Keresés

Részletes keresés

névtelen Creative Commons License 2003.08.30 0 0 6
A leköltságelésnél is van egy kis "szemétség":
A kártyás díjaknak nem lehet visszaigényelni az ÁFÁját.
Így, a céges előfizetőket mesterségesen tartják a drágább, előfizetéses csomagban..
És a cégesből is csak 80% ÁFÁT lehet visszaigényelni...
Előzmény: rep (4)
v_peti Creative Commons License 2003.08.29 0 0 5
Ne feledkezzünk el arról, hogy az előfizetésnél, tudomásom szerint, másodpercalapú díjszámítás van az első félperc után, míg ezek az általánydíjas díjcsomagok végig félperc ill. percalapúak, vagy ezek kombinációi.
Bár ettől még előfordulhat az, hogy tényleg kedvezőbb ez a formula.
rep Creative Commons License 2003.08.29 0 0 4
Persze, hogy leírom, de attól ki kell fizetni. Ez a költségleírás nem valami feneketlen zsákot jelent, ezért nekem ugyanúgy meg kell dolgoznom...
Előzmény: Mustársárga Porrongy (2)
irnik Creative Commons License 2003.08.29 0 0 3
attol meg ki kell fizetnie a telszamlat...
Előzmény: Mustársárga Porrongy (2)
Mustársárga Porrongy Creative Commons License 2003.08.29 0 0 2
gondolom leírod költségbe
Előzmény: rep (1)
rep Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1
Én havonta 10-15 óra hívást kezdeményezek, nagyrészt csúcsidőben, így a számlám 20-25eFt körül mozog havonta. Ilyen használat mellett az előfizetés (westel400, a westel legdurvább előfizetése) eddig sokkal jobban megfelelt, főleg mióta lebeszélhető az előfizetés fele. Most viszont csúcsidőben minden percdíjam magasabb mint a dominoNap, de legtöbb esetben még azon kívül is, és akkor még ott az előfizetési díj fele. A többi előfizetés pedig még egyértelműbben értelmetlen a dominoNap-hoz képest.

Lehet, hogy a kis felhasználóknak a "kártya" előnyösebb, de az azért gáz, hogy a nagy előfizetők is rosszabbul járnak az előfizetésükkel.

Előzmény: Spenót (0)
Spenót Creative Commons License 2003.08.29 0 0 0
En kb. ket eve valtOttam kartyara, de igy sokkal jobban megeri. /Nekem/ Erdemes kiszamolni.
Előzmény: rep (-)
rep Creative Commons License 2003.08.29 0 0 topiknyitó
Szevasztok!

Mit szóltok ahoz, hogy az új domino/praktikum/vitamax tarifáknak köszönhetően még a nagy előfizetők sem élveznek előnyt a "kártyásokkal" szemben.
Én már 4 éve vagyok előfizető, és nem nagyon szeretnék "kártyás" lenni, de eléggé gáz, hogy fizetem az előfizetési díjat, és még a percdíjaim is rosszabbak mint nekik, főleg csúcsidőben, holott az lőfizetők azok a nagy üzleti felhasználók, akik tőbbnyire csúcsidőben használják a készüléket.
Nekem Westel400-as előfizetésem van. Már ebben az esetben is alig néhány eseben jobb a percdíjam mint a dominoNap, a többi előfizetés viszont teljesen értelmetlen a dominoNap-pal szemben.
Gondolom a többi szolgáltatónál is hasonló a helyzet.

Nektek mi a véleményetek?
rep

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!