Keresés

Részletes keresés

Bant Creative Commons License 2003.08.08 0 0 17
na ne viccelj már, topiknyitó!
majd biztos elfutnak a biztonsági őrök látván hogy te a rendőrséget fogod hívni!Röhögnöm kell. melleseleg a "kretén társaságnak" mindenféle engedélye megvan, de gondolom ez az infó téged úgysem érdekel...
Janibacsi Creative Commons License 2003.08.08 0 0 16
Elnezest, hogy nem kutattam vegig a zegesz internettet, hogy egy frissen nyilt topikban felvetett kerdesekre, nem-e valahol mashol valaszolt esetleg az illetekes. Telleg csak fikazok, borzaszto! :o)

JAno

Előzmény: Csokis (15)
Csokis Creative Commons License 2003.08.08 0 0 15
Nem is, mert a másik plázsos topikban ír. Ott írta, hogy későn vette észre, hogy van már ilyen jellegű topik.
Nem csak fikázni kell, olvasni is!
Előzmény: narancsbukta (12)
narancsbukta Creative Commons License 2003.08.08 0 0 14
az biztos. kerdes, hogy a topicnyito hosunk mifele mellektermek? :))))))))))))
Előzmény: Janibacsi (13)
Janibacsi Creative Commons License 2003.08.08 0 0 13
Igen, szerintem is, ez a topic egy kezdetleges hangulatkeltesi akcio mellektermeke.

JAno

Előzmény: narancsbukta (12)
narancsbukta Creative Commons License 2003.08.08 0 0 12
ehe ehe, nem nagyon tolong errefele a topicnyito hosunk :)))))))))))
narancsbukta Creative Commons License 2003.08.07 0 0 11
A minap meselte a szomszedom, aki a helyszinen dolgozik, hogy valami biciklista barom behajtott a teruletre, es amikor az egyik or odaszolt neki, hogy nem kene a markologep alatt biciklizni, leszalt a bringarol, es "szetutom a rohadt komcsi pofadat" felkialtassal lezuzta a sracot. Mire odaertek a tobbiek, mar nem volt akkora hos, futott mint a nyul, aztan felpattant a cajeszra, es suheeee...
Most kit jelentsen fel a leutott srac?

Apropo, nem te voltal az kedves topicnyito?

(hoaxra hoaxot...:)))))))))))))

Timna Creative Commons License 2003.08.06 0 0 10
biztos önbíráskodás az, ha az ember visszaüt? :)
Előzmény: akito (8)
FSO Papa Creative Commons License 2003.08.06 0 0 9
malac,

azért arra számíts, hogy mivel egyértelműen neked van igazad, ez sosem lesz elismerve, sőt ha szerencsés vagy és a kis gecinek akinek lecsókoltál egyet, van valami kapitány cimbije, még téged húznak meg...vigyázz a bokáidra:-(
vszeg IQ5-ös főnökük azt a parancsot adta hangyáinak, hogy senkit ne engedjenek be, ha kell, akár erőből is tarsák őket vissza, ha nem látja senki...
egy sarokra lakom onnan, lehet egyik nap én is kibiciklizem arra. Ha nem ránt le senki, hálából telihugyozom a homokjukat:-))

na bocs csak mindig megindul az agyam az ilyen tüpis ungarise ügyektől...

p

Előzmény: agresszívmalac (-)
akito Creative Commons License 2003.08.06 0 0 8
Azért azzal az önbíráskodással ne dicsekedj majd a zsaruknak!
schi Creative Commons License 2003.08.05 0 0 7
Ha agresszivm ugy gondolja, schi örömmel áll mindenben a segítségére! Mindenben! Mellesleg lehet, hogy megérné tényleg rendőrségi ügyet csinálni ebből, mert ha tényleg megtörténhetett ez veled akkor mással is meg fog. Lényeg az első mondatban.

Schi

Janibacsi Creative Commons License 2003.08.05 0 0 6
De ha elgurult mellete, gondolom akkor latta az iqfájtert. Azt nehezen hiszem, hogy rezzenestelen arccal megvarta mig elgurul mellette majd hirtelen akcioba lendult... Szal? Hogyisvotez?

Jano

Előzmény: YaMo (5)
YaMo Creative Commons License 2003.08.05 0 0 5

lehet hogy elgurult mellette , és
ugy lökte fel az a paraszt.

sajnos már én is tapasztaltam mennyi
hihetetlenül balfasz ember van ilyen téren.

Előzmény: Janibacsi (4)
Janibacsi Creative Commons License 2003.08.05 0 0 4
Nem kotekedni akarok, de...

Aszondod, bringaval gurulsz a rakparton, majd hirtelen hatulrol a foldre rant valaki. Ezt megis hogy csinalta? Odateleportalt? Vagy lopakodo modban utanadfutott?? Hogyhogy nem vetted eszre az izomagyut??

JAno

YaMo Creative Commons License 2003.08.05 0 0 3

mivel én is sokat bicajozom , csak részvétemet
tudom kifejezni , szerintem jelencsd fel öket.

midnenféleképp.

ez is csak itt vadkeleten fordulhatott elö.
ez a dagatt, kopasz , pup a honajalatt tipusu
állat , csak itt fordul elö.

TOM Creative Commons License 2003.08.05 0 0 2
Egyutterzesem!
Remelem ezert meg valaki meguti a bokajat!
T
Előzmény: agresszívmalac (1)
agresszívmalac Creative Commons License 2003.08.05 0 0 1
Én is ilyesmire gondoltam. Köszi:)
Előzmény: a forest mighty black (0)
a forest mighty black Creative Commons License 2003.08.05 0 0 0
mint mindig, a legjobb tanacs most is: azonnal hivni a rendorseget. igy mar sokat nem tehetsz, de azert vetess egy orvosi latleletet es jelentsd fel oket. nem lesz belole semmi, de legalabb kihallgatjak a kocsogoket.
agresszívmalac Creative Commons License 2003.08.05 0 0 topiknyitó
Drága fiatalok,

Ne menjetek a Budapest plázsra ha nem, akarjátok, hogy összeverjenek titeket.

Ma bringával jöttem át a budai oldalról és pechemre a pesti rakparton akartam folytatni az utamat. A rakparton semmiféle jelézés nincs, hogy építkezési terület (mellesleg nincs is építési engedélyük) lenne vagy ilyesmi.

Éppen gurulok rá a rakpartra amikor valaki hátulról elkapja a hátizsákomat és leránt a földre.

Akkorát taknyoltam mint egy ház, a tenyeremről és a térdeimről simán lejött vagy 4kg bőr még jó, hogy volt rajtam sisak mert különben még a fejem is szétment volna. A kerekembem olyan nyolcas lett, hogy egy butább elemi iskolai csoport számára is kiváló szemléltető eszköz lenne matek órákon.

Amikor felkeltem a buzi kis biztonsági őr ott örömködött felettem, mire persze egy olyat lekevertem neki, hogy (remélem) két hétig cseng még a füle tőle.
Persze rögtön ott teremtek a haverjai és csak az mentett meg a lincsléstől, hogy
1.) ők is be voltak szarva olyan nagyot zuhantam
2.) a lemerült mobilomon rögtön virtuális hívást kezdeményeztem a rendőrséggel, amitől a kis köcsögök rögtön elpucoltak a helyszínről

Most szerintetek kit jelentsek fel a buzi kis "kopasz" biztonságiakat és a céget vagy azt a kretén társaságot akik (hangsúlyozottan építési engedély nélkül) építkeznek a parton és egy kőagyú kis nullszaldós társasággal terrorizálják a járókelőket????

Üdvözletel: agresszívmalac

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!