Keresés

Részletes keresés

fintorgó Creative Commons License 2003.09.11 0 0 4
Igen, ha finomak, jöhetnek!

Hogy sikerült az a második nullázás? Az nem én voltam. Automata? :))

Előzmény: derza7 (3)
derza7 Creative Commons License 2003.09.11 0 0 3
Köszi!
(ez mondjuk nekem is eszembe juthatott volna, csak túl egyszerűnek tünt)
Most már semmi nem tarthat vissza a finom haminyami receptek megcsinálásától!
(ha jól sikerül, majd megírok egyet-kettőt)
Előzmény: fintorgó (1)
fintorgó Creative Commons License 2003.09.10 0 0 2
Van O ötletem rá! :))
Előzmény: derza7 (-)
fintorgó Creative Commons License 2003.09.10 0 0 1
Van 1 ötletem rá!
Fél kilo liszbe belekeversz egy zacsko száraz élesztőt és kész is a "csodaliszted".

Egyébként azt az amerikában vásárolhatót sütőporos lisztnek hívják. Ebben is bekevert sütőpor van. Válassz kedved szerint! :))

Előzmény: derza7 (-)
fintorgó Creative Commons License 2003.09.10 0 0 0
Van O ötletem rá! :))
Előzmény: derza7 (-)
derza7 Creative Commons License 2003.09.10 0 0 topiknyitó
Van egy szuper vegetáriánus szakácskönyvem, Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv, vagy valami ilyesmi a címe. Nagyon jó kis receptek vannak benne, csak sajnos külföldről vették át őket.
Nagyon sokhoz "magától megkelő lisztet" kellene használni.
Tudja valaki, hogy mi ennek a magyar megfelelője? Egy csomó jó kis receptet nem tudok megcsinálni emiatt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!