ha tényleg elszánt vagy, keresd meg a Bodag nevű roma éttermet/kocsmát a Tömő utcában (VIII. ker., Tömő u. 33/a.), ahol sokszor lépnek fel kezdő cigányzenészek, szerintem biztos tudnak segíteni (a személyzet is nagyon segítőkész és barátságos, valami tippet biztos kapsz tőlük). sajnos a hely telefonszámát nem találtam sehol
Nagyon sajnáljuk, hogy elrontottuk a kedvedet. De mégis milyen válaszokat vártál? "Cigányzenekar fellépést vállal!"? Hát hol olvassák cigányzenekarok az Index fórumait!?!?!?
Na, azért nem kell így felkapni a vizet! Mi, az Index Fórum olvasi mind együttérzünk veled. Hidd el, a dolgok előbb-utóbb jóra fordulnak! A magam részéről még a gépelési hibákat is meg tudom érteni, amikor az én csajom lelépett, én is gyakran fordultam az alkoholhoz menedék és oltalom gyanánt, olyankor az ember el-eltéveszti a betűket a klaviatúrán időnként.
Olyan kis együttesek, cigányzenekarok jelentkezését várom, vagy olyan emberkéket, akik tudnának segíteni abban, hogy a menyasszonyomnak - akivel egy hónapja szakítottam - szerenádot adtassak!
Az előadni kívánt szám címe: Rózsák beszélgetnek
Kérem segítseket S.O.S
zajlas@freemail.hu