én meg elképzeltem, ahogy minden polgéri öntevékeny mostantól xcsakis egy esztetikus kis táblával, vizipisztollyal és inzultusokkal felszerelkezve indul el otthonról... mert ugye sose lehet tudni... :)))))
Istenem, micsoda ötlet! Elképzelem, ahogy megyek az utcán és egyszerre csak egy diák előkapja a hátizsákjából a "Jópolgár" márkajelű összeszerelhető leprázókészletet, installálja és masírozni kezd mellettem. Ezt látva egy nagymama előkap egy ugyanolyat a cekkerből, és melléje áll.
Rövidesen százezres tömeg kerekedik körém. Ekkor előveszem a furulyámat és vidám dallamok hangjaira kivezetem őket a városból.
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com
Date: 2003. szeptember 10. 22:26:15
Subject: Re:_[polgari-korok]_Szorólap
Nem állnak ki majd az utcára, hanem a postaládákat fogják elárasztani.
Ha mégis kimerészkednek inzultálni kell őket, vizipisztollyal lelocsolni, melléállni egy táblával HAZAÁRULÓ, BÉRENC! felirattal. Tortát vágni az arcukba stb. Lehet tojás is!
Síp jó ötlet!
Ejh, gyáva népség, rút szibarita váz!
Jönnek itt a kis lépések taktikájával. Szólni kéne nekik, hogy ne tököljenek, vágjanak egyenesen bele a közepébe: amint meglátnak egy ilyen ballib mocsokot, egyszerűen koncolják föl.
From: polgari_forum@yahoogroups.com
To: polgari_forum@yahoogroups.com
Date: 2003. szeptember 10. 20:09:40
Subject: RE: [polgari_forum] Szorólap
Én tudnék egy jobb megoldást!
Le kell őket önteni egyszerűen piros festékkel.
Egy-két nap után, ha csak nem akarják, hogy őket is leöntsék, nem mernek az utcára menni.
A kedd délutáni miépes Kossuth téri tüntetésen már működött! Odamentem kíváncsiságból (mert véletlenül arra sétáltam), és egyszer csak látom, hogy az egyik tüntető veszettül sípolni kezd, és rohan a Vértanúk tere (Nagy Imre szobor) felé. Úgy láttam, rendőrautó ment ott el, vagy ilyen villogós hivatalos kocsi. Még elmenőben hallottam hogy egy másik tüntető mondja az embernek: azt hiszed, elhallatszik oda? Szóval a kezdeményezés fogékony talajra hullott!
nem kell ide polgári kör, majd nézzétek meg mi lesz amikor ezek a baloldali ifjú pöcsök az aluljárókban leszolitják az egyszerü népet..Nem kell jóstehetség hozzá, hogy elég hálátlan dolog lesz ez.
Tegyük föl, hogy egy ilyen baloldali tulbuzgó odalép, teszem azt a jóléti rendszerváltást beszopó mszp-s bunkóhoz, 85-ös IQ-val, és elkezdené magyarázni, hogy hát itt a gonosz ellenzék miatt lesz áfa, gáz, villany, gyógyszer, kenyér, bkv, volán, máv, áremelkedés, meg tulajdonképpen jővőre sokkal jobban fogunk élni, akkor azért ez a 85-s IQ-jú MSZP szimpatizáns is nagyon elkezd majd a zsebében feszitő kés után nyúlni..
szóval hagyjuk csak a baloldalt kommunikálni, ahhoz mindig nagyon értettek...
Ja, meg nem kell kivinni az utcára a politikát.
Ja, meg az emberek végre nyugalmat szeretnének..
igen nyugalmat..MSZP nélkül
az, hogy te nem veszel részt a randalírozásban, az nagyon dícséretes
ezzel szembe a polgári öntevékenyek egy része bizony örömét leli ezekben
az meg különösen szomorú, hogy tavaly még a www.polgari-kor.hu is közzétett egy olyan felhívást, hogy a polgári öntevékenyek menjenek el megzavarni valamilyen megyó gyűlést
ennek fényében valahogy egészen hihető, hogy a polgári öntevékenyek arról beszélgetnek a nyűves levlistájukon, hogy éppen kit fütyülőzzenek ki
Én nem szoktam a temetőkben füttyögni és nem járok síppal-dobbal-nádihegedűvel.
Akik azért járnak oda, hogy füttyögjenek, elítélem.
Ezért az általánosítás téves, mint ahogy az is, hogy minden MSZP-s ÁVÓ-s vagy ügynök.
mert én például arról, amikor azok a derága polgári öntevékenyek randalíroztak a 301-es parcellánál
meg amikor azok a derága polgári öntevékenyek elmentek megzavarni pölö kampánygyúléseket meg az "ellen" rendezvényeit
meg arról, hogy még a polgári körök honlapján is megjelent anno egy felhívás, hogy síppal felszerelkezve menjenek el megyó valamelyik performance-ára, amit a millenárison tartott
ezek nálam erőteljesen kimerítik a randalírozás fogalmát, főleg amit a 301-es parcellában műveltek azok a derága polgári öntevékenyek