Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.21 0 0 35
Naccerű, humoros beszédett mondott tennap Csabink!

+ lehet valahol tanálni nyomtatásban is?!
Ma is szeretnék kacagniii!

drzyx Creative Commons License 2003.07.20 0 0 34
Nem annyira Kunos személye volt a lényeges, hanem az, hogy az elnöki kegyelmet alkotmányjogilag megvétózhatja-e a mindenkori politikai delegát igazságügyminiszter. Szvsz nem, de mégis ez a helyzet következehetett be és ebben van többek közt Ibolyka felelössége. Azért, mert at emberek általában utálják a bankárokat és hogy felszörföljön a népszerüségi lista elejére alkotmányossági alapelvet kérdöjelezett meg...
Normális jobboldal persze hogy kellene, csak nem vagyok olyan biztos benne, hogy ez Dávid Ibolyával és a jelenlegi MDF-el megvalósítható. Azt hizsem inkább sajnálatos centrifugális erö repíti szét a választókat és az X-elés hitbeli kérdés lesz:((

dr. X

Előzmény: malaclopo (33)
malaclopo Creative Commons License 2003.07.20 0 0 33
én sem felejtem el, meg Kunost sem, de azért még mindig drukkolok az mdf-nk, mert kellene egx normális jobboldali párt, a fidesz erre egyelőre nem alkalmas, és fokozatosan távolodik a normalitástól
Előzmény: mérőszalag (27)
drzyx Creative Commons License 2003.07.19 0 0 32
arra, arra, amikor má Pista bá´ se bírta tovább és inkább kért egy vörös kisfröccsöt, mer´ Ibolyka senkit nem hagyott szóhoz jutni... hát akkor éppen sok minden eszembe jutott róla, ezek között speciel a konszolidált úrinö mint olyan nem szerepelt:))

dr. X

Előzmény: mérőszalag (31)
mérőszalag Creative Commons License 2003.07.19 0 0 31
Arra gondolsz, amikor kb. öten egyszerre beszélték végig a műsort levegővétel nélkül?

Az is a kedvencem volt. :-)

Előzmény: drzyx (28)
beton01 Creative Commons License 2003.07.19 0 0 30
Hendének"csillogott a szeme" Szőke szerint, miután a Fideszes vezetővel tárgyalt.
Nos ez meglehetősen szubjektív megállapítás. Ezt a blődlit(primitív mószerolást) kellett volna egy komoly napilapnak közölnie?
Hy Creative Commons License 2003.07.18 0 0 29
"Az MDF alelnöke, Szőke László a Magyar Nemzet hasábjain kívánta megjelentetni a Néhány szó H.Cs.-ról című levelet, miután a jobboldali napilap egy másik Orbán Viktorhoz közelálló polgári körös, Balás Piri László cikkével kiállt Hende Csaba mellett. A Magyar Nemzet nem közölte az írást."
Az (mn)-től mást nem is várhat az olvasó.

Amúgy a "yobb" tele van hasonló érdek-kaméleonokkal.

drzyx Creative Commons License 2003.07.18 0 0 28
És a választások elött, amit a TV2 stúdiójában alakított Ibolyka az semmi?:))

dr. X

Előzmény: mérőszalag (27)
mérőszalag Creative Commons License 2003.07.17 0 0 27
Látom menet közben megválaszoltad a kérdésedet. :-)

Én úgy látom, hogy az MDF olyan helyzetben van, hogy innen már nem lehet lentebb csúszni. Ők a két választás között eltérő hangnemet ütnek meg, a végén pedig közösködnek. Önállóak is, meg nem is. Olyanok, mint Románia volt a Varsói Szerződésben.

Hát igen. Torgyánt alaposan megvezette Orbán. Dávid biztosan emlékszik erre.

Dávid túlságosan exponálta magát Orbán mellett. A "Nem értek a focihoz" kiszólását nem fogom elfelejteni egy ideig, és lehet, hogy más sem.

Előzmény: Gróf Úr (24)
mérőszalag Creative Commons License 2003.07.17 0 0 26
Petrasovics/ts?
Gróf Úr Creative Commons License 2003.07.17 0 0 25
(Petrasovics Anna, köszönet a segítségért :-D)
Gróf Úr Creative Commons License 2003.07.17 0 0 24
Nem vagyok politológus, csupán amatőr (de, mint tudjuk kis Hazánkban mindenki genetikailag ért a focihoz és a politikához); viszont úgy látom, hogy az MDF saját felszámolásán fáradozik. Szerintem két és fél út áll előttük:
- markánsan elkülönülnek a F-MPSZ -től és megpróbálnak önerőből bejutni 2006 -ban
- mindenben támogatják a F-MPSZ -t, de árnyalatnyi eltérő véleményt néha megfogalmaznak és remélik, nem olvadnak be
- és a fél: beolvadnak.

Az elsőhöz nem elég "tökös" Dávid Nagyságos Asszony (ha fogalmazhatok ilyen profánul), ahhoz egy Csapody kéne (például).
A második esetén kalap, kabát, süllyesztő. (Ti emlékeztek még arra, ki az a jóasszony, aki a MSZDP -ot jegyezte anno? Valamilyen Anna? Vagy mond nektek valamit a név: Torgyán dr.? :-D)
A fél lehetőséget hagyjuk: arra játszik a F-MPSZ és ez a legbiztosabb halála a pártnak (azért néhány "káder" tovább élne...) Bár szavazatmaximálásnak nem rossz...

