Kedves barátaim, ismerőseim! 2018 szeptember 28. napján Kortársak koncert lesz Kecskemét főterėn! És ez fix! Osztogassátok, terjesszėtek,kėszüljetek! Találkozunk! (Forrás: Fb : Kortársak Zenekar, Kormos Z. Zsolt, Farkas Imre, Háry Péter)
Másik szerverre kell költöztetni, viszont a domain papírjai nincsenek rendezve, emiatt húzódik az ügy. (de majdcsak sikerül). Tartalom mentve, a szándék az, hogy működjön.
Kincs az a kazi. Kétnapos koncert volt, és aki egy hét mulva visszament a jeggyel, az kapott egy kazit a két nap fellépőiről. Pontosan nem mindről, mert csak Ladánybene, Géniusz, Bajonett bisztro és még egy kettő volt rajta ( most nincs elöl a kazi ) illetve egy matrica a kaziborítón a következő szöveggel: "Az XXX kiadó nem járul hozzá, hohy két sztárja, St Martin illetve Hevesi Tamás "Ilyen" fellépőkkel együtt szerepeljen egy kiadványon'.....
Találtam egy kazit, Az Andrássy úti Made Inn 3 éves bulijának felvétele van rajta 1994.07.19-ről, rajta két Kortársak szám, a Fekete fény és a Május gyermekei. Zseniális.
Aa legjobb a gitárszólós rész, a klipp viszont...az idétlen fejrázásos részek helyett inkább a hóban futtattam volna Kormost, esetleg ugyanott futó farkasokkal váltogatott képekkel, lassított felvételekkel színesítve a dolgot, ha már ilyen Twilight-osra vették a figurát:)
Ahhoz a 2 DVD-nyi András által digitalizált anyaghoz továbbra sem juthat hozzá halandó?
Találtam itthon rendrakás közben régi promó képeket FF és színes, pöttyös homlokkendős, ha mond valakinek ez még valamit:)))
A hivatalos oldalról áttettem az Elfelejtett katonákat, a Photographicot és a Kárment az mp3 lejátszómra, és napok óta hallgatom. Gratula, állati jó lett mindegyik! Alig várom a folytatást... Ha már itt tartunk, a Filterben elhangzott a Tűztánc című szám, ami nagyon tetszett, de "élvezhető" minőségben nem találom sehol. Tudtok segíteni? Zs
Március 15-én a Kortársak szülinapján felkerül a weboldalra az ÚJ KLIPP! A következő is már majdnem kész, és tervbe van véve még további két klipp, amikhez most írják a vadonatúj dalokat. 100%-ig Kortársak, ahogy kell!!!! :)
Dark-fétis shop bolt megszünése miatt a meglévõ árukészlet kiárusításra kerül. Az árukészlet megtekinthetõ személyesen Csepelen idõpontegyeztetést követõen. Egyéni vásárlókat is fogadunk, kedvezõ árak, dark, gothic, alternatív, fétis cuccok.