Keresés

Részletes keresés

divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 22
De komolyan! Németh Péter épp most mondta az ATV-n Kovács Lászlónak, hogy mikor veszi már észre az MSZP, hogy a Martonyi János kitűntetése féle gesztusoknak semmiféle hozadéka sincs. Az ilyen hulladék figurákra hulladékságaira gondolok konkrétan, jobb, és bal oldalon egyaránt.
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.08.21 0 0 21
Csütörtökönként Stefka elvtárs a csúcs. Ahogy az tud nyalni, és még élvez is közben. Ha tehetem megnézem. Múltkor Páfy G.-vel az újságírói etikáról beszélgettek. Fergeteges volt. Őt sem rugják ki műsor közben. De ne is tegyék, még véletlenül sem.
Derek Creative Commons License 2003.08.21 0 0 20
"Amerikában a közszolgálati tévében nincs politikai műsor, legfeljebb kommentár nélküli parlamenti közvetítés. "

Amerikaban kozszolgalati TV sincs olyan ertelemben ,mint nalunk. Az ABC,NBC,CBS kereskedelmi TV-ek de musorstrukturajuk kb megegyezik az europai kozszolgalati tevekkel.
A PBS adok meg nonprofit adok, itt lenn delen szinte semmi politikai musoruk nincs,de eszakon egyes korzetekben sokak szerint a legjobb hirmusoraik es politikai elemzo musoraik vannak.

Előzmény: nofene (16)
sz Creative Commons License 2003.08.21 0 0 19
ejj!
ideges lettem... három videókazettát hoztam, mindenféle műsort fölvettem, mert tök jó az élő beszédet hallgatni (a viasat3-on ezért szoktam nézni a jerry springert, jó hallgatni az öblös fekete szlenget :))

na, megkeresem :)

Előzmény: Derek (15)
divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 18
Kicsit off:
Ehhez az állapothoz viszont lehetővé kellene tenni, hogy boldog-boldogtalan rádió és televízió csatornát működtessen.
On
Timna Creative Commons License 2003.08.21 0 0 17
szerintem ennél jobb, ha valaki hazudik néha.
úgy látszik úgy is tudjuk hogy hazudik, nem? :))
nofene Creative Commons License 2003.08.21 0 0 16
Nofene, Amerikában a közszolgálati tévében nincs politikai műsor, legfeljebb kommentár nélküli parlamenti közvetítés. SZVSZ ez Magyarországon is működne.
Az országos National Public Radio pedig itt kifejezetten a jobbra húzó kereskedelmi adók ellensúlya: szakmailag kifogástalan, de érezhetően liberális.
A nonprofit csatornák viszont érdekes módon ezerrel liberálisak, van köztük, amelyiket az ORTT naponta ítélné el egyoldalúságért. De itt alkotmányban rögzített jog, hogy bárki leegyszerűsítve lássa a világot: az ostoba őskonzervatív tulok, meg az anarchiáig liberális naív egyetemista is.
Derek Creative Commons License 2003.08.21 0 0 15
"egy médiás pacák nevére volnék kíváncsi. ha jól emlékszem, pont akkor vonult vissza, mikor kanadában voltam, 2000-ben. reggeli műsort vezetett talán az abc-n egy nővel, de ebben már nem vagyok biztos. őszes haj, kellemes hang."

az a gond,hogy ha te ott lattad akkor lehet ,hogy en itt nem,,mert a CBS,ABC,NBC reggeli hirmagazinjai helyi adasok,kb 6-8 ora kozott, nalunk a new orleansi studiobol jonnek ,es nem kozponti adas.

Előzmény: sz (11)
gyopárkocsond Creative Commons License 2003.08.21 0 0 14
szószerint ezt ajánlottam Neked az O.V. hírTV szereplése kapcsán. Ugye milyen jó ötlet?
:-)
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 13
Igen ám, csak ha nem vagyok otthon az adott ország belpol viszonyaiban, akkor nézhetem, hogy melyik műsorvezető, kivel, hogyan beszél.
Előzmény: Derek (12)
Derek Creative Commons License 2003.08.21 0 0 12
"Ismétlem, ezért vagyok kíváncs rá, hogy odább mi a helyzet médiafronton."

