Keresés

Részletes keresés

Fido Dido Creative Commons License 2003.09.24 0 0 8
Sziasztok!

Megkérdeztem!
A lényeg: A gépet kissé szétbontva, de igazából egyben, csak blokk nélkül hozták be, a blokkot egyben, alkatrésznek, beépítéshez. Így kellemesebb az anyagi "végeredmény" és még forgalomba is helyezhető a motor.

Fido

hanolfe Creative Commons License 2003.09.24 0 0 7
Fido Dido Creative Commons License 2003.09.21 0 0 6
Már E-s rendszám van rajta. Azóta sajnos nem találkoztam vele, de ha látom, akkor kifaggatom a részletekről.

Fido

Előzmény: Oyabun (5)
Oyabun Creative Commons License 2003.09.20 0 0 5
jó jó. De hogyan helyezték forgalomba. Ez a nem mindegy... Elvileg nem lehetne.
Előzmény: Fido Dido (3)
hanolfe Creative Commons License 2003.09.20 0 0 4
Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani, hogy motorkerékpár behozatal esetén milyen vámterhekkel kell számolni? Hol találok erről bővebb infót?

Előre is köszi.

hanolfe
hanolfe@axelero.hu

Fido Dido Creative Commons License 2003.09.17 0 0 3
Majd kifaggatom a részletekről is, addig egy-két adat:
Svájcból hozták (szétszerelve), '92-es Honda VF 750, mindennel együtt 650ezer HUF-ban állt meg. A motor hibátlan, gyári állapotú, gyönyörű.

Fido

Előzmény: Oyabun (1)
vmx Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2
Kösz Fido ! Gondolom többeket is érdekel a dolog.Én egy olyan svájci vasról hallottam (91-tipus) amit nem honosítanak,tehát "kennyed a hajadba,így jártál kötsög motoros állat".Így tiszta EU-konform a dolog,de azért érdekel,hogy VANNAK E CSODÁK??
Előzmény: Fido Dido (-)
Oyabun Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1
Akkor most meséljél egy kicsit arról az ismerősöd által svájcból behozott vasról ami nagyon megérte. Engem is érdekelne a dolog.
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2003.09.17 0 0 0
Az a gond, hogy a kormany (mint mindegyik :( )szokas szerint nem tudja, hogy mit akar, es az utolso percben akarja meghozni a valtoztatasokat, igy majus 1-ig lovesunk sem lesz, hogy megeri-e megvarni, vagy sem. Persze a harom honapos szopatas az engedelyeztetessel tutira maradni fog.
Fido Dido Creative Commons License 2003.09.17 0 0 topiknyitó
VMX kérésére indult topic.
Itt a külföldről behozott bike-ok témájában lehet okosakat írni, tanácsot adni és kérdéseket feltenni.

Fido

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!