De komolyan! Németh Péter épp most mondta az ATV-n Kovács Lászlónak, hogy mikor veszi már észre az MSZP, hogy a Martonyi János kitűntetése féle gesztusoknak semmiféle hozadéka sincs. Az ilyen hulladék figurákra hulladékságaira gondolok konkrétan, jobb, és bal oldalon egyaránt.
Csütörtökönként Stefka elvtárs a csúcs. Ahogy az tud nyalni, és még élvez is közben. Ha tehetem megnézem. Múltkor Páfy G.-vel az újságírói etikáról beszélgettek. Fergeteges volt. Őt sem rugják ki műsor közben. De ne is tegyék, még véletlenül sem.
"Amerikában a közszolgálati tévében nincs politikai műsor, legfeljebb kommentár nélküli parlamenti közvetítés. "
Amerikaban kozszolgalati TV sincs olyan ertelemben ,mint nalunk. Az ABC,NBC,CBS kereskedelmi TV-ek de musorstrukturajuk kb megegyezik az europai kozszolgalati tevekkel.
A PBS adok meg nonprofit adok, itt lenn delen szinte semmi politikai musoruk nincs,de eszakon egyes korzetekben sokak szerint a legjobb hirmusoraik es politikai elemzo musoraik vannak.
ejj!
ideges lettem... három videókazettát hoztam, mindenféle műsort fölvettem, mert tök jó az élő beszédet hallgatni (a viasat3-on ezért szoktam nézni a jerry springert, jó hallgatni az öblös fekete szlenget :))
Nofene, Amerikában a közszolgálati tévében nincs politikai műsor, legfeljebb kommentár nélküli parlamenti közvetítés. SZVSZ ez Magyarországon is működne.
Az országos National Public Radio pedig itt kifejezetten a jobbra húzó kereskedelmi adók ellensúlya: szakmailag kifogástalan, de érezhetően liberális.
A nonprofit csatornák viszont érdekes módon ezerrel liberálisak, van köztük, amelyiket az ORTT naponta ítélné el egyoldalúságért. De itt alkotmányban rögzített jog, hogy bárki leegyszerűsítve lássa a világot: az ostoba őskonzervatív tulok, meg az anarchiáig liberális naív egyetemista is.
"egy médiás pacák nevére volnék kíváncsi. ha jól emlékszem, pont akkor vonult vissza, mikor kanadában voltam, 2000-ben. reggeli műsort vezetett talán az abc-n egy nővel, de ebben már nem vagyok biztos. őszes haj, kellemes hang."
az a gond,hogy ha te ott lattad akkor lehet ,hogy en itt nem,,mert a CBS,ABC,NBC reggeli hirmagazinjai helyi adasok,kb 6-8 ora kozott, nalunk a new orleansi studiobol jonnek ,es nem kozponti adas.
egy médiás pacák nevére volnék kíváncsi. ha jól emlékszem, pont akkor vonult vissza, mikor kanadában voltam, 2000-ben. reggeli műsort vezetett talán az abc-n egy nővel, de ebben már nem vagyok biztos. őszes haj, kellemes hang.
csak kíváncsi vagyok és már sose fog beugrani a neve :)
Jó, persze, tudom fogni. De az én szájízem szerint az való, ha valaki normálisan vezet egy közéleti műsort. És attól nem fog tetszeni a műsor, mert valaki a Hírtv-n bénázik. Ismétlem, ezért vagyok kíváncs rá, hogy odább mi a helyzet médiafronton.
Tudtommal a fejlettebb társadalmakban olyannyira sok csatorna hozzáférhető mindenki számára, hogy nem foglalkoznak egy-egy kereskedelmi csatornával.
Ha Berecz Annát fogni tudod, akkor foghatod pl. a Hírtévét is, meg a BUdapest tévét is, meg a Duna tévét is, ahol a te szájízed szerint mennek a híradások. MIt idegeled magad?
Honnan tudjam en csak a horgaszmusorokat, a idojaras es vizallasjelentest es a halivudi szemetet nezem a foghato kb 100 csatornan,Dirty Harry, meg Terminator, meg Back to the Future, Oz a csodak csodaja,meg hasonlok az itteni politikai musorok nem erdekelnek.
Ha van a fórumon nyugati országból netező hazánkfia, akkor segítsen már egy kicsit. Azt szeretném tudni, hogy arrafelé milyenek a televíziós műsorvezetők. Néztem ma reggel Berecz Annát, és arra gondoltam, hogy amit ez a nő művel, azért normális országban már műsor közben kirúgnák. Aztán ott a Napkelte stábaja.
Szóval Nyugaton hogy megy ez? Arrafelé normálisan működik a média?