Lehet otthon is nezni a CNN-t.CNBS-t ,nezzed aztan majd latod.
Tanyerral meg biztosan sok mas csatornat is.

Előzmény: divot (9)
sz Creative Commons License 2003.08.21 0 0 11
:)

egy médiás pacák nevére volnék kíváncsi. ha jól emlékszem, pont akkor vonult vissza, mikor kanadában voltam, 2000-ben. reggeli műsort vezetett talán az abc-n egy nővel, de ebben már nem vagyok biztos. őszes haj, kellemes hang.

csak kíváncsi vagyok és már sose fog beugrani a neve :)

Előzmény: Derek (10)
Derek Creative Commons License 2003.08.21 0 0 10
"vóna egy (ontopik!) kérdésem :)"

Shoot!

Előzmény: sz (5)
divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 9
Jó, persze, tudom fogni. De az én szájízem szerint az való, ha valaki normálisan vezet egy közéleti műsort. És attól nem fog tetszeni a műsor, mert valaki a Hírtv-n bénázik. Ismétlem, ezért vagyok kíváncs rá, hogy odább mi a helyzet médiafronton.
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.08.21 0 0 8
Tudtommal a fejlettebb társadalmakban olyannyira sok csatorna hozzáférhető mindenki számára, hogy nem foglalkoznak egy-egy kereskedelmi csatornával.
Ha Berecz Annát fogni tudod, akkor foghatod pl. a Hírtévét is, meg a BUdapest tévét is, meg a Duna tévét is, ahol a te szájízed szerint mennek a híradások. MIt idegeled magad?
Előzmény: divot (-)
Timna Creative Commons License 2003.08.21 0 0 7
nocsak.
könnyű azt mondani.
oszt legalább tudhatom-é, hogy mit? :)
Előzmény: Kulik (3)
divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 6
Tényleg érdekel, hogy Európában milyen feltételeknek kell megfelelnie egy közéleti műsor vezetőjének. Mert idehaza tulajdonképpen semminek.
sz Creative Commons License 2003.08.21 0 0 5
Derek!
te ugye az nagy ámerikában vagy? vóna egy (ontopik!) kérdésem :)
Előzmény: Derek (4)
Derek Creative Commons License 2003.08.21 0 0 4
Honnan tudjam en csak a horgaszmusorokat, a idojaras es vizallasjelentest es a halivudi szemetet nezem a foghato kb 100 csatornan,Dirty Harry, meg Terminator, meg Back to the Future, Oz a csodak csodaja,meg hasonlok az itteni politikai musorok nem erdekelnek.
Kulik Creative Commons License 2003.08.21 0 0 3
Hazudott.
Előzmény: Timna (1)
Kulik Creative Commons License 2003.08.21 0 0 2
Írj az ORTT-nek: http://www.ortt.hu/kozlemenyek/2001/20010423.htm
Timna Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1
oszt mit művelt? :) biztos liberálbolsi volt vagy mi? :)
magyar vagy0k nem turista. ez jobb nullázás lett volna. na mindegy.
Timna Creative Commons License 2003.08.21 0 0 0
nem vagy0k külföldi
divot Creative Commons License 2003.08.21 0 0 topiknyitó
Ha van a fórumon nyugati országból netező hazánkfia, akkor segítsen már egy kicsit. Azt szeretném tudni, hogy arrafelé milyenek a televíziós műsorvezetők. Néztem ma reggel Berecz Annát, és arra gondoltam, hogy amit ez a nő művel, azért normális országban már műsor közben kirúgnák. Aztán ott a Napkelte stábaja.
Szóval Nyugaton hogy megy ez? Arrafelé normálisan működik a média?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!