Hát nagyon nem megy ez a topic, pedig varázslatos Galapagos! Aki egy az egyben azt várja, ami a National Geographic e témában forgatott filmjeiben látható, az csalódni fog. Mi tavaly októberben jártunk ott és valóban különleges élővilággal találkoztunk és javaslom addig induljanak el az odavágyók, amíg teljesen meg nem szüntetik Galapagos-ra a turizmust!
Ma már ez is egyszerű dolog. Szerzel magad mellé még másik 5 embert akinek van 1200000 Ft-ja és befizettek egy útra (16 nap ebből 6 nap dzsungel, 4 nap Galapagos a többi meg Quito és utazás) Ellátás van jó minden szép, csak a kezdő összeg húzós. Persze ha több embert szerzel mint 5 még az is csökkenhet.
Ja és évente csak bizonyos mennyiségű ember utazhat be a szigetekre!
Igazából szívesen halgatnám (olvasnám) meg valakinek az élménybeszámolóját, mert utazási irodában és interneten sem úgy jönnek át a dolgok, ahogy azt esetleg egy utazó látja.
Fontosnak tartom a személyes élményeket mert az nem reklám szagú.
Kedves R-U-D! A Vista Utazási Iroda 2004.ősz-tél-tavasz katalógusában láttam Galapagos utat. Nem reklám, nem vagyok utazási irodai alkalmazott, de info forrásként talán hasznát veszed.
Nem jártam még...
...de annyira érdekes lehet!
Tegnap láttam egy műsort a darwini paradicsomról és megfogadtam, hogy inkább előbb mint utóbb eljutok oda.
Repjegy már 175e-től van, így annyira nem is távoli az elképzelés, de mivel jóformán az átlagnál nem tudok többet a helyről és környékéről (és lehet, hogy másokat is érdekelne) ide írjátok a jótanácsokat, élményeket az evolúció példás szigetéről.
Hányan lennétek?Mi is vagyunk úgy 3-4-en.Az elképzelt programot elolvas6od a www.dwh.hu/turák részlegen.Ha még mindig menni akartok,kérlek jelentkezz!Köszi:Masterlucifer,www.dwh.hu
Utána nézek!Mi is oda készülünk,csak búvárkodás a vége.Probálkoz6sz a www.padi.com,www.naui.com ill spnyol utazási honlapokon a keresőprogramban a bucear szóval.Tsá:Masterlucifer,www.dwh hu
Január végén a dél-amerikai kőrutunk során szeretnénk a Galapagosz szigetekre is elmenni.
Valaki tud ajánlani megbízható utazási irodát Quitóban? Melyik szigetet nem szabad semmiképpen kihagyni? Eléggé megbízhatók-e az olcsó hajótúrák?
Egyelőre ennyit! :-))