Ha tudnátok, hogy mekkora itt a hó... Szóval most annyira, hogy fekvő gipsszel és inszalag szakadással vagyok itthon. Tehát ráérek :-))) Viszont most a Zsuzsának nem tudok képeket küldeni.
Amint tudom az októberi időpontokat, megírom és szerintem egy szombati nap nem is lenne rossz nekünk.
Valamikor a jövőhéten lesz Andi a Találkozásokban az RTL klubon. Kint forgattak Bécsben és a Wake Up-ból is lesz részlet majd. Ha tudok pontos napot megírom.
Nagyon szépen telik az autó! Csak majd amikor tényleg menni kell, akkor is maradjon lelkesedés. ;-) Andi azt mondta, hogy terhes az a főszereplő csaj, akinek a szerepét ő is játsza, így lehet, hogy majd többször kell beugrania helyette.
Evetke, nagy hó lehet felétek, ha másfél hétre nélkülözni kényszerülsz társaságunkat... :-)
Jelen!
Bocsi, de el vagyok egy kicsit havazva. Kérhetek tőletek 1,5 hetet?
AZ viszont sirály, hogy már ennyien mennénk a Wake Up-ra. Szerintem így megtöltünk egy autót is, mert a Hajni is jönne és persze én is. NA mit szólsz Zoli?
akkor 1,5 hét múlva veletek ugyanitt és küldök képeket
Evetke! Fényképeket küldheted, most már könnyen fel tudom tenni őket.
TimVerba, Többiek! Én szinte bármikor szívesen csatlakozom a WakeUp-túrára :), ki ne hagyjatok egy jóképű kocsiból! ;)
Kedves Klubtagok és Nemklubtagok!
Biztos tudjátok,hogy február óta az időm jelentős részét az tölti ki, hogy az Andi eddigi összes fellelhető művét arhíválom, digitalizálom CD-lemezre. Nos eddig azt hittem, mint régi-régi rajongó, mindent tudok a munkásságáról. Hát ekkorát régen tévedtem. Csodálatos felvételek, kuriózumok sokasága fordult meg nálam. Azt hiszem az Ő munkásságát így, ennyire együtt, még senki sem látta, talán még az Andi, vagy a szülei sem. Sok száz órát tölthettem "vele" és erre nagyon büszke vagyok és leszek, amíg élek. A lényeg: ha Andi hozzájárul kéne egy olyan klubnapot tartani, amin ezeket a csodákat közkincsé tennénk az érdeklődők számára.
Nos, mit szóltok az ötletemhez?
Üdv: OPI
Hmm, megtréfált az Index, szóval mégegyszer helyesen:
2003.09.05, Westend, Nyelvparádé
Jó reggelt holdfény
Sheldon Bloom
Miért kell, hogy sírj Argentína?
(Egy dal a Wake Up-ból, aminek Evetke biztos tudja a címét)
Azért vannak a jó barátok
Nekem is kedvet csinált a Wake Up-hoz a mai délelőtt. (Nem mintha eddig nem lett volna! ;-) Tetszett még nagyon az alkalomhoz illően háromnyelvű Evita-dal is.
A rend és azok kedvéért, akik nem voltak ott a "setlist":
2003.09.05, Westend, Nyelvparádé
Jó reggelt holdfény
Sheldon Bloom
Miért kell, hogy sírj Argentína?
Azért vannak a jó barátok
Kedves Evetke!
Azt hiszem igazad van!!Csak ma délelőtt a Westendben jöttem igazán rá, hogy valóban élőben kéne látni a Wake Up-ot az Andival. Sajnos nekem is csak valami hétvégi időpont volna jó. Ha az lesz írj!! Ott a helyem, ha elfogadtok útitársnak.
Üdv: OPI