Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2003.09.16 0 0 8
és szeretnék távozni. Gondolom ehhez jogom van.

mi tart vissza?
1. kiszeded az összes brózered összes bookmarkjából az összes indexes bejegyzést
2. ha véletlenül erre tévednél, akkor azonnal elmégy.

ha valóban távozni szeretnél, akkor nem regisztrálnál újabbnál újabb nickeket és nem szólnál hozzá egyik topikhoz se.

ilyen egyszerű, kérem.

Előzmény: Pistike-news (7)
Pistike-news Creative Commons License 2003.09.16 0 0 7
Azt gondolom egy teljesen korrekt kérésem volt feléd.

1. Nem tudom, hogy juthatott ez ki a moderátori körön kívülre?
2. Nem tudom miért nem érkezett rá válasz.
3. Nem tudom a törlések, és korlátozások miért nem valósultak meg? Vagy miért nem úgy, ahogy azt kértem.

Rajtam nincs hőhullám, egyszerűen megutáltam az indexet, és szeretnék távozni. Gondolom ehhez jogom van.

Sajnálom, hogy nem teljesítitek a kérésemet és a törlést, és a korlátozást (amit azért szeretnék, hogy nehogy mégegyszer visszajöjjek) ki kell harcolnom. Nincs szándékomban senkit se bántani, megbántani, de azt gondolom én korrekten akartam távozni, nincs más lehetőségem, mint így kiharcolni.

Előzmény: Wágner úr (6)
Wágner úr Creative Commons License 2003.09.16 0 0 6
A törlési és egyéb kéréseket természetesen mindig forwardolom a modiknak, elvégre nekik kell dönteniük, illetve minden fórumokat illető kérdésről tudomással bírniuk.
Az összes hülyéskedést mellőzve, amivel itt a T.Szerkben hosszú idő óta szórakozunk, hogy teljen is valamivel az idő, sem Pityuka, sem pláne a búzaszakállamhoz hasonló takarítóeszköz (összes nickvariációjukat is beleértve) sosem voltak modik, vagyis tudomásuk sem lehet egymás nevéről.
Ezerszer mondtam, hogy Söröt köll inni, ha jön a hőhullám, mer' az hűt... A bolondokat pedig üsse meg a guta... Egészség!
Előzmény: Pistike-news (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.16 0 0 5
Ha tudnád, mekkora bakot lőttél :))
Előzmény: Törölt nick (3)
Evil Abrosz Creative Commons License 2003.09.16 0 0 4
Miért? Az volt valamikor? :D
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.16 0 0 3
Ugyan kedves soknickű Égszínkék barátom, ne fáraszd magad a tereléssel. Te is tudod, én is tudom, hogy az az igazság amit leírtam. Elég volt, nem kell több nickkel próbálkoznod!
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2
Ugyan mit? Mert amit én láttam, az nem erről szólt. De mindegy, te tudod.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.16 0 0 1
Wagnernak írtam egy magánlevelet, amit forwaldolt a moderátori listára. És abból idézett kedvenc barom fikanickem. Sehol, soha nem jelent meg, csak abban, hogy kérem A birka nick moderálását. Dirrekt. Azt akartam, hogy még véletlenül se térhessek vissza ide. És lám úgy látszik itt semmi nem marad titokban. Állitólag rémszinkék nem moderátor, és mégis tudta ezt a kérést.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.16 0 0 0
Te megbolondultál. Honnan veszel ilyen marhaságokat?
Előzmény: Pistike-news (-)
Pistike-news Creative Commons License 2003.09.16 0 0 topiknyitó
Úgy látszik nem csak a moderátorokhoz jut el a levlista, hanem kedvenc fikanickgyűjtemény kezelő Égszínkék VidámRozikához. Vajon milyen alapon? Ki engedi azt meg, hogy én pl. írok egy levelet IRL névvel, akkor azt Wagner úr forwaldolja a moderátori levlistára, a levlistáról pedig bárki felhasználja az IRL dolgaimat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!