Keresés

Részletes keresés

Pathmaster Creative Commons License 2023.05.20 -1 0 12
itsme1 Creative Commons License 2017.05.09 0 0 11
hiroda Creative Commons License 2009.04.28 0 0 10
..
Nophre Creative Commons License 2009.01.18 0 0 9

Hát nagyon nem megy ez a topic, pedig varázslatos Galapagos! Aki egy az egyben azt várja, ami a National Geographic e témában forgatott filmjeiben látható, az csalódni fog. Mi tavaly októberben jártunk ott és valóban különleges élővilággal találkoztunk és javaslom addig induljanak el az odavágyók, amíg teljesen meg nem szüntetik Galapagos-ra a turizmust!

N.

hukrisz1 Creative Commons License 2008.07.05 0 0 8

Ma már ez is egyszerű dolog. Szerzel magad mellé még másik 5 embert akinek van 1200000 Ft-ja és befizettek egy útra (16 nap ebből 6 nap dzsungel, 4 nap Galapagos a többi meg Quito és utazás) Ellátás van jó minden szép, csak a kezdő összeg húzós. Persze ha több embert szerzel mint 5 még az is csökkenhet.

Ja és évente csak bizonyos mennyiségű ember utazhat be a szigetekre!

Azért a Madagaszkár se kutya!

R-U-D Creative Commons License 2005.01.07 0 0 7
Akkor sem adom fel! Írjatok!
R-U-D Creative Commons License 2004.11.11 0 0 6

Köszi!

Igazából szívesen halgatnám (olvasnám) meg valakinek az élménybeszámolóját, mert utazási irodában és interneten sem úgy jönnek át a dolgok, ahogy azt esetleg egy utazó látja.

Fontosnak tartom a személyes élményeket mert az nem reklám szagú.

iperiksz Creative Commons License 2004.11.11 0 0 5
Kedves R-U-D! A Vista Utazási Iroda 2004.ősz-tél-tavasz katalógusában láttam Galapagos utat. Nem reklám, nem vagyok utazási irodai alkalmazott, de info forrásként talán hasznát veszed.
R-U-D Creative Commons License 2004.11.10 0 0 3
Ecuadorból lehet eljutni ide, ahol a 2880m! magas fővárosba, Quitoba száll le a repülő. Hogy onnan hogyan tovább még nem tudom.
R-U-D Creative Commons License 2004.11.10 0 0 2
Nem jártam még... ...de annyira érdekes lehet! Tegnap láttam egy műsort a darwini paradicsomról és megfogadtam, hogy inkább előbb mint utóbb eljutok oda. Repjegy már 175e-től van, így annyira nem is távoli az elképzelés, de mivel jóformán az átlagnál nem tudok többet a helyről és környékéről (és lehet, hogy másokat is érdekelne) ide írjátok a jótanácsokat, élményeket az evolúció példás szigetéről.
tormentor_ Creative Commons License 2003.08.06 0 0 1
Szasz!

Hányan lennétek?Mi is vagyunk úgy 3-4-en.Az elképzelt programot elolvas6od a www.dwh.hu/turák részlegen.Ha még mindig menni akartok,kérlek jelentkezz!Köszi:Masterlucifer,www.dwh.hu

Előzmény: vilagutazo (-)
tormentor_ Creative Commons License 2003.07.30 0 0 0
Szasz!

Utána nézek!Mi is oda készülünk,csak búvárkodás a vége.Probálkoz6sz a www.padi.com,www.naui.com ill spnyol utazási honlapokon a keresőprogramban a bucear szóval.Tsá:Masterlucifer,www.dwh hu

Előzmény: vilagutazo (-)
vilagutazo Creative Commons License 2003.07.25 0 0 topiknyitó
Január végén a dél-amerikai kőrutunk során szeretnénk a Galapagosz szigetekre is elmenni.
Valaki tud ajánlani megbízható utazási irodát Quitóban? Melyik szigetet nem szabad semmiképpen kihagyni? Eléggé megbízhatók-e az olcsó hajótúrák?
Egyelőre ennyit! :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!