Mint elég régóta ide irkáló ember (ha jól tudom, 1711-es az ID-m), kénytelen vagyok téged felvilágosítani a nullázás eredetéről: nézd meg e topic (33)-as hozzászólását.
A nullázásnak nincs köze sem a jobb-, sem a baloldalisághoz - a topicok nem azért "mennek el", mert az elején ott a nulla. Annál is inkább, hogy a "balos" topicok elején is gyakorta ott a nullázás.
Ez még semmi!
Láttam olyat is, aki direkt olyan című topicot nyitott, amelyik feltűnt az index fizetett hozzászólóinak is, és - láss csodát - í r t a k b e l e!!
Itt van például ez a topic - gyanús vagy te nekem, tán csak nem. ?? :))
Nos, akkor nézzük, hogyan is kódólnak az index liberálisai. Egy szemmel láthatóan szociknak kedvezőtlen topicra válaszként, második hozzászólóként az ügyeletes, fizetett liberális "fórumfigyelő" egyszerűen lenulláza a topicot pl. egy "n0csak,n0csak" hozzászólással, melyben a nulla az "o" betü helyetett helyezkedik el, evvel jelezni tudta máris a többi balliberális párttásainak, hogy azt az adott topicot szépen el kell úsztatni, rá kell ereszteni a többi liberális, fizetett fórumozót. Nos, ez a módszer , megfigyeltem, elsőként a botrányt az interneten fogom terjeszteni, utána az írott sajtóban fogom megjelentetni......
Na asse lehet ám büntetlenül. Mer' akko' ennek a nickjének annyi. A Cipó nevű dinkanick tudna erről mesélni, annyian és annyiszor kérdezték(-tük) meg tőle, hogy megvan-e már a Himnusz. Pedig az csak egy elcseszés volt, nem egy szándékos provokáció.
nem mindegy?
én sajtbotrányt akarok, arra várok, hogy ez a kicsivitéz kirobbantsa a sajtbotrányt... bár van egy olyan érzésem, hogy csak jártatta azt a tündi-bündi lepcses pofikáját bele a nagyvilágba... :))))
Á, egy szomszédos rovatban már felszólítottam, hogy fáradjon ide és elégítse ki a kíváncsiságunkat. Azt mondta, liberális vagyok és mint ilyennek nincs humorom. Nem is tudom, melyiken sértődjek meg. (Mellesleg, kaptam ezt már meg olyan változatban is, hogy jobbos vagyok, és azoknak nincs humora.) Mindenesetre megígértem neki, hogy ha nem jön elégíteni kifele, akkor valami (valaki) más kielégítésére fogjuk felszólítani.