Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.06 0 0 44
van az úgy, hogy néha árnyékra vetődik az ember... :-)
Előzmény: Lódarázs (-)
elemes Creative Commons License 2003.09.05 0 0 43
A Fővárosi Bíróság elismerte, hogy tévesen iktatta a kormányfő távozásának időpontját az Inter-Európa Banktól

Goldoni forog a sirjaban.

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 42
jaaaaa, én azt hittem, hogy csak úgy.... már akartam is kérni Kiskitől, hogy adja meg azt a bizonyos telefonszámot, mert bizisten, felhívom őket... :))))
Előzmény: Törölt nick (38)
epdm2 Creative Commons License 2003.09.05 0 0 41
Ez tényleg nem semmi, hogy ezen egy hétig kellett gondolkodnia Medgyessyéknek. A nemzetközi helyzet fokozódik:)
molar Creative Commons License 2003.09.05 0 0 40
Én is így tudom.
A balatonöszödi üdülő meg a Rogáné, csak azt mondta a földhivatalnál, hogy a Gyurcsány cégéé, hehe, azok meg elhitték és be is írták a telekkönyvbe.
Előzmény: aszora (39)
aszora Creative Commons License 2003.09.05 0 0 39
A Pözsót Ádernak akarták adni, de valami fatális adminisztrációs hiba folytán az is az elvtársakhoz került.
Előzmény: zsemlemorze (21)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 38
pl.: ugy,hogy van a számládon annyi pénz:-)
Előtte szólni kell 24 vagy 48 órával (bankja válogatja) és a saját pénzedhez értelemszerűen akkor férsz hozzá, amikor neked kell.
Az egy más kérdés, hgy azonositani fognak és jelenteni fogják az ORFK-hoz.
Előzmény: Törölt nick (31)
Vajk Creative Commons License 2003.09.05 0 0 37
még csak azt sem minden esetben szoktuk, és így is simán kiadják. Nyilván nem az OTP-ben(mer az egy hugyszerű bank) és nyilván nem a legkisebb lakossági fiókban történik mindez. Ott kiadják előzetes bejelntés nélkül is, főleg ha rendszeres.
Előzmény: kiski (32)
Vajk Creative Commons License 2003.09.05 0 0 36
Na most eddig semmilyen gátat nem vettem észre a bank részéről, ami miatt titkot kellene sejteni a dolog zökkenőmentessége mögött.
ex_lx Creative Commons License 2003.09.05 0 0 35
Anyukám már beadta a népességnyilvántartóba a kérelmet adatkorrekcióra: eszébe jutott, hogy ikreket szült, és ő tkp. saját lánya. Ezzel az egyszerű pontosítással 20 évet fog fiatalodni.
Előzmény: Ipari-antidepresszió (33)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 34
tanuld meg a különbséget a hamis és a téves között.
Aztán visszajöhetsz.
Előzmény: Kulik (26)
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2003.09.05 0 0 33
Ez így elég komoly jogbizonytalansághoz vezet. Az emberek elkezdenek arra hivatkozni, hogy mondjuk "én már voltam katona", vagy "nekem nincs is cégem", vagy "ez az én lakásom", csak rosszul adminisztrál a hivatal. Most hallottam, hogy lehet olyat is, hogy pénzért töröltetni a büntetett előélet státuszt teljesen legálisan. A srác akit ismerek, fegyveres rablást követett el, lecsukták 2 évre, 1 éve szabadult és már intézi, hogy töröltessék a nyílvántartásból. Azzal büszkélkedik, hogy 1 év múlva meglesz az erkölcsije és sehol nem lesz nyílvántartva.
kiski Creative Commons License 2003.09.05 0 0 32
Ejnye, cicus, teszed itt mindha nem tudnád.
48 órával előtte oda kell fonálni, hogy megyek a pénzért és simán kiadják.
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 31
Napi 15-20M nagyobb? Mert azt simán kiadták eddig.

izéééé, elárulnád, hogyan kell?
már ha nem szakmai titok... :))))

Előzmény: Vajk (28)
qncogi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 30
Nincs jelentősége. Annak van, hogy MP igazat mondott, jobiékat "megvezették". (Mellesleg ha ő lett volna a kérdéses időszakban az elnök, akkor se lehetett volna ezen az alapon belekeverni, de itt és most erről a vitáról van (volt) szó.)
Előzmény: molar (15)
Vajk Creative Commons License 2003.09.05 0 0 29
A legjobban a választók vezették meg a fideszt:)))
Előzmény: molar (19)
Vajk Creative Commons License 2003.09.05 0 0 28
"Manapság ha valaki besétál egy bankba nagyobb összeget felenni akkor ahhoz komoly engedélyezések kellenek."

