Keresés

Részletes keresés

elbé Creative Commons License 2003.09.04 0 0 12
Na, ma rájöttem, nem csak az én gépem ilyen! Melóhelyen ugyanez a probléma lépett fel, a rendszerbe nem tudtam belépni, mivel egér+bill. sehol. Kikapcs/bekapcs segített.
Persze ps/2 mindegyik. Sajna továbbra sem értem, mitől van az, hogy egyszer műxik, máskor nem, spontánul. És a reset nem elég, kikapcs/bekapcs és minden jó.
Nem oprendszer hiba, otthon Grub inditja a gépet, minkahelyen w2k, az alaplap is tök más; itt bíz a jó öreg ps/2 a hunyó!
Előzmény: mr_ricsi (10)
KRCGenk Creative Commons License 2003.09.02 0 0 11
Kozben rajottem, hogy mi a baj....

tul meleg volt a hazban! a proci volt vagy 62 fokos, az alaplap meg olyan 47 korul...

levettem a haz oldalat(amugy egesz nyaron ugy volt, csak elutaztam es addig visszaraktam nehogy anyam takaritas kozben a porszivo csovevel "beleturkaljon":))) ), a proci homerseklete szepen visszaesett 46-50 korulire, az alaplape meg olyan 35-38-ra... nah azota nem fagyott egyszer sem!

lehetseges, hogy tenyleg a magas homerseklet volt a prob?:-/

mr_ricsi Creative Commons License 2003.08.26 0 0 10
Ha van kéznél egy bootfloppy, próbáld meg arról elindítani a gépet.
Ha a bootolás végén sem ég egyik LED sem, akkor az Oprendszerben kell keresni a hibát. (Esetleg memória gond is lehet)
Előzmény: elbé (9)
elbé Creative Commons License 2003.08.26 0 0 9
A ledek nem világítanak, de a a BIOS-ba be lehet lépni. Ugyanakkor nem sír a rendszer, hogy nem észlel billentyűzetet, ami mindennek fényében legalábbis érdekes.
Előzmény: mr_ricsi (7)
molnartiby Creative Commons License 2003.08.26 0 0 8
Visszatérve az alapproblémára az enyém is ezt csinálja videonál.
Nálam egyértelműen codec-probléma.
Ha mindent kiirtok, nem megy semmi, ha a megakodeket módosítva rakom fel nem fagy le.
Ha fullban telepítem, rendszeresen lefagy(nem állandóan, gyakran)
Előzmény: KRCGenk (-)
mr_ricsi Creative Commons License 2003.08.26 0 0 7
A LED-(ek) világítanak olyankor, amikor nem működik a billentyű?
És még az oprendszer indulása előtt pl. a Biosba a Del-lel be lehet lépni?
Előzmény: elbé (4)
elbé Creative Commons License 2003.08.26 0 0 6
Persze hogy próbáltam, ez volt az első, de ugyanez volt a végeredmény. Tkp. nem túl komoly a probléma, mert usb-s bill.-el gond nélkül megy, de izgat, hogy nem értem, mi a fene okozza.
Előzmény: slaci (5)
slaci Creative Commons License 2003.08.26 0 0 5
Próbáltad másik billentyűzettel? Már találkoztam ilyen gonddal: DOS alatt tökéletesen ment, de az NT már nem ismerte fel:-(
Előzmény: elbé (4)
elbé Creative Commons License 2003.08.25 0 0 4
Nem akarok új topicot nyitni, a problémámmal, ezért ide írok. A billentyűzetem PS/2-es csatolású, és gyakran előfordul, hogy bekapcsolás után a gép nem fogad el semmilyen inputot a billentyűzetről. Érdekes az, hogy az öntesztnél nem írja ki, hogy nincs billentyűzet, ám használni nem lehet se win98, se win2k se suse alatt. A reset nem segít, de a ki-be kapcsolás igen.
Mi ennek az oka? Bios vagy/és alaplapi probléma?
glad Creative Commons License 2003.08.25 0 0 3
Lehet hogy úgy jártál mint én a táppal.
Mióta van a fagyás?
Mit csináltál elötte? harver softver telepítés???
rumkirály Creative Commons License 2003.08.24 0 0 2
hallottam valamit az SBLive és a magyar windows összeférhetetlenségéről, de ez már régen volt és nem emléxem pontosan, de 1 probát talán megér
KRCGenk Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1
wow....
Előzmény: NemethA (0)
NemethA Creative Commons License 2003.08.13 0 0 0
és ilyen alakú dologról szól a zene: 0 ?

egyébként szerintem nem 0 fok van a házban, és a proci 0 alakú ventije nem bírja a meleget.

és ilyen alakú dologról szól a zene: 0 ?

egyébként szerintem nem 0 fok van a házban, és a proci 0 alakú ventije nem bírja a meleget.

KRCGenk Creative Commons License 2003.08.13 0 0 topiknyitó
Az a nagy problemam, hogy zenehalgatas, es filmnezes kozben rendszeresen lefagy a gep.. Tobb fajta playert probaltam mar, de mindegyiknel jelentkezett ez a problema!
Mi lehet a gond?

Help Wanted!

Az a nagy problemam, hogy zenehalgatas, es filmnezes kozben rendszeresen lefagy a gep.. Tobb fajta playert probaltam mar, de mindegyiknel jelentkezett ez a problema!
Mi lehet a gond?

Help Wanted!

---
AsusA7N8X, Athalon XP 2400+, 2X DDR 256(333), SB Live 5.1... XP Prof.., Direct X 8.1

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!