Keresés

Részletes keresés

Rokko_ Creative Commons License 2004.10.25 0 0 56

Újdonság a Hammer Zenebalrangban (XI. Villányi út 10)

CADAVERES DE TORTUGAS - Versus  cd 3000.-

CADAVERES DE TORTUGAS - Versus  mc 1500.-

CADAVERES DE TORTUGAS - póló 1600.-

CADAVERES DE TORTUGAS - női póló 2000.-

CADAVERES DE TORTUGAS - 3/4-es ujjó póló 2500.-

Vehető, vihető

-Shogun- Creative Commons License 2004.10.19 0 0 55
Sziasztok! Most volt a kultiplexben a hétvégén CDT koncert. Pár kép az eseményről:  http://namivan.tvn.hu/
taptarap Creative Commons License 2003.10.01 0 0 53
" \m/ " ez zseniális!:)))))))))))

Nusi: hát mostanában nem is.. csiniben nyomom szoknya meg ilyenek. Nem is hinnéd ha látnád:))

Előzmény: purpendicular (52)
purpendicular Creative Commons License 2003.10.01 0 0 52
Szögecs-kapocs-felvarró rulez! \m/
Előzmény: Nausea (51)
Nausea Creative Commons License 2003.10.01 0 0 51
"sajna az nevezetes Pokolgépot nem bírom megnézni"

Pedig állítólag Dzsó meg a Bivaly is fogja nyomni. Ha így sem dobogtatja meg a szívedet, akkor többet ne lássak rajtad se Manowar, se Ossian, ill. semmilyen true metal pólót!:)

Előzmény: purpendicular (48)
purpendicular Creative Commons License 2003.10.01 0 0 50
Most mér mondod ezt? Nem szégyen a levegőben tartózkodni! :)
Előzmény: taptarap (49)
taptarap Creative Commons License 2003.09.30 0 0 49
jaja, erre gondoltam én is, mármint a perverziódra:))
egyébként meg említettem már, hogy fáákkk:))
Előzmény: purpendicular (48)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.30 0 0 48
A CDT Belgiumban úgy tudom idén már nyáron tolt egy igen jó kis turnét, nagyon kedvezőeket hallottam róla legalábbis.
Terveznek asszem valami 10 éves szülinapot minálunk, meg hírdet valamit a Kultiplex is (ha jól emlékszem), ahol vetítés lesz, de úgy hallottam, az még nem állt össze. Pedig levetíthetnének koncert közben valami jó filmet. :)

A Lurdyban játszik a legfőbb perverzióm, akik miatt kedves barátunkat is sikerült elcsábítanom a zenei napok első napján. :)
Azért az a kép elég hálás lett. Legalábbis az, amelyiket én láttam. :)

Előzmény: taptarap (47)
taptarap Creative Commons License 2003.09.29 0 0 47
pedig asszittem, mer' a harang is stimmelt volna.. na mindegy, a többire nem vagyok kíváncsi:))
sajna az nevezetes Pokolgépot nem bírom megnézni, de mi lesz a Lurdyba? Mesélj, naaa:))
a többire meg egyébként meg fákkk. Na. :))))))
és ráadásul még meg is lett örökítve.. hát kellett ez nekem??? Az embert lefényképezik a lehető legolyanabb pillanatban amikor aztán igazán nem kéne, mert hát ugye zúzás közben az ember nem azzal foglalkozik, hogy jól mutasson a képen, mikor amúgy sem és erre tessék.. áááh

de hogy már egy kicsit ON is leszek:
a CDT zenekar azóta újra megjárta a külföldet és állítólag még meg sem dobálták őket:)) beszámoló olvastható www.cdtmusic.hu -n
meg lassan indul a Fürgerókalábbakkal közös turné, aki teheti látogassa, mer' azzal csak nyerhet!!

Előzmény: purpendicular (46)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.28 0 0 46
Szerintem nem sejted, hol aludtam. :-) De majd tippelhetsz.
Szombaton lesz Pok a Pecsában, ami kevésbé vont, meg a Lurdy házban nem mondom meg mi (ez annál inkább), mer rögtön rámszállnak. :-)

Ja, hát vén nyanya vagy, de ez nem új. Zenei napokon is rajtad kívül csak tizenévesek ugráltak. :-) Ja, meg egy 6-8 éves szőke kislány. :-)
Részleteket hiába írnál, fogalmam sincs, hogy melyik szám micsoda, csak a Vatos Logos-t ismerem, meg a Bombenhagelt... vagy az nem CDT? :-)

Előzmény: taptarap (45)
taptarap Creative Commons License 2003.09.28 0 0 45
lehet, hogy sejtem hol aludtál? Vagy nem...
szombaton mi lesz? (mer' mondjuk nekem családi program, de az gondolom másnak nem:))

mondom, hogy fejlődsz CDT-vel kapcsolatban. Wigwam istenkirály volt, csak rájöttem, hogy túlkoros vagyok. De azé' zúztam:) Hát így.. szeretnél részleteket is?:))

Előzmény: purpendicular (44)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.28 0 0 44
Á, akkor nem aludni mentem volna. :-)
A lakás mellett, ahol aludtam, egy templom van, és természetesen rendesen harangoztak óránként. Reggel majdnem le is mentem misére. :-)

Azon ott leszek tuti. De lehet, hogy már szombaton is fent vagyok, csak az a kérdés, hogy hol kötök ki. :-)