Előzmény: mérőszalag (22)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.07.17 0 0 23
OFF
Ha már nemesek vagyunk...
;-)

ON

Előzmény: Gróf Úr (21)
mérőszalag Creative Commons License 2003.07.17 0 0 22
Szerintem pont erre játszanak. Önállóak, de a Fidesz kénytelen lesz bevinni őket a parlamentbe, különben elveszik a szavazatuk, és a szavazat az nagy kincs a mai világban. Az MDF szakembereire is számot tart, így kénytelen lesz összeállni velük. Az a csoda is bekövetkezhet, hogy az MDF saját jogon jut be. (Azt nem tartom valószínűnek, hogy önállóan indulnának.)
Előzmény: Gróf Úr (21)
Gróf Úr Creative Commons License 2003.07.17 0 0 21
OFF
Felhívnám mindazon olvtársak figyelmét, akik Orbán Viktort következetesen Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak emlegetik, hogy ugyanezen logika mentén Boross Péter Miniszterelnök Úr és Horn Gyula Miniszterelnök Úr a helyes hivatkozás. Persze e topikban főleg az első személy esetén érdemes odafigyelni.
ON

Láthatólag az MDF szeretné önállóan megmérettetni magát. Most, hogy nincs tétje... Kíváncsi leszek 2006 -ra; vajon akkor felvállalják az önálló indulást? Illetve kér-e belőlük a Fidesz-MPSZ?

kábelbúvár Creative Commons License 2003.07.17 0 0 20
Már csak 1 szponzor kell Szőkének...
Előzmény: Akita-inu (19)
Akita-inu Creative Commons License 2003.07.17 0 0 19
A csapos Boross Péter és az alkoholista Szőke László egymásra talált...:)))
aux_nick Creative Commons License 2003.07.17 0 0 18
az egész szánalmas mdf mehet a szanalmas.hu-ra
kábelbúvár Creative Commons License 2003.07.17 0 0 17
Épp akkor kapta + a humorérzékét, postán!

Nem kell mindig +ijedni!

Előzmény: liberálmensevik (15)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.17 0 0 16
Szőke jobban tenné,ha kevesebbet beszélne.Nincs gusztustalanabb,mint a négyszemközti magánbeszélgtések kipofázása.Aminek nem ismerjük a valós hátterét.Az egész ügyet áthatja az MDF pitiánersége.
liberálmensevik Creative Commons License 2003.07.17 0 0 15
"2001-ben megkezdődtek a Fidesszel a parlamenti választásokon való közös indulásról a tárgyalások. Az MDF Országos Választmánya 3 fős tárgyalódelegációt jelölt ki, Hende Csabát, mint alelnököt, Balogh Lászlót, mint parlamenti képviselőt, engem mint budapesti elnököt. Az első tárgyalásra a Fidesz Lendvay utcai székházában került sor. A tárgyalás szünetében kötetlen beszélgetés folyt a két delegáció tagjai között. A megbeszélés végén, amikor kijöttünk a Fidesz székházból ,Csaba odafordult hozzám.

"Képzeld Laci - mondta - Áder idáig a köszönésemet is alig fogadta, most meg beszélgetett velem." S csillogott a szeme. Én megijedtem!" :-)

A jobbágy
Népszava, 2003.07.16

"Szőke László

MDF alelnök

keretbe:A szerző a cikket a Magyar Nemzetnek ajánlotta fel előszőr közlésre, ám az nem kívánt élni a lehetőséggel "

malaclopo Creative Commons License 2003.07.17 0 0 14
hát, igen, ahogy az okos politotlógusok mongyák, a sors fintora, hogy a renccerleváltás óta a jobboldali pártok a paternalista állam, népi demagógia, baloldali elemeknek tűnő programokat, a ballibsi koaláknak meg mindig a jobboldalon szokásos államtalanítás, megszorítás, népnyúzás jut; még szerencse, hogy MP 200 nap alatt azért adott annyit, hogy aztat mán nem tudja elinflálni, mert akkor fuccsolna az eu
Előzmény: F. C. King Bastard (12)
mérőszalag Creative Commons License 2003.07.17 0 0 13
Ez jó meglátás!
A seggnyalók mindíg akkor válnak útálatossá, ha más seggét kezdik nyalni. Ez az MDF-re sem vet jó fényt. Főleg nem Dávidra.
Előzmény: beton01 (3)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.07.17 0 0 12
"És különben is aki az MSZP-től jobbra áll, az már leesik!" :-DDD
Előzmény: malaclopo (8)
Akita-inu Creative Commons License 2003.07.17 0 0 11
Miközben dagad a K&H botrány, akkor Boross csapos bedobja a jobbágy-Hende ügyet...az MDF-nek csak ennyire futja...szegénykék

Egyébként Boross nem azt mondta 1 éve, hogy eltünik ???

Előzmény: drzyx (-)
ALADÁR Creative Commons License 2003.07.17 0 0 10
Jaj... Talán így helyes: A Centrum a baloldali közép.
Előzmény: malaclopo (8)
Akita-inu Creative Commons License 2003.07.17 0 0 9
Boros Péterről az a véleményem:

csapos mondja verébnek, hogy nagyfejű...:)))

malaclopo Creative Commons License 2003.07.17 0 0 8
én mér régóta mondom, hogy tisztulás kéne az mdf-ben és az mdnp-ben; Kónya meg egyxnehány menjen vissza az mdf-be, hende és a többi fidesz ügynök menjen át a fideszbe; az mdnp-be többen belépnének, ha Kónyáék visszamennének, az újjáalakult mdf lenne a demokratikus jobb , a centrum pedig a közép
Előzmény: szkd (2)
beton01 Creative Commons License 2003.07.16 0 0 7
Kösz, most untam meg az origót!
Előzmény: kábelbúvár (5)
drzyx Creative Commons License 2003.07.16 0 0 6
Az még hagyján, de ki az a Szöke, mi az az MDF és mért vörösödik Hende feje,

dr. X

Előzmény: szkd (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!