Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2003.08.30 0 0 40
Annyira nem fiatal:

Név: Kékesi Tibor
Születési idő: 1959. január 13.
Születési hely: Budapest
Család: nős, kislányom Viktória 4 éves

És közben megtaláltam a választ, a 6. kerületet boldogítja.

ÜdV

Előzmény: Bugyoka (31)
Antisystem Creative Commons License 2003.08.30 0 0 39
És ezt a Kékesyt hol választották meg képviselőnek?

ÜdV

Előzmény: Bugyoka (37)
Antisystem Creative Commons License 2003.08.30 0 0 38
Sajnos nem beszélek hottentottául, mi vagyon oda írva?

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (36)
Bugyoka Creative Commons License 2003.08.30 0 0 37
Kékesyt.
Jelenlegi rendszert rossznak tartom, pártreferenciától függetlenül kellen csinálni.
Ez a hangfelvétel elég bizonyiték arra, hogy Kékesy simlis.
Azért az is érdekes, hogy a kerületében botrányok vannak, rendőrségi feljelentések, nyomozások stb.
Előzmény: Antisystem (33)
Antisystem Creative Commons License 2003.08.30 0 0 35
Egy háború után az ilyesmi elmegy, egy megállapodásokon alapuló békés átmenet után a megállapodások felrugása amolyan igazi görény-tempó lenne. Nem gondolod?

ÜdV

Előzmény: takacsi (32)
Bugyoka Creative Commons License 2003.08.30 0 0 34
Igy van.
Előzmény: takacsi (32)
Antisystem Creative Commons License 2003.08.30 0 0 33
Alapban igazat kell adnom, jó dolog lenne a képviselők visszahívhatósága.
De ebben a témában éppen kit akarsz visszahívni?
(mert ugyi mindenki csak a sajátját hívhatja)

ÜdV

takacsi Creative Commons License 2003.08.30 0 0 32
Csatlakozom.
Meg a volt nyilasok és volt kommunisták ne lehessenek képviselők.
Nem vezet jóra...
Bugyoka Creative Commons License 2003.08.30 0 0 31
Milyen fiatal, és már egy simlis, korrupt ifjúgárdista a Kékesy...nahát.
KÖVETELEM A KÉPVISELŐK VISSZAHIVHATÓSÁGÁT!
Előzmény: bagdadi kalifa (11)
takacsi Creative Commons License 2003.08.30 0 0 30
Lendvainak azonnal kórházba kellene menni, mert aki másfél év alatt elfelejti, ki volt a kampányfőnöke és ezzel pórtvezető társait kegyetlen hazugságokba kényszeríti nem érdemli meg a kommunista nevet, anélkül meg nem élet az élet.

Nade a Medgyessy féle cseresznye/autópályaimport.
Ezer %, hogy nem mondta el ott, abban baromi nagy, meg elég sok emberrel bíró országban, hogy 24 km autópálya, autóút épül, ha sikerül annyi pénzt összeszedni 2004-ben.
Azaz 12 km évente (merthogy az idén 0 sikerült).
Hatalmas biznisz a népi Kínának.
Namost egy olyan helyzetben, amikor a külkerforgalmunkban a szaldó ráadásul valami elképzelhetetlen nagy hiányunk van Kínával szemben, további importra egyezkedni egyszerűen hülyeség.
Mégha 24 km-ért vonul ide fel Kína, akkor is.

Előzmény: Feles Elek (28)
wizes Creative Commons License 2003.08.30 0 0 29
Nem azé, de hamán igaz, akkor sittrevágnám mint Székelyt! (Lyól emléxem a nevére?)
wizes.
Feles Elek Creative Commons License 2003.08.30 0 0 28
Vajon a kinaiak 15 v 20% ot fognak a pártkasszába befizetni???

http://www.fn.hu/cikk.php?id=4&cid=65452
Kínai cégek fokoznák a versenyt a magyar autópálya-tendereken
2003. augusztus 29.
FigyelőNet, MTI-Eco

Medgyessy Péter miniszterelnök és Csillag István gazdasági miniszter a verseny fokozása érdekében kínai cégeket is meghívna a magyar autópálya-tenderekre.

Kínai építőipari cégeknek a magyar autópálya-program megvalósításában való részvételéről is szó esett Medgyessy Péter miniszterelnök pekingi tárgyalásain. A kormányfő szerint az ötletet felkarolta kínai partnere, Ven Csia-pao (Wen Jiabao) miniszterelnök is, bár az elképzelés még kezdeti stádiumban van.

Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter is megerősítette az MTI-nek, hogy a kormány komolyan gondolja kínai útépítő vállalatok meghívását a magyarországi autópálya-építési versenytárgyalásokra.

Szavaiból kitűnt, hogy a kínaiakat magyarországi részvételre biztatva legalábbis nagyobb versengésre akarják késztetni az autópálya-építésre hagyományosan pályázó francia és német útépítő cégeket.

