Keresés

Részletes keresés

BadGuy Creative Commons License 2003.08.13 0 0 11
Facehugger a kedvencem , imadok ugrabugralni ;p
KALYBER Creative Commons License 2003.08.11 0 0 10
igen, valószínűleg a gyors ide-oda mozgások váltják ki ezt az egészet...

(hozzá kell tennem hogy végs az AvP-t a predatorral sikerült végigvinnem...
bár a 2. részben már a második pályára se tudtam lépni... nem beszélve az alien-küldetésről... az arcmászóval 2 perc és k.o. vagyok... attól beszédülök...)

murray Creative Commons License 2003.08.11 0 0 9
nálam egy-két izgalmasabb gáma esetén a hideg veriték "üt ki" rajtam ..:-))
de engem megnyugtat, bizonyos értelemben, bármilyen szar napom volt sikeresen kikapcsol..
the_mikee Creative Commons License 2003.08.11 0 0 8
nekem csak gyomorfelfordulgatásom van.
de csak akkor ha nagyon rohangálok forgok pattogok összevissza.
pl a rainbow6-nél nem volt semmi ilyen, mert ott szépen nyugisan nyomultam előre:)

szal ha ésszel csinálod túl lehet élni.. bár nekem izzadás nem volt..

mikee

murray Creative Commons License 2003.08.11 0 0 7
akkor javaslom aki ebben szenved kerülje el a soldier os fortune 2 gámát!
több pályán keresztül töksötét csak éjjellátóval tudsz menni és nagyon jönnek.....mindig levert a viz
KALYBER Creative Commons License 2003.08.11 0 0 6
nekem már a doom óta megvan ez a problémám... utoljára, (amiből adódóan létrehoztam mostmár ezt a topicot) az történt, hogy végignéztem a Half Life 2 vagy háromnegyed órás videóját... mongyuk a játék megjelenítése lenyűgöző volt, dee már éreztem a közepénél, hogy húú de melegem lett és így tovább... végignéztem azért... de még vagy 3 órán át szédelegtem meg fájt a fejem... pont úgy mintha egy alkoholtól sem mentes buli után kelnék fel(...).
Viszont... kocsiba nem vagyok rosszul (már...) és pl. az Indiana Jones and the Emperor's Tomb -nál nem jön ez így elő (habár inkább azt mondanám, hogy enyhébbek a tünetek...)(és pl egy need for speed- nél sincs semmi...)igaz egy fps-ben sokkal gyorsabbak a forgások, és helyzetváltások... hmmmm

(egyenlőre maradok a jó öreg kalandjátékoknál...)

murray Creative Commons License 2003.08.11 0 0 5
én ugyanezt érzem pár nap FPS mentes nap után pl nyaralás...:-))
Zombie Creative Commons License 2003.08.11 0 0 4
motion sickness a dolog angol neve. ugyanezt (vagy hasonlot) kaphatod kocsiban, repulon, hajon. roviden arrol van szo, hogy a szemed mozgast erzekel, a fuled (felkoros ivjaratok, vagy mifene) viszont nem, es ezt nem szereti az agy.

ha tudsz angolul, van rola egy Slashdot thread itt, meg pl. itt is irnak rola egy rahedlit.

a kommentelok szerint hasznalhat, ha: tavolsagot valtoztatsz, felbontast valtoztatsz, ablakban jatszol, illetve ha idonkent kitekintesz a monitor melle, vagy korbe a szobaban.

Előzmény: KALYBER (-)
n0ise Creative Commons License 2003.08.10 0 0 3
ja.
már a doom-nál is írtak róla, vagy pont a játék readme.jében volt már nem emléxem.
lényeg: ülj távolabb, vagy közelebb a monitorhoz, változtass felbontást, lehet segíteni fog.

azt' ha még se, akkor vedd elő a gazdálkodj okosant ;)

Előzmény: Raphael (2)
Raphael Creative Commons License 2003.08.10 0 0 2
Nem feltetlenul epilepszia (illetve biztos lehet az is), inkabb tengeribetegseg. Nekem is van ilyenem, hanyingerem lesz vagy tiz percen belul, nem is jatszok fpseket :)
NB2 Creative Commons License 2003.08.10 0 0 1
Nekem sincs szerencsére ilyen bajom, de a dolog tényleg van. A PC Guru játékmellékletéhez írták le mindig ezt az epilepsziás dolgot és eleinte nem hittem el. De aztán több helyen is hallottam, olvastam róla, ugyhogy sajna előfordul egyes embereknél.
Kőarcú Creative Commons License 2003.08.10 0 0 0
Hali.
Én szerencsére nem szenvedek ebben a "kórban", de ez a dolog valóban létezik.
Van egy ismerősöm aki a Return To castle Wolfenstein-től járt így.
Ő a következőket mondta:
Elkezdett vele játszani, kb.10 perc után elkezdett szédülni, izzadt, folyt róla a víz.
Állítása szerint ha nem fejezi be akkor azonnal és nem iszik egy pohár vizet, tuti hogy elájult volna.
Ez epilepszia jele szerintem, van olyan ember akiből a Pc-s játék kihozza ezt a hajlamot.
Üdv.:Kőarcú
KALYBER Creative Commons License 2003.08.09 0 0 topiknyitó
oké...
most biztosan hülyének fogtok tartani, de...

Csak velem van az ha játszok, vagy akár csak nézek egy fps- játékot... 10 perc se kell és elkezd fájni a fejem, meg szédülök és a hányinger kerülget...?

Szerettem volna sok ilyen játékot játszani (aliens vs predator, jedi knight, half life(2!!))
de ecc'en rosszul leszek...

Könyörgöm! ha legalább egyvalaki átélte volna ugyanezt "tök-jó-lenne" mert legalább nem lennék egyedül ezzel...
csak kíváncsi vagyok...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!