszeruen lekezeli az illetot "sajnos nem halottam" .... es ujbol indul az ora .... ekkora atverest !
Egyertelmu mire megy ki a "jatek" .... , de ne csodalkozzunk , ez magyaraorszag .....
Mixer meg rohog a markaba amikor lekeveri a telefonalot , nehogy mar valaki nyerjen ... 8-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!