Oszt beszéljünk már CDT-ről is, ha már itt vagyunk! :-) Zúztak nagyon? Emlékszem, mikor először láttam őket (úgy 6-7 éve), akkor fogtam a fejem és kiszaladtam a sörsátorból, a zenei napokon meg majdnem tetszett is. :-) De azért elismerem, hogy a maguk nemében tök profin nyomják.
Ja, és egyszer majdnem láttam őket, de a Gutted volt előttük és az nagyon komolyan leamortizálta az idegrendszerem, úgyhogy menekülőre fogtam. :-)

Előzmény: taptarap (43)
taptarap Creative Commons License 2003.09.28 0 0 43
nincsmit:))
látod, még jó, hogy nem mentem:)) De milyen harang??? Én pénteken csocsóztam, jól kikaptunk, de azért állat volt:)
Pl. Nevermore/Arch Enemy?
Előzmény: purpendicular (42)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.28 0 0 42
Szia Tap! Köszi a fotót, tényleg brazil mez! Rulez! :-)
Sajnálom, hogy az infok ilyenek voltak, majd legközelebb több szerencséd lesz. :-)
Wigwam részünkről nagyjából ohne volt, inkább csucsuztunk egyet. (Rohadt harangok a szomszédban!!! :-/ ) Majd valamikor biztos összekeveredünk, mostanában elég sűrűn elő fogok fordulni pesti eseményeken. :-)
Előzmény: taptarap (41)
taptarap Creative Commons License 2003.09.28 0 0 41
NUSI: én téged sose bántanálak, nem verek kisebbet:)) de azér' hepibörszdéj és tejlesen együttéreztem veletek, hogy milyen lehet harmadnaposan pakolni:))

PURPENDICULAR: há' örülök, hogy láttalak, meg kösz az infókat:)))) Így múlik el a világ dicsősége..:)) De azér' remélem legközelebb többet tudunk kommunikálni, ha fitt vagyok és friss rajtam nem múlik:)) Aztán remélem jó a mulat a Wigwamban! Majd mesélj:)))

Előzmény: Nausea (37)
taptarap Creative Commons License 2003.09.27 0 0 40
no lássátok feleim..:)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

taptarap Creative Commons License 2003.09.27 0 0 39
jééé, milyen furcsa a Hammerben a fürgerókalábakdiablodefoxzenekar kedves és szimpatikus gitárosa is ugyanezt a kifejezést használta rájuk... hogy lehet??? Nem értem.

egyébként meg

ÁÁÁLLLATTT VOLT A TEGNAPI ZÚZDA!!!!! JAJJ NEKEM!!!
Majd lesznek fotók is, de hát mit is mondhatnék zseniális volt!!!!!!!!

meg majd ide mindjárt felrakok egy-két képet a fehérvári buliról, meg majd valamikor a tegnapiról is. Nézzetek és lássatok. Uff én beszéltem (4 óra alvás után...)

Előzmény: TrippreX (33)
taptarap Creative Commons License 2003.09.26 0 0 38
ááá, összetörtem lelkileg, addigra leiszom magam, meg sem foglak ismerni. gyere nyugodtan bármikor, max. a válladon zokogom ki magam..:))
Előzmény: Nausea (37)
Nausea Creative Commons License 2003.09.26 0 0 37
Szerintem én 10 előtt nem nagyon merek a szemed elé kerülni. Lehetőleg ne légy túl kegyetlen, kérlek!
Előzmény: taptarap (36)
taptarap Creative Commons License 2003.09.26 0 0 36
nemmondod??? hát hogy a manóba ne? Mikorra? Mer' én már olyan félkilenc fele.:)
Előzmény: Nausea (35)
Nausea Creative Commons License 2003.09.26 0 0 35
Lehet, hogy ma este felpofozhatsz, örülsz? Ugyanis lehetséges, hogy én is megyek a Körmendi Blues Band hangversenyére.
Előzmény: taptarap (34)
taptarap Creative Commons License 2003.09.26 0 0 34
ma este ROOCCKKKK!!!!!!!
gyerünk zúzni emberek!!!!!!!!!!
TrippreX Creative Commons License 2003.09.22 0 0 33
A Karnevál De Portugál zenekar jó banda....csak nyomnának többször Nailbombot...
taptarap Creative Commons License 2003.09.22 0 0 32
hűű, mekkora élet.. én szólok hozzá... szóval pénteken a Wigwamban Indian Summer fesztivál, CDT, Insane, Depresszió. Hát hajrá!!!
Előzmény: taptarap (31)
taptarap Creative Commons License 2003.09.17 0 0 31
na na ez nem az a topic:)
Előzmény: purpendicular (30)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.17 0 0 30
Lécci, lécci! Rossz voltam! :-)
Előzmény: taptarap (29)
taptarap Creative Commons License 2003.09.17 0 0 29
nalátod, erről van szó! Csak így tovább!:)
Megnevellek én:)
Előzmény: purpendicular (28)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.17 0 0 28
Mit mondjak a CDT-ről? :-) 10 év alatt másodszor láttam őket, és most majdnem tetszett. :-) Ha így megy tovább, újabb 10 év és fan leszek. :-)
Viszont tény, hogy a maguk nemében nagyon jók.

Ez így jó volt? :-)

Előzmény: taptarap (27)
taptarap Creative Commons License 2003.09.17 0 0 27
no ezt megbeszéltük, ékjen az offtopic:)
beszéljünk akkor a CDT zenekarról:))
Előzmény: purpendicular (26)
purpendicular Creative Commons License 2003.09.17 0 0 26
Csak. És asszem ez elég indok. :-)
Ja, megérdemlem, de nem tudok betelni vele. Úgy vagyok, mint a reklámban. Naponta kétszer, de lehet többször is. Éljen a mazochizmus! :-)
Előzmény: taptarap (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!