Kínában helyenként már nagyon sűrű és jó minőségű az autópálya-hálózat, bár időnként még kezdetleges építési technológiákat is alkalmaznak

Villanyt Leó Creative Commons License 2003.08.29 0 0 27
De azért ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy az 5 millió mögött a VI.ker 120 milliójának ellopása is ott van. Sajnos az még nem kapott akkora nyilvánosságot, remélhetőleg az MNO azt ki kirakja on-line.
Előzmény: takacsi (23)
jobbegyenes Creative Commons License 2003.08.29 0 0 26
Pedig Lendvai kampányából emlékezhetünk arra, hogy nyomatott egy váltót, amin 19.000 Ft azonnal beváltható pénzt adott a nyugdíjasoknak. A bíróság ezért elítélte Lendvait.
(Persze, ez nem olyan nagy baj szoci körökben, Kellert is hetente ítéli el a bíróság valótlanságot tartalmazó rágalmazásért.)
Tehát szoci szemmel ez a Csonka gyerek egy kreatív fazon, a mi kutyánk kölyke, ilyenekkel kell feltölteni a Köztársaság teret!
Előzmény: takacsi (23)
piero Creative Commons License 2003.08.28 0 0 25
csak nehogy nagy botrány legyen ebből a kis ötmilliós ügyből, mert még megsajnálják proli népek a mezei szoci tagokat akiknek csak milliók jutnak, aztán megint nőni fog a népszerűségük
jaj, jaj

takacsi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 23
Szégyen.
Szegény Lendvai agitprop.
Ilyen pitiáner ember járatja le a Pórtot, meg a naccsasszont...
5 millió!
Hova jutottunk?
Hogy juthat egyáltalán a nagypályás komcsik közé?
5 millió!
Már az 5 milliárd sem divat náluk!
surmi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 22
Csak nehogy bokje a tomport a jeghegy csucsa...
Előzmény: pindiy (21)
pindiy Creative Commons License 2003.08.28 0 0 21
Lya, ahogyan nézem az utóbbi pár év ügyeit ez nem korrupcilyó, hanem alamizsna.
Előzmény: kábelbúvár (18)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.28 0 0 20
Lendo beszelt (na jo ez tulzas, rikacsolt) a szoke musoraban, az meg mosolygott hozza. Szegeny lendo meg igy is csak ossze vissza beszelt mar a vegen majdnem aszonta o sem ismeri a faszit...:)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.08.28 0 0 19
ahogy Hofi is mondta
Mi a korrupció??
az amiből téged és engem kihagytak.
Előzmény: kábelbúvár (18)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.28 0 0 18
Valami szoci korrupcijó!

5 milla!

Előzmény: pindiy (17)
pindiy Creative Commons License 2003.08.28 0 0 17
Miről is van itten szó?
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.28 0 0 16
Én még emléxem 1éb kazettákra is.

Mi lett belőlük?

Röhej!

Előzmény: Margarita Nyikolajevna (-)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2003.08.28 0 0 15
szerintem Kékesi nem ismeri, ha azt mondja. Legalábbis most már.
nurej Creative Commons License 2003.08.28 0 0 14
Jónás Csaba: ...Azt én értem, hogy izé, de könyörgöm, nekem csötörtökön be kell fizetnem, ki kell fizetnem a lakásomat, három millió forintot letettem pluszba. Zuhant, zuhant az az ötmillió forint is, amit kértetek, hogy lerendezik, és minél előbb. Most pereskedni akarok...

Csonka Gábor: Kértek valamit... és a kettő között van egy olyan, hogy rendőrségi vizsgálat kezdődik, úgy, hogy apádat is behívják.

Jónás Csaba: Figyelj, azt mondta az embered - nem? - hogy minden rendben. Jó. Telefonált, minden...

Csonka Gábor: De arról nem volt szó, hogy rendőrségi vizsgálat lesz!

Jónás Csaba: De hát akkor, könyörgöm, akkor miért kérte? Azt mondta, hogy a negyedikre vigyük, kettő órára jön oda az ember, vigyük a lét, de sehol senki. A pénz nincs kifizetve...

Csonka Gábor: Azért nincs kifizetve - nem érted meg? -, mert a rendőrség nyomoz utána... (...) Azt mondja, hogy jó, majd ha a rendőrségi vizsgálatnak vége...

Jónás Csaba: Most én is azt várom, hogy akkor most mi van?

Csonka Gábor: Azért hívták be apádat is a rendőrségre... Ott mit intézett?

Jónás Csaba: Apámat? Hát én erről nem tudok, hogy apámat behívták volna...

Csonka Gábor: Azt mondták, hogy szerdán megy be... VI-VII. kerületi rendőrkapitányságra.