Ez nem igaz.Persze kérdés mi a nagyobb összeg.
Napi 15-20M nagyobb? Mert azt simán kiadták eddig.

Előzmény: szkd (9)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.09.05 0 0 27
Annyira jó volt, mint a PSZÁF által kiadott papír...

Nem kell kettős mércézni!
;-)))

Előzmény: Kulik (26)
Kulik Creative Commons License 2003.09.05 0 0 26
Ezek szerint amit a Cégbíróság kiadott hamis volt?
Vagy netán az egyik Cégbírósági alkalmazottal vitetik el Medgyessy balhéját?
Előzmény: qncogi (12)
vasököl Creative Commons License 2003.09.05 0 0 25
Hűűű, elvtársak, ami igaz, az igaz, ez nem volt könnyű.
De nem hiába vagyunk szociálisan érzékenyek, szolidaritás meg miegymás, végül is sikerült.
Összedugtuk a fejünket, aztán a cégbírósági elvtárs fejét is összedugtuk, míg megmondta, ki az az illető, aki alkalmas arra, hogy a mi nehéz terhünket, a balhét, odébb vigye.

Mondtuk is neki, vidd már el ezt a balhét, ez neked semmi, de egy országot, egy népet tehetsz boldoggá, ez most a párt, és személy szerint Medgyessy elvtárs kérése.

Először kicsit vonakodott, de aztán mondtuk neki, ott van az a három gyerek plusz a férj, ugye milyen jó jön nekik is az a kis köztisztviselői, osztán mi lenne, ha az sem lenne.
Persze azonnal előtört belőle a szociális érzékenység, nem hiába plántáljuk az emberekbe.
Azt mondta, jó van na, már viszem is, mivelhogy a plakátunkon is ott van: csapatjáték.

Na, hát így élünk és dolgozunk mostanában, szép csendesen, de határozottan.

Munkásököl, vasököl…

small-2 Creative Commons License 2003.09.05 0 0 24
"Mért olyan nehéz beismerni, hogy lukra futottatok?"
A kgb sem ismerte be, hogy D-209 beütötte nekik a labdát.(:-)))
Előzmény: beowolf (22)
small-2 Creative Commons License 2003.09.05 0 0 23
Aranyos és megható történet, hogy D-209, aki átdobta még a kgb-t is, neked nem hazudik soha.
Előzmény: Törölt nick (17)
beowolf Creative Commons License 2003.09.05 0 0 22
Mért olyan nehéz beismerni, hogy lukra futottatok?
zsemlemorze Creative Commons License 2003.09.05 0 0 21
Mán csak a Pözsóra kell kitalálni valamit, oszt lyól van...
browser2003 Creative Commons License 2003.09.05 0 0 20
Pömpike is jól megvezette a Fideszt, amikor aláírta az éves jelentést....
Ravasz, nagyon ravasz!
molar Creative Commons License 2003.09.05 0 0 19
Szerintem is megint megvezették a Fideszt.
Most, hogy a cégbíróság rosszul iktatott, először meg amikor a választási bizottság rosszul számolt.

Hiába, vannak még hibák elvtársak, de azon vagyunk, hogy kiküszöböljük.

geszthi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 18
Hat ha "Oszerenysege" Szasz nem sirta volna tele elotte a mediat, hogy o minlyen csodasan dolgozik, nem hibazik es nekik kituntetest/jutalmat kellene kapniuk a K&H ugy miatt nem pedig kerdeseket hogy miert nem lattak elobb (ha mar o ugye olyan hibatlan) akkor nem is lett volna lenyeges.

Es akkor sem ha nem celozgatott volna rogton politikai tamadasokra a legelejen...

Tehat ha Szasz eseteben egy artatlan (mint ugye tudjuk a jobb mediabol) apro jelentektelen eliras tortent, akkor a Fovarosi Birosagnal is az.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 17
Ja, hogy csak az szólalhat meg aki fikázik?
Előzmény: small-2 (14)
ex_lx Creative Commons License 2003.09.05 0 0 16
Nézd, még mindig jobb, hogy csak iktatási hiba történt, mintha szőrén-szálán eltűnt volna minden irat, ami arra utal, hogy a K&H bank valaha is működött Magyarországon.
A haladás jelei határozottan kimutathatók.
Előzmény: small-2 (3)
molar Creative Commons License 2003.09.05 0 0 15
És ha így van, ezt a fontos dokumentumot miért 7 (hét) hónappal később küldték meg a cégbíróságnak, akkor amikor az MSZP választási eredménye már ismert volt?
Előzmény: qncogi (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!