- Wonder Woman (2017) (2 féle) - Transformers: Az Utolsó Lovag (2017) (angol és magyar nyelvűek) - Utazók (2016) - Valerian és az ezer bolygó városa (2017) - Kipörgetve (2017) - Halj már meg! (2016) - Váratlan szépség (2016) - xXx: Újra akcióban (2017) - Pofoncsata (2017) - Alien: Covenant (2017) - Menedék (2017) - Stefan Zweig - búcsú Európától (2016) - Jupiter holdja (magyar) (2017)
- Tűnj el! (2017) - Kincsem (magyar, 2017) - Romazuri (2017) - Arthur király: a kard legendája (2017) - Egy ropi naplója: a nagy kiruccanás (2017) - A múmia (2017) - Holdfény (2016) - Szívvel-lélekkel (2016) - A fehér király (2016) - Hogyan legyél latin szerető (2017) - Brazilok (2017) - A tökéletes gyilkos (2017) (magyar) - Vén rókák (2017) (1 angol + 1 magyar nyelvű) (angol nyelvű dupla oldalú) - Volt egyszer egy Venice (2017) - Nyuszi suli - Az aranytojás őrzői (2017)
Egy 1989-ben készült magyar filmet keresnék, címe: Sivatagi nemzedék. Halmy György rendezte, és Reviczky Gábor, Pap Vera, Szervét Tibor is szerepelt benne. Akinek megvan digitális formában, kérem jelezze. Köszönöm előre is.
Kb 25-30 éve láttam moziben egy filmet, melynek a címe nem jut eszembe.
Azt hiszem Bécsben játszódik amikor a németek bevonulnak Ausztriába.
Van egy olyan jelenete a filmnek, amikor hatalmas horogkeresztes zászlókat tesznek ki a házakra, de felháborodnak a németek, mert a zászlók lelógnak a földre, ezért más nem jut eszükbe, mint felcsavarják, de így feltekeredik a horogkereszt is és csak a vörös zászló marad.
SZiasztok, nem tudjátok mit csinálhat Fassbender Budapesten? A Ferihegyi reptéren láttam és gyorsan a telefonommal lefotóztam. sajnos nem lett túl jó kép de sietett és nem volt elöl a fényképezőm
Tudom, hogy nagyon későn szólok, de ha esetleg van ebben topikban olyan, akinek a nagymamája, idősebb ismerőse tud és szeret kötni, akkor hozzájuk szólok:
Holnap forgatom a BKF-es diplomafilmem utolsó jelenetét, amiben idős hölgyek kötnek, köztük egy fiatal fiú is, és a Hámori Ildikó alakította Termelésvezető pedig irányítja őket. Ebbe a jelenetbe keresek még kötögető hölgyeket holnap délelőtt 10 órától délután 3-ig az Iparművészeti Múzeum hátsó felében található MOME műhelyben (Kinizsi utca 39, a képen látható).
Ha valaki vállalkozna, vagy valaki beajánlaná a nagymamáját :) elérhetőségem: kemeny.eszti@gmail.com
Hali! Tudja valaki hogy hivják azt az igen durva knézetű szinészt,aki az "AMIKOR MEGHAL A NAP" c.filmben a szökött fegyencet alakitja? /aki meglép a rabkocsiból és megkeresi a nőt.A végén lelövi a csaj/ Választ előre is kössz!