"Ingyen van, ez van.
De szerintem aranyos. Ahogy elnézem a buta pestiek semmin nem mualtnak, lefeljebb más kárán, de azt mennyire :(
Igazából nem tudom, a fikázok mit várnak tőle. Kis humor a bélki tépő sietésben, ebben a rohadt embertelen világba fokozottan kell.
És én továbbra is elmosolygom magamban egy hosszú nap után.
A kedevencem, legalábbis tetszett: mikor két oldalról ő és egy szökni próbáló fegyenc egy fal tégláját ie oda nyomja. :-)!"
Én egy elég rendhagyó epizódot láttam a héten. A kezdete nagyjából a már jól bevált sémát követi: Balin megszopat valakit - kifúr egy lyukat és megissza, ami kifolyik. De!
De kiderül, hogy egy varázsló - lila sapkája van meg minden, képzelhetitek - üstjét csapolta meg, és így békává változik!
Vajon lesz olyan epizód, amiből kiderül, hogyan változik vissza? Súlyos lenne (egy epizód ugye, ahol Balin kezdetben nem is egér!!!), de attól félek, ez nincs megoldva.
ma én is láttam kettőt. Balin megy a csatornában, fentről belelóg egy cső, lefűrészel egy darabot belőle, aztán megint, aztán megint. utána mutatják,, hogy ez egy vadászles tartóoszlopa volt, a vadász meg nem érti, miért süllyed egyre jobban. zseniális ötlet, csatorna van egy erdős rét alatt, a vadászles egy rúdon áll, és az pont a csatornába nyúlik le.
A múltkor kerestem ezt a topikot (amit korábban már láttam itt), hogy beszámoljak arról, hogy láttam egy bácsit, aki nevetett egy Balin epizódon, de a hülye címbeli szóközök miatt a fórumos kereső nem találta ezt a topikot, csak a Tasztalbelit. :P
bájdövéj van még egy ilyen topik, Balin, a metróállomások kisegere címmel (a Hóman Balin, Magyar Bálin, és nyaraltál-e Balin topikokról nem is beszélve)