Ez jo ötletnek hangzik,de azok az utak nem mind buszosak?Legalabbis repülövel nem talaltam.Anyunak nem olyan az egeszsege,hogy 36 orat üljön a buszban egyiranyba./Gerinctörese volt egy autobalesetkor/
Meg azert keresek tovabb,hatha van repülös is.
Szia! Szerintem ne speciell nyugdijasoknak szolo ajanlatot keress, mert igy nehezebben fogsz talalni. Viszont a tarsaskirandulasokon nagyreszt nyugdijasok vesznek reszt. Szerintem egy ilyesmi nagyon megfelel az egyedul utazni nem akaro idosebb szemelyeknek, mert a program elegge szervezett, az erdekesebb emlekmuveket mind megnezik, a szallas is biztositva van.
régen, amikor még nagyobb volt a munkahelyeken a szociális élet, volt egy csomó szakszervezet, amelyik szervezett nyugdíjas utakat. most sajnos nem hiszem, hogy erre lenne ember.
nézz körül a neten, hogy van-e nyugdíjas klub, amelyik hirdet ilyet, vagy pedig keress meg egy irodát, és kérj tőlük tanácsot. tudom, hogy ez nem nagy segítsége, de most én is inkább "hangosan" gondolkozom.
ezt pl. most az unitravel oldalán találtam:
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY
Az Unitravel szeretne kedveskedni a nyugdíjas utazóközönségnek is, hogy a hosszú, átdolgozott éveket követően a jól megérdemelt pihenés még elérhetőbbé váljon!
Az elő- és utószezoni hetekben - amikor a hőség sem oly tikkasztó - minden saját szervezésű repülős üdülőprogramra 6% kedvezményt biztosítunk - szállás, ellátás, repülőjegy árából egyaránt!
Érvényes: a június 26. előtt és szeptember 8. után induló utakra.
(Más kedvezménnyel nem vonható össze!)
Az anyukam legnagyobb vagya egyszer Parizsba utazni.Most közeledik a 60.szülinapja,szivesen ajandekoznek neki egy utat,de egyedül hülyesegnek tartom,en pedig sajnos kisgyermekem miatt nem tudom elkiserni.Hasonlo koruakkal biztos vidamabb az utazas,ezert nem akarok egy turistautat kinezni,es öt befizetni.Indulnak utak kimondottan nyugdijasoknak?Es ha nem is Parizsba,akkor hova?