Én is. Régen adták az RTLklubon, de csak egy pár részt csíptem el belőle. Jó lesz most eredetiben nézni. A Parkinson show nekem is tetszik, meg a régiséges műsoraik, de az absolutely nyerők a vígjátékok. Hiába, az angol humornak nyomában fű nem terem.
Én az utóbbi időben már ezt a csatornát nézzem a legtöbbet, a keddenként a tripla vígjáték sorozatot ami most az Absolutely Fabulous, előtte a Black Adder volt. Nagyon jók a régiséggel foglalkozó műsoriak a Bargain Hunt, az Antique Roadshow.
És szombat este jön a Parkinson, ami szerintem a világ legjobb talkshowja. Az önimádó, brugó amcsi Jay Leno meg Larry King a nyomába se érnek, a magyar megfelelőjükről ne is beszéljünk. A legjobb műsor amit láttam itt az a French & Saunders önálló show volt. Ennek a párosnak a tagja az a Jennifer Saunders, aki az Absolutely Fabulousban főszerepelő.
Kint éltem egy kicsit Angliában és ott lett a kedvencem, több más műsorral együtt. Na, meg ugye névrokon is Edina! : )
Az Eastenders sem rossz, bár eleinte csak feliratozva tudtam nézni, olyan "hülye" kiejtéssel beszélnek néha.