Sziasztok,
A fent említett kártyát használtm eddig is, de eddig XP-n. Tökéletesen működött, de egyéb okok miatt lecseréltem az op rendszert 98-ra.
Na itt már az install során problémák jöttek elő.
A programok felmentek de a driver..
Nos először is, isntall előtt volt két ismeretlen multimedia devicem.
Install után is megmaradt:)) Megpróbáltam kézzel isntallálni, úgy hogy az egyik multimediat a listából kiválasztottam, hogy van sját lemezem:)
De a cd-n levő driverben, csak a PINNACLE DATA SHARING vmit, lehetett kijelölni. Mondom akor legyen ez. restart winfos.
Ezután a másik multimédia device installnál már lehetett választani, hogy audio vagy video device-e. De csak a video device mukodott jol, az audio nem.
Amig azt a sharing ***-t fel nem raktam, addig nem lehet kiválasztani a video es audio devicet.
Na mindegy, a lényeg, hogy eljátszottam vele vagy két napig, és semmi. A legtöbb, hogy a video látszólag jól müködött az eszközkezelőben, de az audio sosem.
Ennek az egész installnak nem úgy kellene működnie, hogy keresse magától a drivert, megtalálja a CD-n, felrakja és működik???
Ha nem így zajlik a dolgo, van valakinek tippje, hogyan is kell installni ezt a sz**rt?:)