Jónás Csaba: Hát, gondolom, irategyeztetés... Én nem tudom. Én azt tudom, hogy ezen bukhatok még három millió forintot, és kész, vége, padlóra tettetek. Ennyi, én ezt tudom.

Csonka Gábor: ... Szépen kérdeztem, hogy tiszta-e a dolog, mert csak úgy vállalják, azt mondtad: tiszta.

Jónás Csaba: Figyelj! Megállapodtunk a Vagyonkezelő Rt-vel, azt a papírt odaadtam neked, te odaadtad az emberednek, a Kékesi Tibornak, ő átnézte. Jó. Küldte az SMS-t, OK, minden rendben, vigyem a lóvét, vittem a lóvét, és...

Csonka Gábor: Így is volt, de arról nem volt szó, hogy a rendőrségi vizsgálat lezár mindent. Erről se én, se te, se ők nem tehetnek, hogy kiderült, másfél milliárd forinttal meg lett károsítva az önkormányzat.

Jónás Csaba: Hát jó, én állok elébe. Nekem félnivalóm nincsen, én fedezve vagyok minden téren. Engem nyugodtan elővehetnek, úgy, ahogy elővettek három hónapig, amikor még a megállapodás nem volt meg, és végigjártak minden számlámat, túlszámlázás nem volt, semmi nem volt, én várom szeretettel, és utána kőkeményen be fogom perelni, már bepereltem a Vagyonkezelő Rt-t, be fogom perelni az önkormányzatot, mindenért. Ez nem pálya! Hát könyörgöm! Hát arról volt szó, hogy lecsekkolják, ugye? Tíz százalékot kértek... 40 millió kilencszázezer forintról volt szó...

Csonka Gábor: Amikor megnézték, akkor még nem volt rendőrségi intézkedés!

Jónás Csaba: De hát, könyörgöm! Ha tudták, hogy rendőrségi intézkedés van, akkor miért vette el a lóvét?

Csonka Gábor: Mert akkor még nem tudták! Csaba! A jóisten áldjon meg!

* * *

Jónás Csaba: Egy felelős beosztású kerületi emeszpés képviselő honnan a f...mból nem tudta azt b...meg, hogy eljárást fog indítani ellenük, holott látta a megállapodásunkat, látta a mellékleteket, mindent. És levett ötmillió forintot!

Csonka Gábor: De azt nem tudták, hogy rendőrségi vizsgálatnak fognak alávetni mindenkit! Hát azt honnan tudták volna?

Jónás Csaba: Hát akkor, Gábor, mit intézett ez az ember? Akkor semmit nem intézett !

Csonka Gábor: Az önkormányzattól le lett utalva az ötmillió..izé, ötvenmillió forint. Azért az egyért nincsen kifizetve, igen, mert a rendörség le...totta a Vagyonkezelőnek a pénzét...Be lett téve az önkormányzatnak az izéjébe, ...a költségvetésébe. Amit senki nem tudott volna megcsinálni! És akkor buktátok volna az egészet! Most egyedül arra kell várni, hogy a rendőrségi vizsgálatnak vége legyen.

Jónás Csaba: Ha jó, most akkor várok, amíg a rendőrségi vizsgálat...

Csonka Gábor: Ha a rendőrségi vizsgálatnak vége - azt mondod ti nem vagytok benne - már vizsgáltak, tiszta vagy, nincs mitől félni. A pénz a nevetekre van félretéve...

Feles Elek Creative Commons License 2003.08.28 0 0 13
a tegnapi nyomtatott MN szerint, azzal dicsekedett h Kováccs László személyi titkára is volt... Csonka Gábor..
Előzmény: Feles Elek (12)
Feles Elek Creative Commons License 2003.08.28 0 0 12
"Az én szememben érték a hit, a tisztesség, a munka és a tudás" - mondta Medgyessy Péter...
de
még mindig tart az eredeti tőkefelhalmozás..
most ért el a mezei MSZP kampányfőnökökhöz...
jobb is h Bástya elvtárs most Kínában van...
különben magyarázhatná..
Előzmény: bagdadi kalifa (11)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.08.28 0 0 11

nosza, itt van a Kékesy. Aki most hirtelen nem ismeri Csonkát. Pedig Csonka ismeri Kékesyt.
Kékesy ismeri Csonkát.

Ha valamit nem értetek, nyugodtan kérdezzétek meg
Itt az emilje

bp06@citynet.hu

Khrii Creative Commons License 2003.08.28 0 0 10
Már több, mint egy órája él a topik, és még egy balos kartács se jött ide megmondani, hogy micsoda hazugság ez az egész? Nincs még meg a védelem koncepciója? ;-)))
Mustársárga Porrongy Creative Commons License 2003.08.28 0 0 9
Ja, egy fillért se :DDD Egy fillért se :DDD
Előzmény: Tub (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!