Azt gondolom egy teljesen korrekt kérésem volt feléd.
1. Nem tudom, hogy juthatott ez ki a moderátori körön kívülre?
2. Nem tudom miért nem érkezett rá válasz.
3. Nem tudom a törlések, és korlátozások miért nem valósultak meg? Vagy miért nem úgy, ahogy azt kértem.
Rajtam nincs hőhullám, egyszerűen megutáltam az indexet, és szeretnék távozni. Gondolom ehhez jogom van.
Sajnálom, hogy nem teljesítitek a kérésemet és a törlést, és a korlátozást (amit azért szeretnék, hogy nehogy mégegyszer visszajöjjek) ki kell harcolnom. Nincs szándékomban senkit se bántani, megbántani, de azt gondolom én korrekten akartam távozni, nincs más lehetőségem, mint így kiharcolni.
A törlési és egyéb kéréseket természetesen mindig forwardolom a modiknak, elvégre nekik kell dönteniük, illetve minden fórumokat illető kérdésről tudomással bírniuk.
Az összes hülyéskedést mellőzve, amivel itt a T.Szerkben hosszú idő óta szórakozunk, hogy teljen is valamivel az idő, sem Pityuka, sem pláne a búzaszakállamhoz hasonló takarítóeszköz (összes nickvariációjukat is beleértve) sosem voltak modik, vagyis tudomásuk sem lehet egymás nevéről.
Ezerszer mondtam, hogy Söröt köll inni, ha jön a hőhullám, mer' az hűt... A bolondokat pedig üsse meg a guta... Egészség!
Ugyan kedves soknickű Égszínkék barátom, ne fáraszd magad a tereléssel. Te is tudod, én is tudom, hogy az az igazság amit leírtam. Elég volt, nem kell több nickkel próbálkoznod!
Wagnernak írtam egy magánlevelet, amit forwaldolt a moderátori listára. És abból idézett kedvenc barom fikanickem. Sehol, soha nem jelent meg, csak abban, hogy kérem A birka nick moderálását. Dirrekt. Azt akartam, hogy még véletlenül se térhessek vissza ide. És lám úgy látszik itt semmi nem marad titokban. Állitólag rémszinkék nem moderátor, és mégis tudta ezt a kérést.
Úgy látszik nem csak a moderátorokhoz jut el a levlista, hanem kedvenc fikanickgyűjtemény kezelő Égszínkék VidámRozikához. Vajon milyen alapon? Ki engedi azt meg, hogy én pl. írok egy levelet IRL névvel, akkor azt Wagner úr forwaldolja a moderátori levlistára, a levlistáról pedig bárki felhasználja az IRL dolgaimat?