jaaaaa, én azt hittem, hogy csak úgy.... már akartam is kérni Kiskitől, hogy adja meg azt a bizonyos telefonszámot, mert bizisten, felhívom őket... :))))
Én is így tudom.
A balatonöszödi üdülő meg a Rogáné, csak azt mondta a földhivatalnál, hogy a Gyurcsány cégéé, hehe, azok meg elhitték és be is írták a telekkönyvbe.
pl.: ugy,hogy van a számládon annyi pénz:-)
Előtte szólni kell 24 vagy 48 órával (bankja válogatja) és a saját pénzedhez értelemszerűen akkor férsz hozzá, amikor neked kell.
Az egy más kérdés, hgy azonositani fognak és jelenteni fogják az ORFK-hoz.
még csak azt sem minden esetben szoktuk, és így is simán kiadják. Nyilván nem az OTP-ben(mer az egy hugyszerű bank) és nyilván nem a legkisebb lakossági fiókban történik mindez. Ott kiadják előzetes bejelntés nélkül is, főleg ha rendszeres.
Anyukám már beadta a népességnyilvántartóba a kérelmet adatkorrekcióra: eszébe jutott, hogy ikreket szült, és ő tkp. saját lánya. Ezzel az egyszerű pontosítással 20 évet fog fiatalodni.
Ez így elég komoly jogbizonytalansághoz vezet. Az emberek elkezdenek arra hivatkozni, hogy mondjuk "én már voltam katona", vagy "nekem nincs is cégem", vagy "ez az én lakásom", csak rosszul adminisztrál a hivatal. Most hallottam, hogy lehet olyat is, hogy pénzért töröltetni a büntetett előélet státuszt teljesen legálisan. A srác akit ismerek, fegyveres rablást követett el, lecsukták 2 évre, 1 éve szabadult és már intézi, hogy töröltessék a nyílvántartásból. Azzal büszkélkedik, hogy 1 év múlva meglesz az erkölcsije és sehol nem lesz nyílvántartva.
Nincs jelentősége. Annak van, hogy MP igazat mondott, jobiékat "megvezették". (Mellesleg ha ő lett volna a kérdéses időszakban az elnök, akkor se lehetett volna ezen az alapon belekeverni, de itt és most erről a vitáról van (volt) szó.)
Hűűű, elvtársak, ami igaz, az igaz, ez nem volt könnyű.
De nem hiába vagyunk szociálisan érzékenyek, szolidaritás meg miegymás, végül is sikerült.
Összedugtuk a fejünket, aztán a cégbírósági elvtárs fejét is összedugtuk, míg megmondta, ki az az illető, aki alkalmas arra, hogy a mi nehéz terhünket, a balhét, odébb vigye.
Mondtuk is neki, vidd már el ezt a balhét, ez neked semmi, de egy országot, egy népet tehetsz boldoggá, ez most a párt, és személy szerint Medgyessy elvtárs kérése.
Először kicsit vonakodott, de aztán mondtuk neki, ott van az a három gyerek plusz a férj, ugye milyen jó jön nekik is az a kis köztisztviselői, osztán mi lenne, ha az sem lenne.
Persze azonnal előtört belőle a szociális érzékenység, nem hiába plántáljuk az emberekbe.
Azt mondta, jó van na, már viszem is, mivelhogy a plakátunkon is ott van: csapatjáték.
Na, hát így élünk és dolgozunk mostanában, szép csendesen, de határozottan.
Hat ha "Oszerenysege" Szasz nem sirta volna tele elotte a mediat, hogy o minlyen csodasan dolgozik, nem hibazik es nekik kituntetest/jutalmat kellene kapniuk a K&H ugy miatt nem pedig kerdeseket hogy miert nem lattak elobb (ha mar o ugye olyan hibatlan) akkor nem is lett volna lenyeges.
Es akkor sem ha nem celozgatott volna rogton politikai tamadasokra a legelejen...
Tehat ha Szasz eseteben egy artatlan (mint ugye tudjuk a jobb mediabol) apro jelentektelen eliras tortent, akkor a Fovarosi Birosagnal is az.
Nézd, még mindig jobb, hogy csak iktatási hiba történt, mintha szőrén-szálán eltűnt volna minden irat, ami arra utal, hogy a K&H bank valaha is működött Magyarországon.
A haladás jelei határozottan kimutathatók.
És ha így van, ezt a fontos dokumentumot miért 7 (hét) hónappal később küldték meg a cégbíróságnak, akkor amikor az MSZP választási eredménye már ismert volt?