Szerintem ugyanúgy megjelenik valami a térképen, mint pl. Miguel Servante-nél, amikor csak a tengerpartot jelölte meg a térképen, és azon belül volt a keresett hely. Tölts vissza egy régebbi állást, és nézd meg, milyen új hely jelent meg rajta.
EQ-n akadt meg a szemem egy ismeros enginee-u rpg, es a srac jovoltabol aki jatszott vele mar en is elvezhetem a game oromeit.
A jatekot a Black Isle adta ki (Fallout, Bg-trilogia).
Elkezdtem vele jatszani es egesz nap abba sem birtam hagyni:) Aki kedveli a Fallaoutot, annak nagyon fog tetszeni. Par szo a jatekrol:
A kozepkori Europaban jatszodik az 1500 as evekben. A vilag kicsit meg van izesitve fantasy soval, ezaltal nagyon erdekesse valik. A kor nagy alakjait is megtalalhatjuk benne, bar kicsit maskepp:)
Sok mokas vicces beszolas, szituacio van benne.
Na es most jon a nyavajam:
elakadtam 2 kuldetesben:
1. Az iszlam hercegnek (?) elloptak a tolvajok a dragako-diszet. Leirja hogy a nyugati erdokben bujkalnak, de nem talalom sehol sem oket. Ha valaki tudja mi a neve ahelynek pontosan plz irja meg.
2. Sikerult Cortesnek osszeszednem a mukezet. Azt irta a journal, hogy bejelolte a titkos kincs helyet a terkepen, de en nem latok rajta semmi jelolest:(( Masnak is igy van, vagy nektek megjelent valahol az X?
GL HF