Miert, a folytatas jobb?
9 kockabol ki kell talalni, melyik harom alatt van a joker, ez az itt a piros-hol a piros szamitogepes verzioja, amiben az a jo, hogy minimalis programozoi tudassal is csak akkor lesz a kijelolt mezo alatt joker, ha a keszitok is ugy akartak...
Viszont a kiscsajt birom, nem semmi munka lehet napi sok oraban keresztul ilyen szuggesztivnak es lehengerlonek lenni, felvonultatva a meggyozes (bepalizas) osszes modszeret, szerintem altalanos iskolakban kellene oktatni a musort, hogy "hogyan akarnak atverni utcan/reklamban/politikaban"
Emberek eppen valami betelefonalos jatek volt a Viasat 3-on , kis csaj ott lebegtet 750.000-ft amit meg lehet nyerni , ha megmondod melyik nyil talal valami sziv kozepebe .
Betelonal egy ember mond egy szamot , kis csaj LAZAN SZEMREBBENES nelkul azt mondja , sajnos nem halottam es lerakja ....
Ok , par perc mulva uj telefonalo , ismet egyszeruen lekezeli az illetot "sajnos nem halottam" .... es ujbol indul az ora .... ekkora atverest !
Egyertelmu mire megy ki a "jatek" .... , de ne csodalkozzunk , ez magyaraorszag .....
Mixer meg rohog a markaba amikor lekeveri a telefonalot , nehogy mar valaki nyerjen ... 8-))))